Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim sizce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 arkadaşım aşılama yaptırdı birinde hemen tuttu diğerinde tutmadı nasip gerçekten ama denemekten bişey kaybetmezsin. Belirtim varda psikolojik heralde kasık ağrım falan yok normal fazla akıntım mide yanmam bel ağrım tükrüklerde artış vb çok umudum olmadığı için belirtilerede kaptırmıyorum kendimi

Nasip bilemeyiz canım kimsin de hiç belirti olmuyor yada fark etmiyor Ben dekiler de büyük ihtimal psikolojik ama bakalım nasıp de varsa olur ama artık olsun

Nasip bilemeyiz canım kimsin de hiç belirti olmuyor yada fark etmiyor Ben dekiler de büyük ihtimal psikolojik ama bakalım nasıp de varsa olur ama artık olsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin yarın sabah regli olmazsam ilk idrarımla gene test yapıcam dua edelimbirbirimize

Evet canım edelim ve işlh bekleyen herkes olumlu sonuç alır haber belliycem sizlerden

Slm kizlar benimde adet geçeli 4. Gunum ama test ilk gun yaptim negatifta sonra yapmadim ayin 10 da falan yaparim

Hadi hayırlısı canım işlh güzel haberler alırsın evde test yaptın mı kendin

Kızlar benim adet olcak gibi cok kotu agrım var bat6 kasımdı 1 gün geçti yani.Dün başım ağrıdığından dolayı minoset içmiştim sanırım o kesmiştir.Hamile olsam bu kadar agrım olur mu ki bilemedim.

Valla cnm hamileler genelde adet sancisiyla ayni diyor ama 1 gun çoknerken bekle istersen biraz

Benimde dündü ve olmadım muhtemelen strestendir çok takıncada gecikiyor karın ağrım var hafiften biraz rahatlasa kafamız oluruz gönül isterdi olmayalım

Evet istiyoruz ama olmuyor ben de bugun aşı olacaktım beta hcg istedi doktor bakalım yine de dedi 0.1 çıktı yani negatif 11 kasımda olmam lazım olsa çıkar mıydı yoksa erken de ondan mı çıkmadı ama zaten her ay çıkmıyordu gibi

Arkadaşlar hasta olan var mı yada hamile olan sesiniz çıkmadı işlh sessiz kalışınız hamılelık sevindinden gruba bakamamanızdandır

Kızlar okuyan yok mu benden kahverengi kan geldi adet midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…