MerhabaaKızlar hepinize tekrardan merhaba ben su an yurtdısındayım sadece akşamları otelde girebiliyorum.Carsamba adet gunum Rabbim hayırlısını versin hepimize :) Bence ben adet olucam cunku öyle his var içimde
Insallah hepimiz minik mucizelerimizin haberini aliriz tez zamandaİşlh olmazsınız ve güzel haber alırsınız
Amin işlh canımInsallah hepimiz minik mucizelerimizin haberini aliriz tez zamanda
Benim günüm bu gündü ama olmadım dün test yaptım negatif ve umudum yok yarın falan olurum heraldeKızlar oldunuz mu adet
Sen ne durumdasın canımKızlar oldunuz mu adet
Bence bekle test yapma kuzum resmen moral bozukluğundan başka bir şey değil ben dün baya yıkıldım ve çook pişman oldum hoş dün yapmasaydın bu gün olmayınca kesin yapardım ama ne kadar sabredersen o kadar iyiEvet ben de çok merak ediyorum bana baya var daha 11 Kasım ama ben de sanırım olacagımm işlh güzel haberler alırız
Evet haklısın canım aslında çok merak ediyorum hiç umudum yok gibi düşünüyorum ama yine de içten içe acaba diyorum benım de bazen kasık batman oluyor ve halsızlıgım vardı iki gündür geçti o yuzden sanırım ben de olacagımm hayırlısı artık ne diyelimBence bekle test yapma kuzum resmen moral bozukluğundan başka bir şey değil ben dün baya yıkıldım ve çook pişman oldum hoş dün yapmasaydın bu gün olmayınca kesin yapardım ama ne kadar sabredersen o kadar iyi
Ben dün negatifi gördüğüm halde hala acaba mı diye kendimi kaldırıyorum çünkü çok istiyoruz kader kısmet yani ne diyelim ama çok zor süreçmiş gerçekten allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ne zamandır deniyordunuz kuzumEvet haklısın canım aslında çok merak ediyorum hiç umudum yok gibi düşünüyorum ama yine de içten içe acaba diyorum benım de bazen kasık batman oluyor ve halsızlıgım vardı iki gündür geçti o yuzden sanırım ben de olacagımm hayırlısı artık ne diyelim
Canım benim adet olcakmış gibi ağrım var şu an vajinamda şiddetleniyor arada kesin olucam.Bugün olmam gerekiyordu aslında ağrı kesici kullanmıştım sanırım o yüzden geciktiSen ne durumdasın canım
4 buçuk yıllık evliyim ama ara vererek de olsa 2 yıldır ve hiç bir problem yok sabırla bekliyorum rabbim bize de verir işlh bu yılda olmazsa artık tüp bebek veya bu yıl için de aşılama düşünüyorumBen dün negatifi gördüğüm halde hala acaba mı diye kendimi kaldırıyorum çünkü çok istiyoruz kader kısmet yani ne diyelim ama çok zor süreçmiş gerçekten allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ne zamandır deniyordunuz kuzum
Ya birazda psikoloji gerçekten bu doğru bişey biz ne kadar takıp düşünüp araştırdıkça olmuyor. Hormonlarınız ve sperm testi vs yapıldı mı4 buçuk yıllık evliyim ama ara vererek de olsa 2 yıldır ve hiç bir problem yok sabırla bekliyorum rabbim bize de verir işlh bu yılda olmazsa artık tüp bebek veya bu yıl için de aşılama düşünüyorum
Bende aynı öyleyim kendi içimde yaşarım yada burda yazarım kimse bu kadar taktığımı veya çocuk için uğraştığımızı bilmiyo mesela kendim ağlarım falan test yaptığımı eşime bile demem zaten yapma bekle diyo kendi kendime umutlanıyorum bekliyorum ve üzülüyorum.Doktorum da oyle diyor stres yapıyorsun yapmıyorum desen de diyor haklı sanırım fısıma çok belli etmem içten bile bazen istemiyor muyum diyorum sonra bakıyorum hep burdan yorum okuyorum araştırıyorum ben bile kendimi çözemedim sanırım üzülmekten korktuğum için çok belli etmemeye çalışıyorum duygularımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?