Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim sizce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim muayene oldum bi sıkıntı yok çok şükür eşümde varikosel vardı ama tedavi oldu geçti ama hala gebelik yok bu ayda yuumurtalamadan sonra kasığımda batmalar olmaya ve adet ağrısı gibi ağrı olmaya bşaldı şuan iki gün kaldı adetime yine kasığımda batma olmaya başladı ve sürwkli uyumak istiyoruö bişey yapasım gelmiyo sizce hamile olabilirmiyim
Belirti olabilir mi

Amin canım tabikide dil öyle söylüyor ama kız bebek daha ağır basıyor

Herkes için hayırlısı kızlar biz de istiyoruz ve bekliyoruz ama nasip bizim daha uzun zaman oldu hiç bir problem yok ama hala olmadı bekliyoruz bakalım

Kızlar ben bu sabah test yaptım cıkmadı 6 kasım bat.Olsa cıkardı dmi cok uzuldum
Canim benimde 6 kasim bat birsey kalmadi yani gec dollenme olmus olabilir. Kimileri adeti geciyor test yapiyor negatif cikiyornyine kanda cikiyor anca. Yani hic belli olmaz umudunu kaybetme. Ben test yapmiyorim cunki psikolojik olarak direk cökuyorum. Suan saldim cayira modundayim enn iyisi

Benim de bat 6 kasım test yapmamak için zor dayanıyorum ama yapmıcam beklicem inşallah

Eger gecikirse berber yapalim testi ıımmm ne dersin?
Aynen birlikte yapalım ama çok umutlu değilim baştan baya umutlanmıştım ama umudum gitmeye başladı çünkü göğüslerimde kasıklarımda ağrı falan yok sadece 1 haftaya yakın çok fazla akıntım var süt kesiği gibi muhtemelen bu ayda olmadı bu arada gördün mü bilmiyorum bat ı 6 kasım olan U Usaklibirkiz çift çizgiyi gördü

Ben bu hamileliğimde hiç acele etmediydim adet tarihimi bekledim hatta 4 gün falan geçti dedim büyük ihtimal hamileyim .Test yaptım hemen dakikasına çıktı. Doktorada hemen gitmedim kan vermek için falan kalp atışı zamanının belli olduğu hafta gideyim dedim öyle yaptım.Sizde acele etmeyin bence çok zor bir durum hayal kırıklığı. Adetinizi bekleseniz daha iyiydi sanki.Allahım gönlünüze göre versin .

Erken gebeliklerde belirti olmuyor pskolojik

Slm kizlar benim bat 3 kasimdi hala olmadim ama 1 hafta geçmesini beklicem çunku her seferinde tek çizgi gormekten yoruldum allah gönlunuze göre versin

Beliri bi kaç defa başim döndu ve aşiri derecede başim ve kasiklarim agriyor bide göguslerim şiş falan degil ama hafif kaşisam kaşidigim tirnak izlerim kaliyor istunde bi sure sonra kendiliginden geçiyor ve hep aç hissediyorum baya belirti varmiş yeni farkettim cnm

Haha yani beklemek gerçekten iyi bişey ama belirtilerin var gecikmişsin yapadabilirsin böyle gecikmeyelerin hep oluyor muydu

Normalde olmazdi ama geçen ay 2 kez. 10 gun arayla oldum anlamadim

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kuzum inş :) ben ovulasyonda piki erken görmüştüm erken yumurtladım sanırım o yüzden battan 2 gün önce belli oldu :)

Ya kizlar bide benim normalde akintim olurdu hiç akintim yok buda bir belirtimi acaba

Hayir gormemistim darisi bizlere insallah bu ay olmas ise diger ay a insallah pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…