- 18 Mart 2023
- 2.234
- 1.404
- 53
- 25
- Konu Sahibi aklimseyyah
-
MerhabaDeğerim 47.1 çıktı cuma akşamı 11.8 di rabbime çok şükür
Merhaba ben de kontrol için gittiğimde sürpriz şekilde öğrendim. Adetten 6 gün önce 10 çıktı değerim. 2 güne bir kan verdim ve artışına baktılar. 2 günde bir ortalama 2 katına çıkması gerekiyor. Benim ilk zamanlar 10dan 67ye, sonra da 235e çıkmıştı. Şükür şuan 8 haftayız kalp atışını duyduk. O zaman da 10 çıkınca kimyasal olabilir vs demişlerdi bana. Hayırlısı olsun inşallahMerhaba iyi akşamlar kızlar, ben 12 Ekim (adet gecikmemin 3.günü) evde kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı, 13 Ekim’de bir test daha yaptım çok silik çizgi çıktı (testler laboquick marka) silik çizgiyi görünce hemen eczaneden predictor early erken gebelik testi aldım ve onda ikinci çizgi daha net ve belli, kan testi de verdim hcg değerim 11.8 çıktı, pazartesi bir daha vericem ama stresliyim benim gibi olan, bu durumu yaşayan var mı özellikle de bu seviyelerde gebeliği öğrenen? Şimdiden teşekkür ediyorum sağlıklı bebeklerimiz olsun
Canımm bebeğini sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba
Bende 29 eylülde iğne olmuştum. İğneden 9 gün sonra lekelenmem olmuştu ama dedim yanlış gördüm heralde ertesi gün hiçbirşey gelmedi. Çarşamba günü akıntımın içinde kan çizgileri gördüm evet adet oldum dedim gittim ped taktım çarşamba perşembe pedle dolaştım kesinlikle kan felan gelmiyor ama kendimi yıkadığımda pembemsi veyatta kahverengi lekelenmem oldu lekelenmemin 3. Günü test verdim 104.4 çıktı. 4. Günü lekelenmem bitti dün akşam yine test verdim 2 gün sonra yani 251 çıktı.
Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğiniMerhaba ben de kontrol için gittiğimde sürpriz şekilde öğrendim. Adetten 6 gün önce 10 çıktı değerim. 2 güne bir kan verdim ve artışına baktılar. 2 günde bir ortalama 2 katına çıkması gerekiyor. Benim ilk zamanlar 10dan 67ye, sonra da 235e çıkmıştı. Şükür şuan 8 haftayız kalp atışını duyduk. O zaman da 10 çıkınca kimyasal olabilir vs demişlerdi bana. Hayırlısı olsun inşallah
Amin İnşallahCanımm bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Teşekkür ederim inşallah sen deSağlıkla kucağına al inşallah bebeğini
Güzel düşünelim güzel olsunAmin İnşallah
İnşallah dış gebelik felan değildir diye düşünüyorum bende
İnşallah teşekkür ederimTeşekkür ederim inşallah sen de
Merhabalar bende yorumlayarak bi soru sormak istiyorum da bende 22 yaşındayım bebek düşünüyoruz bu ay regl sonrası yumurtlama gününe kdr düzenli bir ilişki devm etti ayni zamnda devamindada gün atlamadan normlde belirtilen reglimden hep bes gün oncesine gün çekilirdi erken olurdum şimdi hafif sancılarım var yarn regl olucagimi gosteriyor ve olmadm test yaptm ama negatif ve testi cumartesi günü yapmıştım göğüslerim hassaslasti karnimda şişlik hissediyorum cok fazla sık idrara çıkıyorum kanda su an baktirsam cikarmi yoksa kaç gün gecikirse yapmaliyimMerhaba iyi akşamlar kızlar, ben 12 Ekim (adet gecikmemin 3.günü) evde kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı, 13 Ekim’de bir test daha yaptım çok silik çizgi çıktı (testler laboquick marka) silik çizgiyi görünce hemen eczaneden predictor early erken gebelik testi aldım ve onda ikinci çizgi daha net ve belli, kan testi de verdim hcg değerim 11.8 çıktı, pazartesi bir daha vericem ama stresliyim benim gibi olan, bu durumu yaşayan var mı özellikle de bu seviyelerde gebeliği öğrenen? Şimdiden teşekkür ediyorum sağlıklı bebeklerimiz olsun
Merhabalar bende yorumlayarak bi soru sormak istiyorum da bende 22 yaşındayım bebek düşünüyoruz bu ay regl sonrası yumurtlama gününe kdr düzenli bir ilişki devm etti ayni zamnda devamindada gün atlamadan normlde belirtilen reglimden hep bes gün oncesine gün çekilirdi erken olurdum şimdi hafif sancılarım var yarn regl olucagimi gosteriyor ve olmadm test yaptm ama negatif ve testi cumartesi günü yapmıştım göğüslerim hassaslasti karnimda şişlik hissediyorum cok fazla sık idrara çıkıyorum kanda su an baktirsam cikarmi yoksa kaç gün gecikirse yapmaliyimİnşallah sağlıkla ilerler, ben de böyle öğrendim testlerim böyleydi, erken gebelik testini akşam yaptıktan sonra sabah kan vermiştim 18 çıkmıştı. Oğlum 2 yaşında şimdi
