Hamile miyim 🐣

Bat günümü bekliyorum 30/32 günler aralığında regli oluyorum şuan 28.günüm
Testin üzerinde 2/3 damla diyordu bende 3 damla ile yaptım her ikisini de

Sonradan oluşan çizgileri pozitif kabul etmiyorlar kuruma çizgisi olarak değerlendiriyorlar. İnşallah vardır ama.Erken testler ile tekrar deneyin isterseniz

Sonradan oluşan çizgileri pozitif kabul etmiyorlar kuruma çizgisi olarak değerlendiriyorlar. İnşallah vardır ama.Erken testler ile tekrar deneyin isterseniz
Farklı bir marka alıp denemek istiyorum memnun kaldıklarınız varsa önerilerinizi bekliyorum

Bence bugün versen çıkar Allahın izniyle çok düşük değerde erkenden öğrenirsin belki ama çıkar yani
Canım bugun gecikmemin üçüncü günü çok cok hafif bir leke geldi bu normlmi sence regl gibi yogun bir kanamam yok sadce leke geldi cok hafif oecetede farkettim yerlesme kanamasi olabilirmi en son adetimden bu yana hesoladigimda 4 hafta oluyoe

Canımmm yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek anlattıklarına göre, bence hemennn test yap

Belimdede agri var insllah oyledir cnm yaaaa bi tek sana yaziyorum vallahi oyle merk ediyorum ki
Canım ben senin anlattıklarından yola çıkarak bebek olduğunu düşünüyorum ya da hissediyorum diyeyim bence durma eczaneden predictor early erken gebelik testi al yap çok güvenilir bir test hemen sonucu görürsün

Tekrardan merhaba soldaki ilk fotoğraf testten 15 dk sonra diğeri de 1 saat geçmiş hali sabah ilk idrar ile yaptım
Diğer testlerimde bundan öncekiler saatler sonra silik çıkartıyordu
Bu testte çok hassas olduğu söyleniyor ovulasyon testlerimin içinden çıkan gebelik testlerimden idi markası innovita
Ve bugün bat tarihim düşünceleriniz neler

Eklentiler

• IMG_8109.jpeg
    43,1 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_8111.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 85
Benim geçen ay bir sürü belirtim oldu ama gebelik yoktu. Üstüne erken adet olmuştum. Hatta dedim bu kadar da psikolojik olur mu. Olurmuş. Tabii ki gerçekten de hamile de olabilirsiniz ama bir sürü belirtiyle olmayadabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…