• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kızlarr acill

Eşiminde sigortası var iş yeri yapmış o da aynı şekilde 15₺ veriyo. Oğlumla ben 80₺ muayene ücreti veriyoruz bugün tahliller içinde 80₺ verdik
Tai de özel saglkk sigortası varya biz tahlillete ücret vermiyoruz yıllık 8 kez hakkımız var ikimizin de ayrı ayrı da benimki dolmak üzere ek para verip sinirsizlastirabiliyomus bunu seninkini öyle yapalım dedi seneye bakalım nolacam evlenmeden 21 yılda toplasan 5 6 kere anca gitmisimdir doktorlara evlendim ayda 1 kere gidiyorum nerdeyse

Valla öyle oluyo canım stres sıkıntı zaten bu hastalıkların tetikleyicisi. Evlendikten sonra hastaneden çıkamaz olduk 🤦🏻‍♀️
Çok sinir stres sıkıntı çektim hergun ağlar oldum isden memnun değildim çok ezildim hani derler ya ayaklarının altını öptüm bildiğim yaranmak için çok çalıştim ama ben calismiuo oldum telefonuma el koydular sabah verip alsam aliydlum o da çıkabilirsem uyku düzenim 0di günlük 4 saat uyuyodum şimdi günlük 10 saat uyuyorum

Çok sinir stres sıkıntı çektim hergun ağlar oldum isden memnun değildim çok ezildim hani derler ya ayaklarının altını öptüm bildiğim yaranmak için çok çalıştim ama ben calismiuo oldum telefonuma el koydular sabah verip alsam aliydlum o da çıkabilirsem uyku düzenim 0di günlük 4 saat uyuyodum şimdi günlük 10 saat uyuyorum
Nasıl bi iş bu böyle kuzum ya nazi kampı gibi

Nasıl bi iş bu böyle kuzum ya nazi kampı gibi
Ya sorma müdürüm bile eşime ben Merve'ye eziyet cektiriuorim evet dedi ben 101 de çalıştım normalde kuaförüm babamın yüzünden işimi biraktim zorla çıkardı beni iş saattelrin belli değil diye burda da 10 buçuk 11 de cikouodum haftanın bir günü ful 1 günü izin diğer günler vardiyaydi ben haftanın 4 5 günü ful 1 gün izin izinde de rahat bırakmıyor ariyolar mesaj ariyolar şura niye böyle bura biye böyle diye sabah kahvaltimk akşam 9 da eve ağlaya agalay gidip yaptığımı bilirim 2. Annemi arardım ne istiyorsan yapıyım derfi ağlardım sinirden bazen 1 3 arası yerdim çıkış saatinde asla normal çıktığımı bilmem eşimim ailesinin tanışma günü bile altıda cikoyim 7 Dr evde ölüyüm dedim en geç ben 6 buçukta ciktim 7de ucu ucuna yetiştim yolun yarısını dolmuşla yarısını kosrak gittim eve o dereceydim

Yılmadan bebek peşinden koşanlar diye bu grup var ordaki son konuşmalara bak bu neler diyo neler
Bence sen beni takıntı yaptın sanırım. Doğruları duymak biraz ağrına gidiyor olabilir. En azından saçma bilgiler yazmıyorum çamasır suyu testi gibi. Bu yüzden kişi engelleme var. Gercek bilgiler seni rahatsız ediyorsa beni engelleyip en son idrarını da kaynatabilirsin. Ama gercekten birdaha bir sayfada saçma yorumu gördüğüm gibi ilk tepkiyi benden alırsın. Birde çocuk gibi şikayet etmiş. Şaka gibi

Ya sorma müdürüm bile eşime ben Merve'ye eziyet cektiriuorim evet dedi ben 101 de çalıştım normalde kuaförüm babamın yüzünden işimi biraktim zorla çıkardı beni iş saattelrin belli değil diye burda da 10 buçuk 11 de cikouodum haftanın bir günü ful 1 günü izin diğer günler vardiyaydi ben haftanın 4 5 günü ful 1 gün izin izinde de rahat bırakmıyor ariyolar mesaj ariyolar şura niye böyle bura biye böyle diye sabah kahvaltimk akşam 9 da eve ağlaya agalay gidip yaptığımı bilirim 2. Annemi arardım ne istiyorsan yapıyım derfi ağlardım sinirden bazen 1 3 arası yerdim çıkış saatinde asla normal çıktığımı bilmem eşimim ailesinin tanışma günü bile altıda cikoyim 7 Dr evde ölüyüm dedim en geç ben 6 buçukta ciktim 7de ucu ucuna yetiştim yolun yarısını dolmuşla yarısını kosrak gittim eve o dereceydim
Bahsettiğin sayfadan haberim dahi çok. Birde neler neler yazıyor demişsin. Birdaha çok fena bozarım seni bilgin olsun!!!

