- Konu Sahibi aklimseyyah
Canım şüphen varsa gebelik testi yap veya kan ver ovülasyon testleri ile ilgili pek bilgim yok, ama yamuk dediklerine biraz fazla damlatmış olabilir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım şüphen varsa gebelik testi yap veya kan ver ovülasyon testleri ile ilgili pek bilgim yok, ama yamuk dediklerine biraz fazla damlatmış olabilir misin
Hımm anladım ovülasyon testinde de gebelik öğrenen vardı inşallah sizin de öyledirBat günümü bekliyorum 30/32 günler aralığında regli oluyorum şuan 28.günüm
Testin üzerinde 2/3 damla diyordu bende 3 damla ile yaptım her ikisini de
Sabretmeye çalışıyorum bende günler geçmiyor inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederimHımm anladım ovülasyon testinde de gebelik öğrenen vardı inşallah sizin de öyledir
Sonradan oluşan çizgileri pozitif kabul etmiyorlar kuruma çizgisi olarak değerlendiriyorlar. İnşallah vardır ama.Erken testler ile tekrar deneyin istersenizMerhabalar gebelik belirtilerini birkaç gündür yaşıyorum kasıklarımda batma atmalar karnımda değişik ağrılar (regl öncesinde ağrı yaşamıyorum normalde)
Ovulasyon testi ile koyulaşma takip ediyorum sıvı alımı yapmadan
Dün öğlen ve bu sabah gebelik testi yaptım dünkünde yamuk bir çizgi vardı
Ama çizgiler sonradan oluştular neredeyse 2 saattir diye tahmin ediyorum
Ovulasyonumda koyulaşma görüyorum lütfen değerlendirir misiniz
Farklı bir marka alıp denemek istiyorum memnun kaldıklarınız varsa önerilerinizi bekliyorumSonradan oluşan çizgileri pozitif kabul etmiyorlar kuruma çizgisi olarak değerlendiriyorlar. İnşallah vardır ama.Erken testler ile tekrar deneyin isterseniz
Predictor early. Hiç şaşmaz, hem de çok hassasFarklı bir marka alıp denemek istiyorum memnun kaldıklarınız varsa önerilerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim en kısa zamanda temin edeceğimPredictor early. Hiç şaşmaz, hem de çok hassas
Çok iyi biliyorum o duyguyuSabretmeye çalışıyorum bende günler geçmiyor inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim
Kesinlikle predictor early ben de onunla erkenden pozitif gördümFarklı bir marka alıp denemek istiyorum memnun kaldıklarınız varsa önerilerinizi bekliyorum
Mutlaka buraya da yazacağımKesinlikle predictor early ben de onunla erkenden pozitif gördüm
Bekliyoruz güzel haberlerMutlaka buraya da yazacağım
Kaçıncı gününüz? Ya da kaç gününüz var?Değerim 47.1 çıktı cuma akşamı 11.8 di rabbime çok şükür
İlk kan testimi adet gecikmesinin 4.günü vermiştim 11.8 di, diğerini de iki gün sonra verdimKaçıncı gününüz? Ya da kaç gününüz var?
Canım bugun gecikmemin üçüncü günü çok cok hafif bir leke geldi bu normlmi sence regl gibi yogun bir kanamam yok sadce leke geldi cok hafif oecetede farkettim yerlesme kanamasi olabilirmi en son adetimden bu yana hesoladigimda 4 hafta oluyoeBence bugün versen çıkar Allahın izniyle çok düşük değerde erkenden öğrenirsin belki ama çıkar yani
Canımmm yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek anlattıklarına göre, bence hemennn test yapCanım bugun gecikmemin üçüncü günü çok cok hafif bir leke geldi bu normlmi sence regl gibi yogun bir kanamam yok sadce leke geldi cok hafif oecetede farkettim yerlesme kanamasi olabilirmi en son adetimden bu yana hesoladigimda 4 hafta oluyoe
Belimdede agri var insllah oyledir cnm yaaaa bi tek sana yaziyorum vallahi oyle merk ediyorum kiCanımmm yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek anlattıklarına göre, bence hemennn test yap
Canım ben senin anlattıklarından yola çıkarak bebek olduğunu düşünüyorum ya da hissediyorum diyeyim bence durma eczaneden predictor early erken gebelik testi al yap çok güvenilir bir test hemen sonucu görürsünBelimdede agri var insllah oyledir cnm yaaaa bi tek sana yaziyorum vallahi oyle merk ediyorum ki
Benim geçen ay bir sürü belirtim oldu ama gebelik yoktu. Üstüne erken adet olmuştum. Hatta dedim bu kadar da psikolojik olur mu. Olurmuş. Tabii ki gerçekten de hamile de olabilirsiniz ama bir sürü belirtiyle olmayadabilirsiniz.Hanımlar benim de dün regl günümde olmadım bugün de olmadım 1 haftadır kaşık ağrısı bacak ağrısı uyuşma bel ağrısı ama en çok kasıklarım ağrıyor sürekli batma var iki kasıktada bazen sağ bazen sol bazen ikisinde de hissediyorum göğüslerim normal dün bugün hassaslaştı hemen test yapmak istemiyorum bir de yani bu kadar yoğun ağrı da psikolojik olur mu diye düşünüyorum ihtimal vermiyorum eşimle değerlendirmeleri de yaptık zamanında sizce olabilir miyim.