- 21 Mart 2021
- 229
- 235
- 53
- 27
- Konu Sahibi umutsuzvaka_
Çok teşekkür ederimPozitif hayırlı olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimPozitif hayırlı olsun![]()
Pozitif gorunuyor kan verinHayırlı olsn sağlıkla al inşallah bnde birşey sormak istiyorum kızlar bat bugün dü bende dayanamayıp test yaptım ve hemen gorseldeki gibi oldu ve inanın sanko regli olacakmışım gibi vücut durumum siz ne düşünüyorsunuz lütfen yorum yaparmisiniz
Benimde testim çok net çift çizgi olmasına rağmen sanki Regl olacakmış gibiyim şu an sürekli kontrol ediyorum acaba regl mi oluyorum diye fakat anladığım kadarıyla regl hissi ile aynı hisler mevcut hamilelik başlangıcındaHayırlı olsn sağlıkla al inşallah bnde birşey sormak istiyorum kızlar bat bugün dü bende dayanamayıp test yaptım ve hemen gorseldeki gibi oldu ve inanın sanko regli olacakmışım gibi vücut durumum siz ne düşünüyorsunuz lütfen yorum yaparmisiniz
Teşekkürler tmPozitif gorunuyor kan verin
Herhalde bnde kontrol ediyorum sürekli yarın sabah gidip kan verceğim bakalim sonucu sizlerle paylaşırım çok teşekkür ederm daha önce kimyasal gebelik yaşadım korkuyorumBenimde testim çok net çift çizgi olmasına rağmen sanki Regl olacakmış gibiyim şu an sürekli kontrol ediyorum acaba regl mi oluyorum diye fakat anladığım kadarıyla regl hissi ile aynı hisler mevcut hamilelik başlangıcında
Bat bugun olmasına rağmen çok belirgin sabah gidip yaptıracağım inşallah testiBen ip ince bi cizgiyle ogrenmistim varla yok arasiydiama seninki masallah baya belirgin Rabbim kucagina almayi nasip etsin, en kisa zamanda beta hcg yaptir
![]()
Canımmm hayırlı olsun benimde 4521 çıktıKızlar beta üç baktirdim 353 cikti
Yaaaaa çok güzell maşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaçıncı günde bu seviyeye geldi benimki çok erken daha kese göründü muCanımmm hayırlı olsun benimde 4521 çıktı![]()
Ben regl tarihim 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım bu şekilde çıktı sonuç, cuma günü randevum var umarım herşey yolundadır tekrar değer ölçülecek yükselip yükselmediğine bakmak için umarım sağlıkla gelirYaaaaa çok güzell maşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaçıncı günde bu seviyeye geldi benimki çok erken daha kese göründü mu![]()
Inşallah canm benm sağlıkla büyüsün bnde kan tahlilinin üstünden 3 gün sonra tekrar baktirdim adet günü bitirdiğimde 353 dü bugun 1900 olmuş betaBen regl tarihim 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım bu şekilde çıktı sonuç, cuma günü randevum var umarım herşey yolundadır tekrar değer ölçülecek yükselip yükselmediğine bakmak için umarım sağlıkla gelir![]()
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahInşallah canm benm sağlıkla büyüsün bnde kan tahlilinin üstünden 3 gün sonra tekrar baktirdim adet günü bitirdiğimde 353 dü bugun 1900 olmuş beta![]()
Yaaa çok sevindim ınsalalh sağ salım kucağınıza alırsınız bu ara da beta hcg kaclardaydiMaşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahbende doktora göründüm bugün kese oluşmuş dedi
![]()
Amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınızYaaa çok sevindim ınsalalh sağ salım kucağınıza alırsınız bu ara da beta hcg kaclardaydi![]()
Maşallah canm sağlıcakla gelsin genişlerimiz inşallah bende pazartesi tekrar beta vereceğim öğleden sonra da dr a gidecegimAmin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız3 gün önce 4500 lerdeydi bugün tekrar kan testi idrar testi istediler fakat sonuç pazartesi çıkacakmış bekliyorum
![]()
Haberinizi bekliyorum umarım ikimizde güzel haberler alırız ve herşey yolundadır ben mucizeyi düşünmekten uyuyamıyorumMaşallah canm sağlıcakla gelsin genişlerimiz inşallah bende pazartesi tekrar beta vereceğim öğleden sonra da dr a gidecegim
Inşallah canm benm bugün kontrolüm vardı beta 4441 çıktı kese karından görünmeyince alttan muayene ile gördük içten kanamam başlamış iğne ve hap yazdı canm 15 gün sonra tekrar çağırdıHaberinizi bekliyorum umarım ikimizde güzel haberler alırız ve herşey yolundadır ben mucizeyi düşünmekten uyuyamıyorum