• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kızlarr acill

Zaten anlatmak istediğimi siz yazmışsınız. Adet olacağınızı beklerken hamile olduğununuzu öğrenmişsiniz. Fakat yanlış okumadıysam sizinki gebelik değilmiş yada başkasının kini okumuş olabilirim tabi
Bilmeden konuşmuyorum en azından. Siz burada okuduklarınız ile kendinizde gebelik belirtisi arıyorsunuz. Aramaya devam edin. Birgün sizi bulacaktır
Ya neden her gebelik konusunda siz ? Hamilesiniz anladık Allah hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Siz belki belirtisiz öğrendiniz. Belki son derece belirtiye takılmayan rahat bir hanımefendisiniz. Rica ediyorum insanları artık rahat bırakın her konuya kara bulut gibi çöküyorsunuz.

8 sene belirti aradım diyor ya onun için söyledim canım
Herkesin beden yapısı farklı ikiz kardeşim bile farklı benim ikizim evlendi 1 ay sonra hamile kaldı aramızda 5 6 ay fark var ben 9 aydır evliyim bende daha bişey yok yani demme o ki kardeşim bile birbirinden farkı varken herkesin yapısı bir değil anayla çocuğun bilw

İyide kardeşim böyle insanlar empati yapma düşüncesi yok ben bile birine kizsam sakince uyarıyorum en son çığrımdan çıkarım ama bu nedir sabah hastaneye gidecem umudum kalmadı açıkçası 😒
Haklisiniz gerçekten katılıyorum az önce benim moralim yüksek oldu bi umut olabilir düşünüyordum ama bayanin yaptı eleştiriler beni çığrından cikardi

Haklisiniz gerçekten katılıyorum az önce benim moralim yüksek oldu bi umut olabilir düşünüyordum ama bayanin yaptı eleştiriler beni çığrından cikardi
Hiç moralinizi bozmayın. Herşeyin en iyisini Rabbim bilir. Evet her iki sonuca da hazırlayın kendinizi. Bende bir umut gebelik bekliyorum. Evet belirti arıyorum. Dertleşiyorum. Allah ol der ve olur kimseyi dinleyip canınızı sıkmayın.

Ya neden her gebelik konusunda siz ? Hamilesiniz anladık Allah hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Siz belki belirtisiz öğrendiniz. Belki son derece belirtiye takılmayan rahat bir hanımefendisiniz. Rica ediyorum insanları artık rahat bırakın her konuya kara bulut gibi çöküyorsunuz.
Çok yerinde bi kelime kara bulut gibi insanların üstüne çöküyorsunuz

Aman sakin olun böyle insanlar için eşinizle aranızı bozmaya değmez kendi hamile anladık inşallah sağ salim kucağına alır ama belirti yaşamamış olbilir ama kimse belirti yaşamayacak diye bisey yok ki
Güzelim bende zaten onu diyorum herkesin beden yapısı farklı işte kimse bir değil ki 8 sene beklwdiyse belki kendi bedensel sıkıntıları vardı sonunda oldu rabbine sukretsin Rabbim sağ salim kucağına almak nasip.etsin ne diyelim

Güzelim bende zaten onu diyorum herkesin beden yapısı farklı işte kimse bir değil ki 8 sene beklwdiyse belki kendi bedensel sıkıntıları vardı sonunda oldu rabbine sukretsin Rabbim sağ salim kucağına almak nasip.etsin ne diyelim
Sürekli kavge etmeyiz ya ben çok hassasım biyel konularda da niye kiziyon bu kadar der de haklı ama bende haklıyım kimsenin kimsenin keyfini bozmaya hakkı yok kim ne yasadiysa yaşar biz burda sıkıntı paylaşmak için konsuuoriz

Hiç moralinizi bozmayın. Herşeyin en iyisini Rabbim bilir. Evet her iki sonuca da hazırlayın kendinizi. Bende bir umut gebelik bekliyorum. Evet belirti arıyorum. Dertleşiyorum. Allah ol der ve olur kimseyi dinleyip canınızı sıkmayın.
Moralim çok yüksekti eşim il dışında şuan yanında değil ona bille söylemedim bellirtim var diye hayal kirligina ugramasin diye burda yazıp dertlesiyoruz birbirimize umut oluyoruz ve böyle insanlar içinde moralimi bozmamaya calisacam

Ben testi yaptım oğlum ağladı unuttum testi sonra kardeşim girdi banyoya o gördü 1 saat olmuştur
canim boşa umitlenme bendedr hep böyle oluyordu adetim duzensizlesti ilk bebekten sonra hep geciktim hamileyim sanıp seviniyordum testlerim her ay böyle oluyordu yarin sabah kan testi ver benim çok aglamisligim vardır bu yüzden

Moralim çok yüksekti eşim il dışında şuan yanında değil ona bille söylemedim bellirtim var diye hayal kirligina ugramasin diye burda yazıp dertlesiyoruz birbirimize umut oluyoruz ve böyle insanlar içinde moralimi bozmamaya calisacam
Bozma bacım boşver neselen olmama ihtimaline de kendini hazirla ama olursa da nur topu gibi küçücük bı mucizen olacak nasip eder rabbim inşallah tez vakitte💕💕💕💕

Back