• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kızlarr acill

Miratech’in testlerine asla güvenmiyorum ben yaptığımda daha belirgindi ve hamile değildim Burda da çok okudum bu test markası hep yanılttı

Her tülü yazdım ben bu bayana artık insanı çileden çıkaran kendi üslup tarzı. Benimle mahalle ağzı ile kendisi konusuyor. Bacım bilmem ne diye yazıyor dengesiz falan filan gibi tabirleri kullanan kendi. Artık kendi tarzına uygun konuştuğum için öyle sinirleniyor. Neyse seviyesine düşüp kendisine muhatab dahi almayacağım zaten. Saygılar. Ben uyarıda almadım ayrıca.
Sen kimsin ya hayırdır bacım demem mahalle ağzına mı giriyo hayrola zoruna mı giriyo ben kardeşim gördüğüm her insana bacım derim sen konusuyosun mahalle ağzıyla cingar çıkaran sensin çok bilmiş konuşan burnu havada olan sensin benim bacım demem senin zoruna gidiyor o da senin kişiliğin beni ilgilendirmez

Sen kimsin ya hayırdır bacım demem mahalle ağzına mı giriyo hayrola zoruna mı giriyo ben kardeşim gördüğüm her insana bacım derim sen konusuyosun mahalle ağzıyla cingar çıkaran sensin çok bilmiş konuşan burnu havada olan sensin benim bacım demem senin zoruna gidiyor o da senin kişiliğin beni ilgilendirmez
Ki sen kardeşim asal olamazsin burda gördüğüm insanlar gibi sadece kardeşim yerine kadın olduğun için bacım yazdım ki sen ona da degmezsin inan kizlar haklı çok biliyosan seminer falan ver ya ne burda millete benim dedikodumu yapıyım mahalle ağzıyla konuşuyor falan çileden çıkarıyor adamı çık o zaman grubu takibi bırak gormazsin kimin ne yazdığını hayret bişey aç kendine bu konu kimle istiyosan onunla konus

Hanımlar,
hamilelik belirtisi diye bir şey olmayabilir, burada yazılanlara bakıp kesin ben hamileyim demek de yanlış olabilir ama buranın ruhu anlaşılmamış sanırım, sağlığınızı riske atacak bilgiler paylaşımlar, yasal olmayan uygulamaların paylaşımı müstesna, sağlığı riske atmayacak paylaşımların yazılmasında bir sakınca yok, size saçma geliyor olabilir o zaman fikrinizi üslubuyla yazarsınız ama takıntı yapıp her yorumda yermeye çalışmazsınız, kavga etmezsiniz.
Buranın ruhu dedim ya, buranın ruhunda yıllarca hamile kalmak için uğraşan kadınları teselli etmek, yitirmek üzere olduğu umutlarını yeniden yeşertmek var.
Hiçbir yerde göremeyeceğiniz kadar kenetlenir kadınlar, söyledikleri yanlış olsun ne olmuş? Karşısındakinin küçücük bir umuda tutunma ihtimaline bile umut oluyorsa yazılanların size ne zararı var?

Rica ediyorum artık tartışmayın.

Hanımlar,
hamilelik belirtisi diye bir şey olmayabilir, burada yazılanlara bakıp kesin ben hamileyim demek de yanlış olabilir ama buranın ruhu anlaşılmamış sanırım, sağlığınızı riske atacak bilgiler paylaşımlar, yasal olmayan uygulamaların paylaşımı müstesna, sağlığı riske atmayacak paylaşımların yazılmasında bir sakınca yok, size saçma geliyor olabilir o zaman fikrinizi üslubuyla yazarsınız ama takıntı yapıp her yorumda yermeye çalışmazsınız, kavga etmezsiniz.
Buranın ruhu dedim ya, buranın ruhunda yıllarca hamile kalmak için uğraşan kadınları teselli etmek, yitirmek üzere olduğu umutlarını yeniden yeşertmek var.
Hiçbir yerde göremeyeceğiniz kadar kenetlenir kadınlar, söyledikleri yanlış olsun ne olmuş? Karşısındakinin küçücük bir umuda tutunma ihtimaline bile umut oluyorsa yazılanların size ne zararı var?

Rica ediyorum artık tartışmayın.
Müdürüm sizde görüyorsunuz biz bulasiyomuyuz benim bacım dememe mahalle ağzı diyi şimdi burda onu engellwmeniz lazım bana uyarı ikaz yolladiniz suçlu o ben değilim insanları yererek konuşan o dengesiz demekle de haklıyım bence burdaki bütün umudu olan kardeşlerimin umudunu kiriyo ve burda herkes de bana hak veirir kime sorsanız bana hak verir kaç gündür uyarıyorum kimsenin hayallerine karışma kim neye inanmak istiyosa ona inansın insanların umudunu neşesini kırma birbirimize umut oluyoruz neselwniyoruz diyorum anlamiyo burnunun dikine gidiyo ben kardeşlerimi savunmuyorum bundan da utanmiyorum sonuna kadar da giderim düşüncenin de arkasindayim o kadın çok dengesiz ve bencil konuşuyor l okuyun tüm konuşmaları

Müdürüm sizde görüyorsunuz biz bulasiyomuyuz benim bacım dememe mahalle ağzı diyi şimdi burda onu engellwmeniz lazım bana uyarı ikaz yolladiniz suçlu o ben değilim insanları yererek konuşan o dengesiz demekle de haklıyım bence burdaki bütün umudu olan kardeşlerimin umudunu kiriyo ve burda herkes de bana hak veirir kime sorsanız bana hak verir kaç gündür uyarıyorum kimsenin hayallerine karışma kim neye inanmak istiyosa ona inansın insanların umudunu neşesini kırma birbirimize umut oluyoruz neselwniyoruz diyorum anlamiyo burnunun dikine gidiyo ben kardeşlerimi savunmuyorum bundan da utanmiyorum sonuna kadar da giderim düşüncenin de arkasindayim o kadın çok dengesiz ve bencil konuşuyor l okuyun tüm konuşmaları
Ben bu platformu severek takip ediyorum çoğu bilgiyi de buralardan öğrendim kimin neye inanmak istediği insanın hür iradesine kalmış kimseyi yargılamak ona düşmüyo müdürüm

Tamam merve hanım bakın banlandı arkadaş size söylediklerinden ötürü. Sizde sakin olun bir daha tartışmaya girmeyin.