Bence sen beni takıntı yaptın sanırım. Doğruları duymak biraz ağrına gidiyor olabilir. En azından saçma bilgiler yazmıyorum çamasır suyu testi gibi. Bu yüzden kişi engelleme var. Gercek bilgiler seni rahatsız ediyorsa beni engelleyip en son idrarını da kaynatabilirsin. Ama gercekten birdaha bir sayfada saçma yorumu gördüğüm gibi ilk tepkiyi benden alırsın. Birde çocuk gibi şikayet etmiş. Şaka gibi
Senin benle zorun ne be ikide bi ne yazsam ot gibi burnumda bitiyin yazma bacım ne yaziyosam yazıyım sanane ya admi sabah sabah çileden cikartiyon

Ya yazsın baksin burda gebe olanlar hep aynı belirtilwri yaşamış ben gergin burda 3 4 da zaman geçiriyorum bazen eşim de arstirma yapiyo benim için çok düşündüğü ici. Adetim 1 ay geçikti diye oturmuş başına okumuş bana anlatiyo böyle kötü yorumlar yapıp insanların moralini bozmayın Allah aşkına hem sinirlwndiriyosunuz hem de hevesini kursağında birakiyosunuz benim eşim adet gecikmeme kadar takip eder herşeyimi sorar yoksa millet gebe olduğunu nasıl öğreniyo saniyo anlamıyorum ki
Dilerim gebesinizdir. Bunlari gebe olmayin diye yazmiyorum. Ama adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok benzerdir. Kisiden kisiye farklilik gösterir o ayri. Ama kendi adima yazayim. Göğüs dolgunlugu hassasiyeti, rahim dolgunlugu, kasik agrisi, mide bulantisi, kokulardan igrenme, bacaklarimda agri, surekli yemek yeme isteği, sinirlilik, ağlama... bunlar benim adet belirtilerim. Adete gecikmek eklenirse bu belirtiler gebelik belirtileri olabilir. Adete gecikmeden bebegin ultrasonda görünmesi, kanda çıkması zor. Arkadaş bunu demek istedi bence.

Dilerim gebesinizdir. Bunlari gebe olmayin diye yazmiyorum. Ama adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok benzerdir. Kisiden kisiye farklilik gösterir o ayri. Ama kendi adima yazayim. Göğüs dolgunlugu hassasiyeti, rahim dolgunlugu, kasik agrisi, mide bulantisi, kokulardan igrenme, bacaklarimda agri, surekli yemek yeme isteği, sinirlilik, ağlama... bunlar benim adet belirtilerim. Adete gecikmek eklenirse bu belirtiler gebelik belirtileri olabilir. Adete gecikmeden bebegin ultrasonda görünmesi, kanda çıkması zor. Arkadaş bunu demek istedi bence.
İrdeleyerek konuşmasını gerektirmez adamı dövecek gibi konusuyo bide beni tehdit ediyo sen kimsin ya sabah sabah kan beynime sıçradı hamile değilim. Bacım öyle saniyoduk kaset testte çıktı kanda ultrasonda çıkmadı nasip ilaclar verdi doktorum ilaç kullanıyorum kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok kim ne dese bı kulp bulup nesemizk kaciriyo ya kim ne derse desin kim ne istiyosa söylesin bu platformda herkes özgür dusuncelerini beyan ediyo onun haddine mi kimin ne yazacagina karsimak

Bacım zaten bizde diyoz onu illa hamilelik belirtisi demiyoz illaki herkes farklı şeyler yaşar gebelikte kiminin tansiyonu düşer kiminin mide bulantısı bayilmasi olur o dengesiz hala hamilelik belirtisi diye bişey yok uydurmayin diyo kim nasıl yaşıyorsa yasiyo sanane demi yani

Senin benle zorun ne be ikide bi ne yazsam ot gibi burnumda bitiyin yazma bacım ne yaziyosam yazıyım sanane ya admi sabah sabah çileden cikartiyon
Ama haklısın mahalle ağzı işe konuşsan kişiye ben ne anlatabilirim ki kapasite düşük. Sen çamaşır suyu ile buradan gebelik testi yapmaya devam et. Birde bütün iş sıkıntını hamilelik belirtileri altında paylaş. Çünkü milletin derdi senin iş sıkıntıların. Seviyene göre cvp bu

Ben testi yaptım oğlum ağladı unuttum testi sonra kardeşim girdi banyoya o gördü 1 saat olmuştur

Normalde o testlerin içerisinde testi dikkate alabilmeniz için belli bir süre yazar. 1 saat fazla bir zaman bence. Güvenilirliğini yitirdiğini düşünüyorum. Hamile olduğunuzu düşünüyorsanız testi tekrarlamanızı veya kan vermenizi öneririm.

Testi tekrarladım bişey çıkmadı hamile değilim sanırım

Değilsinizdir. Ben iki ay denedim. Test içerisinde yazan süre kadar bekledim var mıdır diye. Hiçbir şey çıkmadı. Bir sonraki ay testi yapar yapmaz çıktı. Bebiş varsa testte çıkmak için beklemiyormuş, onu anladım ben de. Allah gönlünüze göre versin inşallah:dua:

Değilsinizdir. Ben iki ay denedim. Test içerisinde yazan süre kadar bekledim var mıdır diye. Hiçbir şey çıkmadı. Bir sonraki ay testi yapar yapmaz çıktı. Bebiş varsa testte çıkmak için beklemiyormuş, onu anladım ben de. Allah gönlünüze göre versin inşallah:dua:
Amin allah hepimizin gönlüne göre versin 🙏🏻

Back