- 7 Mayıs 2014
- 231
- 12
- 38
- Konu Sahibi catlamismisir
-
Canım tesekkur ederim merakın icin evet tatlım bebek geliyo 👼 daha cok minik keseyi bile göremedik ama inşallah hersey yolunda gidecek insallahhhh ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah cnm ya senin adina çok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin :) bi gün bende böle kizlar hamileyim diye yazarim inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah cnm ya senin adina çok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin :) bi gün bende böle kizlar hamileyim diye yazarim inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah canım benim Allah gönlüne gore versin herseyin vardır bir vaktı zamanı dert etme cok fazla en iyisini "O" bilir 🙏
catlamısmısırrrr senı hatırlıyorummm cok sevındım cnaım hayırlı ugurlu olsun bebişinn Allah ım saglıkla kucagına almak nasıp olsun ıns canım :*
Tesekkur ederim canım benim ☺️ ben de seni hatirliyorruuuummmmmm ya nerden nereye iste güzelim vakti gelmemiş diye üzülürken simdi vakti gelmis diyorum iste ☺️ daha cok yeni 4 haftalık ama inşallah once kese sonra embriyo sonra kalp atışlarını duyarım inşallah Allah'ım bana da annelik duygusunu yaşatır saglikla kucağıma alırım inşallah 🙏 dua edelim birbirimize
Aminnn inş canım bende 5 ın ıcındeyım Allah ım ıkımızede guzel gunler yasamayı nasıp etsın, ama ıcını ferah tutu canım senın degerın flnda guzel ,bak benım adet 2 gun gectıkten sonra kan testım 178 cıktı ve dr cok ıyı konustukalbını ıkıleme sende
Tabii ki canım ☺️ ben ilk iğnemi de vuruldum simdi tekniği de öğrendim artık kendim yapabileceğim inşallah 😊 Allah'ım kucağımıza aldığımız günleri de göstersin insallahhhh
Tesekkur ederim canım benim ☺️ ben de seni hatirliyorruuuummmmmm ya nerden nereye iste güzelim vakti gelmemiş diye üzülürken simdi vakti gelmis diyorum iste ☺️ daha cok yeni 4 haftalık ama inşallah once kese sonra embriyo sonra kalp atışlarını duyarım inşallah Allah'ım bana da annelik duygusunu yaşatır saglikla kucağıma alırım inşallah 🙏 dua edelim birbirimize
Aminnn inş canım bende 5 ın ıcındeyım Allah ım ıkımızede guzel gunler yasamayı nasıp etsın, ama ıcını ferah tutu canım senın degerın flnda guzel ,bak benım adet 2 gun gectıkten sonra kan testım 178 cıktı ve dr cok ıyı konustukalbını ıkıleme sende
Sagol canım ☺️ hepimizin hakkında hayırlısı kuzum ya inşallah cok guzel olur hersey ☺️
Sevindim canim her gün hastahaneye gitmene gerek kalmaz bizde bu sabah gittik kontrole kese göründü 3 hafta sonra da inşallah kalp atışlarını duyacaz
Canlar, özetle Kasım'da zorunlu kurtaj oldum. Tekrar bebek istiyoruz o gündem bu güne korunmadım. 2-3 ay once kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim coraspine başladım. Folik asiti hic bırakmadım zaten. Her ay yumurtlama döneminde gun asırı iliskiye girdik. Bu ay ise malum aydan ötürü sadece 2 kere girdik. Ovulasyonun başı ve sonu denebilir hesaplarıma gore. Midemde agri bulantı ağzima gelen acı su var. Şişkinlik ve kabızlık da. Tabi feci halde uyku sorunu da. Is yerinde bile uyuyorum 10 dk 20 dk 40 dk fln. Ama midem rahatsız yani ramazandan dolayı oldugunu düşünüyordum. BAT 15temmuz. Bugun erken geldim test yapayım dedim ucuz testlerden boyle cikti. Hamile olabilir miyim yoksa acaba kist adet donemi yaklaşırken Hcg yi yükseltir mi? Eki Görüntüle 1186143
Tatlım tebrikler hamilesinbendede böyle olmuştu hatta ilk testim ışığa tutunca bile gözükmüyordu ertesi gün rengi aynen böyleydi yalnız bana kalırsa yarın oruç tutma güzelce kahvaltını yap kan testine git kesin sonucu al allah korusun beneğin sana tutunması gerken zamanlar bunlar susuz ve aç kalmaman lazım
Inşallah canım benim Allah'ım hayırlı olan neyse onu yaşatsın hepimize 😊 ama en güzelinden ☺️
Amin cnm benim inşallah
Birileri soylesin 1. Aydan bulantı baslar mı 😞
Evet baslae canim.ornek ben iikide buda aynı sekilde devam ediyor midem yaniyor agzima kadae eksi bir tat cok kotu .yemek yiyemiyorum su icemiyorum
Canım valla büyükler 2-3 aylarda baslar diyor da benim başlayınca dedim noluyoruz? ☺️ herkes de farklı olabiliyormuş iste de halsizlik uyku hali ve bulantı var sadece öğürme veya kusma yok. Acı su benim de ağzıma geliyor. cok sukur onun dışında iyiyim ☺️ bu acı suya care de çiğ patates rendesi ile çıkan suyu ic bakalım iyi gelecek mı bugun bi arkadasım söyledi de ee gidince denerim ben de
Canım ilk 1 ayda bulantı baslar mı ya midem hic bisey almiyo 😞 su da içemiyorum 😞
Canim başlıyor ama ben anneme cekmisim hiç mide bulantim yok kontrole gittiğimde dr bor sikayetin var mi dedi hayir mide bulantim bile yok dedim o zaman o/o35 lik şansli dilimdesin artik baslasada çok şiddetli olmaz dedi ama bi arkadaşım çok kötü geçiriyor sürekli mide bulantisi var aç yaşıyor tatlim bünyeye göre değişiyor allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?