Bende hiç hissetmiyorum göğüs hassasiyetim varla yok gibi 1-2 hafta önce daha çoktu ama şimdi azaldıhissediyordum canim gelisimi durduktan sonra belirtiler kayboluyomus ama bende kurtaja kadar devam etti.ozellikle gogus hassasiyeti cok oldu
Amin canım tabikide dil öyle söylüyor ama kız bebek daha ağır basıyorTabi ki öyle sağlıklı hayırlı olsunda diyorum hep ama yinede gönül bi tarafa ağırlık basıyorhayırlısı rabbim neylerse güzel eyler umarım seninde bebeğin olur en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir şekilde
Vallahi öyleAmin canım tabikide dil öyle söylüyor ama kız bebek daha ağır basıyor
Canim benimde 6 kasim bat birsey kalmadi yani gec dollenme olmus olabilir. Kimileri adeti geciyor test yapiyor negatif cikiyornyine kanda cikiyor anca. Yani hic belli olmaz umudunu kaybetme. Ben test yapmiyorim cunki psikolojik olarak direk cökuyorum. Suan saldim cayira modundayim enn iyisiKızlar ben bu sabah test yaptım cıkmadı 6 kasım bat.Olsa cıkardı dmi cok uzuldum
Benim de bat 6 kasım test yapmamak için zor dayanıyorum ama yapmıcam beklicem inşallahCanim benimde 6 kasim bat birsey kalmadi yani gec dollenme olmus olabilir. Kimileri adeti geciyor test yapiyor negatif cikiyornyine kanda cikiyor anca. Yani hic belli olmaz umudunu kaybetme. Ben test yapmiyorim cunki psikolojik olarak direk cökuyorum. Suan saldim cayira modundayim enn iyisi
Eger gecikirse berber yapalim testi ıımmm ne dersin?Benim de bat 6 kasım test yapmamak için zor dayanıyorum ama yapmıcam beklicem inşallah
Aynen birlikte yapalımEger gecikirse berber yapalim testi ıımmm ne dersin?
Merhaba arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim muayene oldum bi sıkıntı yok çok şükür eşümde varikosel vardı ama tedavi oldu geçti ama hala gebelik yok bu ayda yuumurtalamadan sonra kasığımda batmalar olmaya ve adet ağrısı gibi ağrı olmaya bşaldı şuan iki gün kaldı adetime yine kasığımda batma olmaya başladı ve sürwkli uyumak istiyoruö bişey yapasım gelmiyo sizce hamile olabilirmiyim
Belirti olabilir mi
Belirti var mı canımSlm kizlar benim bat 3 kasimdi hala olmadim ama 1 hafta geçmesini beklicem çunku her seferinde tek çizgi gormekten yoruldum allah gönlunuze göre versin
HahaBeliri bi kaç defa başim döndu ve aşiri derecede başim ve kasiklarim agriyor bide göguslerim şiş falan degil ama hafif kaşisam kaşidigim tirnak izlerim kaliyor istunde bi sure sonra kendiliginden geçiyor ve hep aç hissediyorumbaya belirti varmiş yeni farkettim cnm
YArın fln yap bence ben heycandan duramazdımSlm kizlar benim bat 3 kasimdi hala olmadim ama 1 hafta geçmesini beklicem çunku her seferinde tek çizgi gormekten yoruldum allah gönlunuze göre versin
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kuzum inş :) ben ovulasyonda piki erken görmüştüm erken yumurtladım sanırım o yüzden battan 2 gün önce belli oldu :)Aynen birlikte yapalımama çok umutlu değilim baştan baya umutlanmıştım ama umudum gitmeye başladı çünkü göğüslerimde kasıklarımda ağrı falan yok sadece 1 haftaya yakın çok fazla akıntım var süt kesiği gibi muhtemelen bu ayda olmadı bu arada gördün mü bilmiyorum bat ı 6 kasım olan U Usaklibirkiz çift çizgiyi gördü
Hayir gormemistimAynen birlikte yapalımama çok umutlu değilim baştan baya umutlanmıştım ama umudum gitmeye başladı çünkü göğüslerimde kasıklarımda ağrı falan yok sadece 1 haftaya yakın çok fazla akıntım var süt kesiği gibi muhtemelen bu ayda olmadı bu arada gördün mü bilmiyorum bat ı 6 kasım olan U Usaklibirkiz çift çizgiyi gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?