• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim lütfen bakın

Melike432

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
44
18
3
23
Ovülasyon testi kullandım bu ay adetin 8. Gününde çift çizgi gördüm ve değerlendirdim fakat çok erkendi çünkü adet döngüm korunmayı bıraktıktan sonra hep düzensizleşti ve 34 günde bir olmaya başladım o yüzden yumurtlamam da geç olur diye düşündüm testlere devam ettim ve adete 1 hafta kala lh çok yüksek çıkmaya başladı erken hamilelik testi yaptım ve bu şekilde sizce hamilelik mi yoksa bir sorun mu

Eklentiler

• IMG_4782.webp
    IMG_4782.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_4783.webp
    IMG_4783.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_4784.webp
    IMG_4784.webp
    77,4 KB · Görüntüleme: 125
Ovülasyon testi kullandım bu ay adetin 8. Gününde çift çizgi gördüm ve değerlendirdim fakat çok erkendi çünkü adet döngüm korunmayı bıraktıktan sonra hep düzensizleşti ve 34 günde bir olmaya başladım o yüzden yumurtlamam da geç olur diye düşündüm testlere devam ettim ve adete 1 hafta kala lh çok yüksek çıkmaya başladı erken hamilelik testi yaptım ve bu şekilde sizce hamilelik mi yoksa bir sorun mu
Teste göre hamile görünüyorsunuz. Kan verin bence bir an önce durumu netlemek için. Regliye kaç gün vardı?

Geçen ayın 18 inde oldum ama korunmayı bıraktıktan sonra hep düzensizleşti o yüzden tam bu ay ne zaman olurum bilmiyorum

Ay hamilesin 😍 hangi gün pikti onu anlayamadım 8 yazan mi

Geçen ayın 18 inde oldum ama korunmayı bıraktıktan sonra hep düzensizleşti o yüzden tam bilmiyorum
28 şubattaki yumurtlamanız tutmuş demek ki. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin 🌺 kan verince buraya da yazın. Bize de dua edin 😊

Ay hamilesin 😍 hangi gün pikti onu anlayamadım 8 yazan mi
5 yazandı büyük ihtimalle ama son zamanlarda lh çok yüksek çıkmaya başladı bende anlamadım dedim hamilelik testi yapayım o da böyle çıktı şimdi gittim başka testler aldım onlara bakıcam sonucu eklerim Allah isteyen herkese nasip etsin bende 8 aylık evliyim 6 aydır deniyorduk kimyasal gebelik yaşadım 2 ay önce inşallah bu da öyle değildir rabbim inşallah hepimize nasip etsin

Kızlar biri artımed diğeri predictor erken gebelik

Eklentiler

• 9CAF9E6D-04FC-4962-82A5-8FC160682E92.webp
    9CAF9E6D-04FC-4962-82A5-8FC160682E92.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 104
Aslında biraz korkuyorum daha hastalığıma bir hafta var nasıl böyle çıktı anlamadım

Back
X