Bence kesinlikle gecikmesini bekle çok yeniyse şuan gözükmez bu da senin moralini bozar, ben hem hem gecikmenin 3.günü yaptım hem de4. Günü yaptım 4.gün yaptığımda pozitif gördüm dediğim gibi çok yeni ise hemen belli olmuyor sen gecikmeyi bekle gecikmesinden ilk günden başlayarak test yapMerhabalar bende yorumlayarak bi soru sormak istiyorum da bende 22 yaşındayım bebek düşünüyoruz bu ay regl sonrası yumurtlama gününe kdr düzenli bir ilişki devm etti ayni zamnda devamindada gün atlamadan normlde belirtilen reglimden hep bes gün oncesine gün çekilirdi erken olurdum şimdi hafif sancılarım var yarn regl olucagimi gosteriyor ve olmadm test yaptm ama negatif ve testi cumartesi günü yapmıştım göğüslerim hassaslasti karnimda şişlik hissediyorum cok fazla sık idrara çıkıyorum kanda su an baktirsam cikarmi yoksa kaç gün gecikirse yapmaliyim
Çok teşekkür ederim cevapladiginiz için umarım pozitiftir çok istiyoruz yumurtlamayı kaçırmadık ve normlde dedigim gibi erkene cekilirdi bu ay çok şaşırdım nasl zamanından önce olmadı diye şimdide strese girmemeye çalışıyorum göğüslerimde hassasiyet var kanimda sislik hissediyorum insllah güzel haberlerle yazarm tkrrdnBence kesinlikle gecikmesini bekle çok yeniyse şuan gözükmez bu da senin moralini bozar, ben hem hem gecikmenin 3.günü yaptım hem de4. Günü yaptım 4.gün yaptığımda pozitif gördüm dediğim gibi çok yeni ise hemen belli olmuyor sen gecikmeyi bekle gecikmesinden ilk günden başlayarak test yap
Allah gönlünüze göre versin canım inşallah pozitiftir, aynen sakın stres yapma buraya da yaz sonucu öğrendiğinde merak ederimÇok teşekkür ederim cevapladiginiz için umarım pozitiftir çok istiyoruz yumurtlamayı kaçırmadık ve normlde dedigim gibi erkene cekilirdi bu ay çok şaşırdım nasl zamanından önce olmadı diye şimdide strese girmemeye çalışıyorum göğüslerimde hassasiyet var kanimda sislik hissediyorum insllah güzel haberlerle yazarm tkrrdn
İnşallah tabiki mutlaka yazarm cumartesi günü hic bir cizgi goremyince üzüldüm ama erken oldugunun farkindym umarım önümüzdeki haftalarda güzel haberler gelir dualarinizi eksik etmeyin insllahAllah gönlünüze göre versin canım inşallah pozitiftir, aynen sakın stres yapma buraya da yaz sonucu öğrendiğinde merak ederim
İnşallah bebeğin seninledir kuzumİnşallah tabiki mutlaka yazarm cumartesi günü hic bir cizgi goremyince üzüldüm ama erken oldugunun farkindym umarım önümüzdeki haftalarda güzel haberler gelir dualarinizi eksik etmeyin insllah
Ben adet gecikmeden öğrenmiştim ilk gebeliğimde, yumurtlama gününden 10gün sonra öğrendim erken gebelik testiyle, herkeste farklı oluyor beta hcg düzeyi değiştiği için.İkinci gebelikte geç yumurtlamışım mesela geç çıktı o yüzden.Yumurtlama testi yapmadıysanız hiç belli olmaz ama cumartesiden sonra baya gün geçmiş bence test tekrarlayınMerhabalar bende yorumlayarak bi soru sormak istiyorum da bende 22 yaşındayım bebek düşünüyoruz bu ay regl sonrası yumurtlama gününe kdr düzenli bir ilişki devm etti ayni zamnda devamindada gün atlamadan normlde belirtilen reglimden hep bes gün oncesine gün çekilirdi erken olurdum şimdi hafif sancılarım var yarn regl olucagimi gosteriyor ve olmadm test yaptm ama negatif ve testi cumartesi günü yapmıştım göğüslerim hassaslasti karnimda şişlik hissediyorum cok fazla sık idrara çıkıyorum kanda su an baktirsam cikarmi yoksa kaç gün gecikirse yapmaliyim
Merhaba canım reglim iki gün gecikti hala yok ne zaman gitsem kanda çıkar çok heyecanlıyım daAllah gönlünüze göre versin canım inşallah pozitiftir, aynen sakın stres yapma buraya da yaz sonucu öğrendiğinde merak ederim
Bence bugün versen çıkar Allahın izniyleMerhaba canım reglim iki gün gecikti hala yok ne zaman gitsem kanda çıkar çok heyecanlıyım da
Canım şüphen varsa gebelik testi yap veya kan ver ovülasyon testleri ile ilgili pek bilgim yok, ama yamuk dediklerine biraz fazla damlatmış olabilir misinMerhabalar gebelik belirtilerini birkaç gündür yaşıyorum kasıklarımda batma atmalar karnımda değişik ağrılar (regl öncesinde ağrı yaşamıyorum normalde)
Ovulasyon testi ile koyulaşma takip ediyorum sıvı alımı yapmadan
Dün öğlen ve bu sabah gebelik testi yaptım dünkünde yamuk bir çizgi vardı
Ama çizgiler sonradan oluştular neredeyse 2 saattir diye tahmin ediyorum
Ovulasyonumda koyulaşma görüyorum lütfen değerlendirir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?