Ben bu bayanın yazdığı herşeyi okudum. Aslında çok doğru söylüyor. Doktora gittim bugun doktor kesinlikle hamilelik belirtisi diye bişey yok dedi bana. Herşeyim psikolojik olduğunu söylüyor. Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi ile yaşadığımız şeylerim birebir aynı olduğunu söyledi. Tek fark hamile kalmak istediğimiz zaman daha çok herşeye dikkat edip eğer o ay hamile kalırsak direk belirtileri ona yorduğumuzu söyledi. Aslında bayan yanlış hiçbirşey söylememiş. Doktorlarda aynısını söyledi bana. Yaşadığım herşey psikolojikmiş. Bundan sonra kafamı daha rahat tutacam ve burada yazan hiç bir belirtiye takılmayacam. Evet sert yazmış ama herşeyi doğru yazmış. Bende manyak gibi buradaki tüm belirti denilen şeyleri okuduğum için delirmiş gibi herşeyi gebeliğe yoruyormuşum. Aslında bayan haklıymış
Her tülü yazdım ben bu bayana artık insanı çileden çıkaran kendi üslup tarzı. Benimle mahalle ağzı ile kendisi konusuyor. Bacım bilmem ne diye yazıyor dengesiz falan filan gibi tabirleri kullanan kendi. Artık kendi tarzına uygun konuştuğum için öyle sinirleniyor. Neyse seviyesine düşüp kendisine muhatab dahi almayacağım zaten. Saygılar. Ben uyarıda almadım ayrıca.

hallohallo'nun betty39 un ikinci üyeliği olduğunu biliyor muydunuz? Bana hemde bana whatsapp ta alakam yok demez mi tabi anında siteden atıldı !

Ben göz ardı ettiğim için mesajlarını göremiyordum hamile olmadığıma ne kadar sevinmiş. O kadar kötüsünüz ki kendi kötülüğünüzde boğulun inşallah ben Allaha havale ediyorum

Valla konu başından beri yazdıklarınızı okudum. Haklılık payınız olan konu da dahi ifade ediş biçiminizden ötürü aşırı itici duruyorsunuz.

Ayıp değil mi ya. Şu ifade ediş şekliniz şu haklı çıkmış olduğunuz konu çok mu güzel bir konu.

Kadınlar hamile kalamamış siz haklı çıktım diye kına yakıp mendil sallayacaksınız neredeyse.

Yazık günah değil mi. Siz de evlat hasreti çekmişsiniz insanlar ufacık şeyde bile umut arayabiliyor.

Boşuna dememişler insanlar içinde söylenen nasihat hakaretten beterdir diye. Siz iyi birşey söylediğinizi zannediyoruz sanırım.

Bu üslüpla söylenen doğrunun da bir önemi olmaz. Benden size tavsiye herşeyi bilirim veya ben en iyi doktora gittim havasından çıkın. Yüreğe dokunan sözler etmeyin insanlara.
Gerçekten ben böyle bişey görmedim ya sanki düşmanım ben naptın sana da bu kadar seviniyosun. Allah böyle insanları uzak etsin çevremizden

• Beğen
Reactions: JES
Kuzum iki hesabı de silinmiş geçen ihtar aldim 1 gün boyunca giremedim girdigimde de engellenmiş hesapları kapatilmis

Eskiden kardeş kelimesi yaygın değilmiş bacı kullanilirmis altına da bı dip not gecseydim ona gitmeden keşke

Hanımlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen ben kürtaj oldum sonra 2 ay adet günlerim günü gününe oldu. Korumayı bıraktığım ay yani temmuz başından beri korunmuyorum 14 temmuzda adet olmam gerekiyordu hala olmadım doktora gittim alttan muayne ile baktı kese gibi bişey gördü ama tam olmayada bilir dedi kan aldı beta 0.100 çıktı 10günlük gecikmemde yaptırmıştım doktor tarlusal verdi dün bitti şimdi sol kasığımda ağrı var ama hala adet olmadım hamilelik çıkarım acaba bilgi verirmisiniz

Hanımlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen ben kürtaj oldum sonra 2 ay adet günlerim günü gününe oldu. Korumayı bıraktığım ay yani temmuz başından beri korunmuyorum 14 temmuzda adet olmam gerekiyordu hala olmadım doktora gittim alttan muayne ile baktı kese gibi bişey gördü ama tam olmayada bilir dedi kan aldı beta 0.100 çıktı 10günlük gecikmemde yaptırmıştım doktor tarlusal verdi dün bitti şimdi sol kasığımda ağrı var ama hala adet olmadım hamilelik çıkarım acaba bilgi verirmisiniz
Tarludal verdiyse gebelik yoktur kuzum bende korunmuyorum 1 yıllık evliyim hemen hemen bizde istiyoruz ama olmuyo bu 4 ayda 2.kez adet olacam bende kullanıyorum 2.kez tarlusali adet olacam inşallah bugün bitti

Back