- 14 Ekim 2023
- 708
- 693
- 23
- Konu Sahibi aklimseyyah
-
Kaset testlerde çok hafif çizgi var ama görünmemiş yaMerhaba iyi akşamlar kızlar, ben 12 Ekim (adet gecikmemin 3.günü) evde kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı, 13 Ekim’de bir test daha yaptım çok silik çizgi çıktı (testler laboquick marka) silik çizgiyi görünce hemen eczaneden predictor early erken gebelik testi aldım ve onda ikinci çizgi daha net ve belli, kan testi de verdim hcg değerim 11.8 çıktı, pazartesi bir daha vericem ama stresliyim benim gibi olan, bu durumu yaşayan var mı özellikle de bu seviyelerde gebeliği öğrenen? Şimdiden teşekkür ediyorum sağlıklı bebeklerimiz olsun
Hemşire kesin konuşmadı pazartesi bir daha gel dedi ama sonucum 11.8, ilk gebeliğim tecrübesizim 10 üzeri pozitif kabul edilebilirmiş galibaKanda kesinleşti yani.
Sonucunuz pozitif hamilesiniz fakat hemşire takip için öyle soylemistir.2 günde ortalama 2 katına cikmasi beklenir sağlıklı bir gebelikte yüzde 60 da yeterli sanırım.onun takibini yaparsınız biraz yükselen kadar erken ogrenmissiniz hayırlı olsun.Merhaba iyi akşamlar kızlar, ben 12 Ekim (adet gecikmemin 3.günü) evde kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı, 13 Ekim’de bir test daha yaptım çok silik çizgi çıktı (testler laboquick marka) silik çizgiyi görünce hemen eczaneden predictor early erken gebelik testi aldım ve onda ikinci çizgi daha net ve belli, kan testi de verdim hcg değerim 11.8 çıktı, pazartesi bir daha vericem ama stresliyim benim gibi olan, bu durumu yaşayan var mı özellikle de bu seviyelerde gebeliği öğrenen? Şimdiden teşekkür ediyorum sağlıklı bebeklerimiz olsun
Gec dollenme olabilir canim insallah bebisin seninledirMerhaba iyi akşamlar kızlar, ben 12 Ekim (adet gecikmemin 3.günü) evde kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı, 13 Ekim’de bir test daha yaptım çok silik çizgi çıktı (testler laboquick marka) silik çizgiyi görünce hemen eczaneden predictor early erken gebelik testi aldım ve onda ikinci çizgi daha net ve belli, kan testi de verdim hcg değerim 11.8 çıktı, pazartesi bir daha vericem ama stresliyim benim gibi olan, bu durumu yaşayan var mı özellikle de bu seviyelerde gebeliği öğrenen? Şimdiden teşekkür ediyorum sağlıklı bebeklerimiz olsun
Sanırım evet, bir gün önce yaptığım testte silik çizgi bile yoktu haberi havada kaptım gibi olduSonucunuz pozitif hamilesiniz fakat hemşire takip için öyle soylemistir.2 günde ortalama 2 katına cikmasi beklenir sağlıklı bir gebelikte yüzde 60 da yeterli sanırım.onun takibini yaparsınız biraz yükselen kadar erken ogrenmissiniz hayırlı olsun.
Bir daha test verdiginde iki gunde iki kati olmasi onemli canim degerin azligi coklugu degil dedigim gibi gec dollenme olabilirHemşire kesin konuşmadı pazartesi bir daha gel dedi ama sonucum 11.8, ilk gebeliğim tecrübesizim 10 üzeri pozitif kabul edilebilirmiş galiba
Amin canımGec dollenme olabilir canim insallah bebisin seninledir
Pazartesiyi iple çekiyorum o artışı göreyim inşallah aminBir daha test verdiginde iki gunde iki kati olmasi onemli canim degerin azligi coklugu degil dedigim gibi gec dollenme olabilir
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımBende 4. Haftaligim.
Belirtilerin nelerdi ? Bende uyku hali var ve kasıklarımda ara ara batmalar oluyor bir de göğüslerim hassaslaştıBende 4. Haftaligim.
SağolAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Belirtilerin nelerdi ? Bende uyku hali var ve kasıklarımda ara ara batmalar oluyor bir de göğüslerim hassaslaştı
Sadece kasıklarımda ağrı ilk belirtilerimdi, pıt pıt atma hissi oluyordu ama gebeliğe yormamıştım, son iki gündür bence psikolojik uyku isteği arttı ve göğüslerimde hafiften hassaslaştıAy ne güzel çıkmış, hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlerbelirtileriniz var mıydı?
Bende henüz o kadar belirti yokSık idrara çıkma uyku hali yorgunluk mide bulantısı kasik ağrısı geçenlerde kustum bi iki defa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?