Bir buçuk yıllık evliyim geri çekilme yöntemiyle korunduk hep.İlk defa bu ay deniyoruz rüyamda bebek gördüm hatta iki kez.Kac aydir deniyorsun... bekle erken
Insallah olur canim ilk defa deneyip hemen bekleme akisona birak biraz ki olsun ve daha yenisin ben 2.5 yil demedim olmadi ondanBir buçuk yıllık evliyim geri çekilme yöntemiyle korunduk hep.İlk defa bu ay deniyoruz rüyamda bebek gördüm hatta iki kez.
Anladım canım ilk defa demiyoruz ya heyecan yaptım sanırım.Şu an belli olmaz mı peki daha??Insallah olur canim ilk defa deneyip hemen bekleme akisona birak biraz ki olsun ve daha yenisin ben 2.5 yil demedim olmadi ondan
Erken başlamışsın kafana takmayı canım daha ilk aydan hamile kalacaksın diye bi kural yok oluruna bırak olacağı varsada olmaz stres en büyük etken rüyalarda bilinç altı olduğu için görüyorsun muhtemelen Allah gönlüne göre versin inşHerkese merhaba.Adetim 9 unda başlayıp 16sında bitti.Takvimden takip ediyorum 18i ve 21i hamilelik için orta-yüksek şans aralığı diyor o günleri değerlendirdik.En yüksek gün yumurtlama günü 23üydü o günü de değerlendirdik.Her defasında en az yarım saat yattım.Gaz sancısı, kabızlık, bulantı vs belirtiler oldu.Ayın 27sinde kan tahlili oldum negatif çok mu erken sizce öğrenmem için??Beklenen adet tarihi 6 kasım.Bugün sabah da dayanamayıp erken gebelik testi yaptım yine negatif.İki gündür de midem yanıyor, sırtım inanılmaz ağrıyor bide ayaklarım hiç üşümez donuyor resmen.Psikolojik mi bilmiyorum tabi.Kan veya idrardan öğrenmek için erken mi yoksa hamile olsam çıkar mıydı?Yorumlarınızı bekliyorum çok istiyorum anne olmayı :)
Haklisin canim insallah olurAnladım canım ilk defa demiyoruz ya heyecan yaptım sanırım.Şu an belli olmaz mı peki daha??
İnşallah canım amin peki kan veya idrar testini ne zaman yapmam gerekirErken başlamışsın kafana takmayı canım daha ilk aydan hamile kalacaksın diye bi kural yok oluruna bırak olacağı varsada olmaz stres en büyük etken rüyalarda bilinç altı olduğu için görüyorsun muhtemelen Allah gönlüne göre versin inş
İnşallah canımHaklisin canim insallah olur
Adetin geçince kan testi yaptır en garantisi bazen testler yalnış çıka biliyor ben hamileyken idrarda negatif çıkmıştı canım kafana takma oluruna bırak ilk denemede hamile kalınsaydı Türkiyede nufus patlaması olurduİnşallah canım amin peki kan veya idrar testini ne zaman yapmam gerekir
Tamam canım teşekkür ederimAdetin geçince kan testi yaptır en garantisi bazen testler yalnış çıka biliyor ben hamileyken idrarda negatif çıkmıştı canım kafana takma oluruna bırak ilk denemede hamile kalımsaydı Türkiyede nufus patlaması olurdu
Evet canım ben ilk defa deniyorum o kadar heyecanlıyım ki sürekli bunu düşünüyorumRegli günün gecesini bekle bence takınca o da gec oluyor benım bu ay 7gün cok takmaktan gecıkti hata hamilelikle ilgili bütün belirtiler vardı ama psikolojik olabiliyor kendini dinleyip belirti arıyorsun oluruna bırak dicem de o cift cizgiyi görene kadar bırakılmıyor galiba ben bırakamadım aylardır
Herkese merhaba.Adetim 9 unda başlayıp 16sında bitti.Takvimden takip ediyorum 18i ve 21i hamilelik için orta-yüksek şans aralığı diyor o günleri değerlendirdik.En yüksek gün yumurtlama günü 23üydü o günü de değerlendirdik.Her defasında en az yarım saat yattım.Gaz sancısı, kabızlık, bulantı vs belirtiler oldu.Ayın 27sinde kan tahlili oldum negatif çok mu erken sizce öğrenmem için??Beklenen adet tarihi 6 kasım.Bugün sabah da dayanamayıp erken gebelik testi yaptım yine negatif.İki gündür de midem yanıyor, sırtım inanılmaz ağrıyor bide ayaklarım hiç üşümez donuyor resmen.Psikolojik mi bilmiyorum tabi.Kan veya idrardan öğrenmek için erken mi yoksa hamile olsam çıkar mıydı?Yorumlarınızı bekliyorum çok istiyorum anne olmayı :)
Senin oldu mu peki bebeğin canım?? Belirtilerin nasıldıTam olarak benim ilk ay denememkendinde belirtiler arama , adet gecmeden test yapma canim. En kisa zamanda gelir insallah bebis Bu arada kan icin bile erken
bende korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldim canim tam avulasyon gunumu biliyordun hamile kaldigimdan da emindim adetten 2 gun once 158 cikti kan degerim(2 gunde 2 kat artiyormus).bence 27si erken biraz daha bekle erken gebelik testi yaparsin benim 2 gun once idrarda ciktigi icin kan testi de yaptirdik.bi de herseyin hayirlisi hamile olsan bile sakin kalin herkese duyurmayin kalp atisini duyana kadar biz herkese soyledik falan filan ama malesef hic kalbini duyamadk alinmak zorunda kaldi.Herkese merhaba.Adetim 9 unda başlayıp 16sında bitti.Takvimden takip ediyorum 18i ve 21i hamilelik için orta-yüksek şans aralığı diyor o günleri değerlendirdik.En yüksek gün yumurtlama günü 23üydü o günü de değerlendirdik.Her defasında en az yarım saat yattım.Gaz sancısı, kabızlık, bulantı vs belirtiler oldu.Ayın 27sinde kan tahlili oldum negatif çok mu erken sizce öğrenmem için??Beklenen adet tarihi 6 kasım.Bugün sabah da dayanamayıp erken gebelik testi yaptım yine negatif.İki gündür de midem yanıyor, sırtım inanılmaz ağrıyor bide ayaklarım hiç üşümez donuyor resmen.Psikolojik mi bilmiyorum tabi.Kan veya idrardan öğrenmek için erken mi yoksa hamile olsam çıkar mıydı?Yorumlarınızı bekliyorum çok istiyorum anne olmayı :)
Mutluluktan herkese soylemek ister insan anlayabiliyorum tekrar denediniz mi peki? Bide kanda 27sinde çıkmaması normal mi? Ne zaman yaptiriyim kan tahlili tekrardanbende korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldim canim tam avulasyon gunumu biliyordun hamile kaldigimdan da emindim adetten 2 gun once 158 cikti kan degerim(2 gunde 2 kat artiyormus).bence 27si erken biraz daha bekle erken gebelik testi yaparsin benim 2 gun once idrarda ciktigi icin kan testi de yaptirdik.bi de herseyin hayirlisi hamile olsan bile sakin kalin herkese duyurmayin kalp atisini duyana kadar biz herkese soyledik falan filan ama malesef hic kalbini duyamadk alinmak zorunda kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?