Hamile miyim sizce? Resme bakın lütfen..

hamilesin canim tebrik ederim dort hamilelik gecirmis biri olarak soyluyorum bunu benim de testlerim hep boyle silik cikmistir, hamilelik olmasaydi hicbir sekilde cizgi belirmezdi, hatali negatif oluyo ama hatali pozitif olmaz, tekrar tebrik ederim canim, annelik dunyasina hos geldin

hamile arkadaşlar ALLAH kucagınıza almayı nasip etsin sizin adınıza sevindim. yorumlaı okurkende hayal kuruyorum biyandan bende yazarmıyım ki böyle die. 2 senedir bekliyorum bende olur inşallah. belirtiniz varmıydı peki erkenden belirti olurmu onu da bilmiyorum da merak ettim ayın 25 ini bekliyorum

Hayırlı olsun canım allahım hepimizin kucagına almayı nasip etsin mide bulantım benımde erken basladı kusma ve öğurtu cok nadir kokular bas belam uyku cok fenaaa olsun bunların hepsi bebişlerimizin saglıklı oldugunun göstergesi ...ben razıyım cekmeye

en erken belirti gögüsler canım felaket siser ve cok agrı olur degemeyecek kadar bende öyle oldu hep

Aynen canım ben de raziyim şimdilik bir sıkıntım yok bakalım benim de hayırlısı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim Rabbim gönlüne gore versin inşallah. Benim hamile oldugumu öğrenmeden önceki ay acayip belirtilerim vardı internette yazan hersey diyeyim sana adetim gecikti kesin hamileyim dedim ama kist cikti. Bu kez hic belirtim yoktu oyle bi gun erken geldim eve boşluktan sırf yapayım dedim testi pozitif şaşırdım adetimden once öğrendim varsa idrar testleri gösteriyor sanki gec döllenme degilse tabi. Yani anlayacağın bu belirtilere cok takılma derim. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah..

Canım cok tesekkur ederim Allah'ım inşallah bu kez de almaz bebeğimi 😞 inşallah bizlere de analik babalık duygusunu tattırır.. Dua edin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…