2 arkadaşım aşılama yaptırdı birinde hemen tuttu diğerinde tutmadı nasip gerçekten ama denemekten bişey kaybetmezsin. Belirtim varda psikolojik heralde kasık ağrım falan yok normal fazla akıntım mide yanmam bel ağrım tükrüklerde artış vb çok umudum olmadığı için belirtilerede kaptırmıyorum kendimiOlacak işlh bizlerin de burda okuduklarımdan sonra umutlamıyorum ama nasip bakalım senın hiç belirtin var mı canım benım daha zaman oldugu için bekliyorum beklerken de stres yapıyorum en iyisi aşılama tutan az ama denemek te fayda var en azından doğal gebelik once onu olmazsa tüp bebek artık
Rabbim isteyen herkese nasip etsin yarın sabah regli olmazsam ilk idrarımla gene test yapıcam dua edelimbirbirimizeNasip bilemeyiz canım kimsin de hiç belirti olmuyor yada fark etmiyor Ben dekiler de büyük ihtimal psikolojik ama bakalım nasıp de varsa olur ama artık olsun
Umudum yok açıkcası ama haber veririm sizde haber verinEvet canım edelim ve işlh bekleyen herkes olumlu sonuç alır haber belliycem sizlerden
Benim de yok ama ben de veririmUmudum yok açıkcası ama haber veririm sizde haber verin
Benimde dündü ve olmadım muhtemelen strestendir çok takıncada gecikiyor karın ağrım var hafiften biraz rahatlasa kafamız oluruz gönül isterdi olmayalımKızlar benim adet olcak gibi cok kotu agrım var bat6 kasımdı 1 gün geçti yani.Dün başım ağrıdığından dolayı minoset içmiştim sanırım o kesmiştir.Hamile olsam bu kadar agrım olur mu ki bilemedim.
Canım malesef ben adet oldumArkadaşlar hasta olan var mı yada hamile olan sesiniz çıkmadı işlh sessiz kalışınız hamılelık sevindinden gruba bakamamanızdandır
Devamı gelmediyse işlh olmamılsındır canım yerleşme kanaması da diyorlar ya kahve rengi leke oluyormuşKızlar okuyan yok mu benden kahverengi kan geldi adet midir
Bide ayın 6sinda olmayacakmıydın canım işlh olmazsın ya hamilesindirKızlar okuyan yok mu benden kahverengi kan geldi adet midir
Canım test yaptım malesef negatifBide ayın 6sinda olmayacakmıydın canım işlh olmazsın ya hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?