• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim Lütfen yardım edin

Hayırlı olsn sağlıkla al inşallah bnde birşey sormak istiyorum kızlar bat bugün dü bende dayanamayıp test yaptım ve hemen gorseldeki gibi oldu ve inanın sanko regli olacakmışım gibi vücut durumum siz ne düşünüyorsunuz lütfen yorum yaparmisiniz

Eklentiler

• IMG-20210426-WA0034.webp
    IMG-20210426-WA0034.webp
    10 KB · Görüntüleme: 43
Hayırlı olsn sağlıkla al inşallah bnde birşey sormak istiyorum kızlar bat bugün dü bende dayanamayıp test yaptım ve hemen gorseldeki gibi oldu ve inanın sanko regli olacakmışım gibi vücut durumum siz ne düşünüyorsunuz lütfen yorum yaparmisiniz
Pozitif gorunuyor kan verin

Benimde testim çok net çift çizgi olmasına rağmen sanki Regl olacakmış gibiyim şu an sürekli kontrol ediyorum acaba regl mi oluyorum diye fakat anladığım kadarıyla regl hissi ile aynı hisler mevcut hamilelik başlangıcında

Ben ip ince bi cizgiyle ogrenmistim varla yok arasiydi 😄 ama seninki masallah baya belirgin Rabbim kucagina almayi nasip etsin, en kisa zamanda beta hcg yaptir 😋

Benimde testim çok net çift çizgi olmasına rağmen sanki Regl olacakmış gibiyim şu an sürekli kontrol ediyorum acaba regl mi oluyorum diye fakat anladığım kadarıyla regl hissi ile aynı hisler mevcut hamilelik başlangıcında
Herhalde bnde kontrol ediyorum sürekli yarın sabah gidip kan verceğim bakalim sonucu sizlerle paylaşırım çok teşekkür ederm daha önce kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum

Yaaaaa çok güzell maşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaçıncı günde bu seviyeye geldi benimki çok erken daha kese göründü mu 😇
Ben regl tarihim 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım bu şekilde çıktı sonuç, cuma günü randevum var umarım herşey yolundadır tekrar değer ölçülecek yükselip yükselmediğine bakmak için umarım sağlıkla gelir 🙏🙏

Ben regl tarihim 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım bu şekilde çıktı sonuç, cuma günü randevum var umarım herşey yolundadır tekrar değer ölçülecek yükselip yükselmediğine bakmak için umarım sağlıkla gelir 🙏🙏
Inşallah canm benm sağlıkla büyüsün bnde kan tahlilinin üstünden 3 gün sonra tekrar baktirdim adet günü bitirdiğimde 353 dü bugun 1900 olmuş beta 😇

Amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺️ 3 gün önce 4500 lerdeydi bugün tekrar kan testi idrar testi istediler fakat sonuç pazartesi çıkacakmış bekliyorum 🤷🏼‍♀️
Maşallah canm sağlıcakla gelsin genişlerimiz inşallah bende pazartesi tekrar beta vereceğim öğleden sonra da dr a gidecegim

Haberinizi bekliyorum umarım ikimizde güzel haberler alırız ve herşey yolundadır ben mucizeyi düşünmekten uyuyamıyorum
Inşallah canm benm bugün kontrolüm vardı beta 4441 çıktı kese karından görünmeyince alttan muayene ile gördük içten kanamam başlamış iğne ve hap yazdı canm 15 gün sonra tekrar çağırdı 😪

Back
X