• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim 🐣

Tekrardan merhaba soldaki ilk fotoğraf testten 15 dk sonra diğeri de 1 saat geçmiş hali sabah ilk idrar ile yaptım
Diğer testlerimde bundan öncekiler saatler sonra silik çıkartıyordu
Bu testte çok hassas olduğu söyleniyor ovulasyon testlerimin içinden çıkan gebelik testlerimden idi markası innovita
Ve bugün bat tarihim düşünceleriniz neler🥹
En güzeli kan vermek ben ikisinde de çizgi gördüm ama testler yanıltıyor kan kesin bilgi 😊

Benim geçen ay bir sürü belirtim oldu ama gebelik yoktu. Üstüne erken adet olmuştum. Hatta dedim bu kadar da psikolojik olur mu. Olurmuş. Tabii ki gerçekten de hamile de olabilirsiniz ama bir sürü belirtiyle olmayadabilirsiniz.
Ben suan hamileyim ama geçtiğimiz ay gerçekten normal dışı çok belirti yaşadım yani hamilelik düşünüyorsanız ve adet zamanına yaklaşıyorsanız gerçekten belirtiler kendini gösteriyor benim en belirgin adet öncesi çok göğüslerim ağrırdı ama o hafta hiç ağrımadı ve ben ne yediysem mide yanması yaptı bende bir de çok bel ve kaşık ağrım oldu ama adet öncesinden farklı sanki grip olmuşum da bütün kemiklerim kırılıyor gibi birde bende hiç olmazdı çok nadir uçuk çıkardı gerçekten hamileliğimi öğrenmeden 3 gün önce dudağımın kenarında uçuk çıktı birde ara ara 5 dk Regl ağrısı geldi gitti bana b

Bence kesinlikle gecikmesini bekle çok yeniyse şuan gözükmez bu da senin moralini bozar, ben hem hem gecikmenin 3.günü yaptım hem de4. Günü yaptım 4.gün yaptığımda pozitif gördüm dediğim gibi çok yeni ise hemen belli olmuyor sen gecikmeyi bekle gecikmesinden ilk günden başlayarak test yap
Merhaba mesajınız dikkatimi çekti bende gecikme yaşıyorum üçüncü günü yaptım testim negatifti bugün altıncı günüm hala gelen giden yok test negatif çıkacak diye de yapmak istemiyorum bu ay çok gecikme yaşayan olmuş mevsim geçişi diye pek umudum da yok acikcasi adet bekliyorum ama olmadım da belirtileriniz neydi acaba

Merhaba mesajınız dikkatimi çekti bende gecikme yaşıyorum üçüncü günü yaptım testim negatifti bugün altıncı günüm hala gelen giden yok test negatif çıkacak diye de yapmak istemiyorum bu ay çok gecikme yaşayan olmuş mevsim geçişi diye pek umudum da yok acikcasi adet bekliyorum ama olmadım da belirtileriniz neydi acaba
Kasığımda pıt pıt atma, sık idrara çıkma eskiye göre, biraz da uyku hali başka da belirtim yoktu

Anladım teşekkür ederim cevabınız için bende kaşık ağrısı var sadece bat tarihimden beri ara ara da adet olacakmisim gibi karın ağrısı
Herkeste belirtiler farklı oluyormuş, eğer şüphen varsa bir iki gün bekleyip kan vermeni tavsiye ederim canım en azından için rahat olur

Canım senin ilk mesajını okurken gözümden kaçmış gecikmenin 6.günü olmuş sanırım o zaman bir şey diyemem, adet düzensizliği yaşıyor muydun normalde de yoksa mevsimsel bi gecikme de olabilir

Canım senin ilk mesajını okurken gözümden kaçmış gecikmenin 6.günü olmuş sanırım o zaman bir şey diyemem, adet düzensizliği yaşıyor muydun normalde de yoksa mevsimsel bi gecikme de olabilir
Yani hep duzenliyli 27 günde bir bazen 28 günde temmuzda ilk defa 31 gunde oldum bu ayda işte daha çok uzadı 33 .gunumdeyim test yapmadım tekrar pazartesi negatif çıkmıştı

Yani hep duzenliyli 27 günde bir bazen 28 günde temmuzda ilk defa 31 gunde oldum bu ayda işte daha çok uzadı 33 .gunumdeyim test yapmadım tekrar pazartesi negatif çıkmıştı
bence negatif görmeyi göze alıp erken gebelik testi yap, şöyle ki eğer bebek varsa erken farkına varırsın ve ona göre davranırsın ve kafanda soru işareti olmaz en azından

bence negatif görmeyi göze alıp erken gebelik testi yap, şöyle ki eğer bebek varsa erken farkına varırsın ve ona göre davranırsın ve kafanda soru işareti olmaz en azından
Şöyle de birşey var canım yumurtlama takibi de yaptım ben adet bitimi 7 ci günde gördüm yanlışlık yoksa 13 üncü gunu de pembe akıntım oldu iki gün sürdü yerleşme diye de çok umutlandim ama olsaydı şimdiye çıkardı testte bir ihtimal daha iki kez yumurtlama oldu mu acaba diye de dusunmuyo değilim geç döllenme felan bilemeidm yani

Şöyle de birşey var canım yumurtlama takibi de yaptım ben adet bitimi 7 ci günde gördüm yanlışlık yoksa 13 üncü gunu de pembe akıntım oldu iki gün sürdü yerleşme diye de çok umutlandim ama olsaydı şimdiye çıkardı testte bir ihtimal daha iki kez yumurtlama oldu mu acaba diye de dusunmuyo değilim geç döllenme felan bilemeidm yani
Bende bilemedim canım şimdi ama test yapmadan bilemeyiz aradan bikaç gün geçmiş

Back