• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim 🐣

Bat günümü bekliyorum 30/32 günler aralığında regli oluyorum şuan 28.günüm
Testin üzerinde 2/3 damla diyordu bende 3 damla ile yaptım her ikisini de 😣

Merhabalar gebelik belirtilerini birkaç gündür yaşıyorum kasıklarımda batma atmalar karnımda değişik ağrılar (regl öncesinde ağrı yaşamıyorum normalde)
Ovulasyon testi ile koyulaşma takip ediyorum sıvı alımı yapmadan
Dün öğlen ve bu sabah gebelik testi yaptım dünkünde yamuk bir çizgi vardı
Ama çizgiler sonradan oluştular neredeyse 2 saattir diye tahmin ediyorum
Ovulasyonumda koyulaşma görüyorum lütfen değerlendirir misiniz
Sonradan oluşan çizgileri pozitif kabul etmiyorlar kuruma çizgisi olarak değerlendiriyorlar. İnşallah vardır ama.Erken testler ile tekrar deneyin isterseniz

Sonradan oluşan çizgileri pozitif kabul etmiyorlar kuruma çizgisi olarak değerlendiriyorlar. İnşallah vardır ama.Erken testler ile tekrar deneyin isterseniz
Farklı bir marka alıp denemek istiyorum memnun kaldıklarınız varsa önerilerinizi bekliyorum

Bence bugün versen çıkar Allahın izniyle 🥰 çok düşük değerde erkenden öğrenirsin belki ama çıkar yani 🥹
Canım bugun gecikmemin üçüncü günü çok cok hafif bir leke geldi bu normlmi sence regl gibi yogun bir kanamam yok sadce leke geldi cok hafif oecetede farkettim yerlesme kanamasi olabilirmi en son adetimden bu yana hesoladigimda 4 hafta oluyoe

Canım bugun gecikmemin üçüncü günü çok cok hafif bir leke geldi bu normlmi sence regl gibi yogun bir kanamam yok sadce leke geldi cok hafif oecetede farkettim yerlesme kanamasi olabilirmi en son adetimden bu yana hesoladigimda 4 hafta oluyoe
Canımmm yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek anlattıklarına göre, bence hemennn test yap🤩🥰

Belimdede agri var insllah oyledir cnm yaaaa bi tek sana yaziyorum vallahi oyle merk ediyorum ki
Canım ben senin anlattıklarından yola çıkarak bebek olduğunu düşünüyorum ya da hissediyorum diyeyim 😊 bence durma eczaneden predictor early erken gebelik testi al yap çok güvenilir bir test hemen sonucu görürsün😊

Tekrardan merhaba soldaki ilk fotoğraf testten 15 dk sonra diğeri de 1 saat geçmiş hali sabah ilk idrar ile yaptım
Diğer testlerimde bundan öncekiler saatler sonra silik çıkartıyordu
Bu testte çok hassas olduğu söyleniyor ovulasyon testlerimin içinden çıkan gebelik testlerimden idi markası innovita
Ve bugün bat tarihim düşünceleriniz neler🥹

Eklentiler

• IMG_8109.jpeg
    IMG_8109.jpeg
    43,1 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_8111.jpeg
    IMG_8111.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 85
Hanımlar benim de dün regl günümde olmadım bugün de olmadım 1 haftadır kaşık ağrısı bacak ağrısı uyuşma bel ağrısı ama en çok kasıklarım ağrıyor sürekli batma var iki kasıktada bazen sağ bazen sol bazen ikisinde de hissediyorum göğüslerim normal dün bugün hassaslaştı hemen test yapmak istemiyorum bir de yani bu kadar yoğun ağrı da psikolojik olur mu diye düşünüyorum ihtimal vermiyorum eşimle değerlendirmeleri de yaptık zamanında sizce olabilir miyim.
Benim geçen ay bir sürü belirtim oldu ama gebelik yoktu. Üstüne erken adet olmuştum. Hatta dedim bu kadar da psikolojik olur mu. Olurmuş. Tabii ki gerçekten de hamile de olabilirsiniz ama bir sürü belirtiyle olmayadabilirsiniz.

Back