Kahverengi akıntı başkasa bende gam yemiycem oda yok.Benimde 2 gün gecikti kasık ağrım vardı ve ne hikmetse göğüsümde ağrımıyordu ama 2 saat önce kahverengi akıntı başladıadet mi oluyorum sizce
İnşallah sende vardır canımKahverengi akıntı başkasa bende gam yemiycem oda yok.
Sizin reglde olabilir yerleşme kanaması da. Bu ikilem kırmızıları görene kadar peşimizi bırakmaz kardeşciğiminşallah bebiş vardır
Yapmak istiyorum ama işte duygular çok ön plandakeske biraz salsaniz kendinizi ben okurken darlandim. uzerine dustukce olmaz bir sey, kacar senden. biraz rahatlamaya akisina birakmaya calisin.
Yılbaşından sonra doktor bir planlama yapacak. Köprüden önceki son çıkış bakalımAşılama tüp gibi şeylere mi yönelsen artık?
emin olun stres en buyuk dusmaniniz sebepsiz infertilitede.. ben de 2 yildir ayni durumdayim. test dahi almiyorum. ne zaman regl gecerse soyle 3-4 gun o zaman alacagim. zengin ettik ala ala firmalari..Yapmak istiyorum ama işte duygular çok ön plandaKayıplarda olunca sabırsızlık var fena halde
Ben bebek çalışmalarına 2019 ocakta başladım 2 yılım dolmadı. 1 hafta önce tüp bebek transferi oldum. İnanılmaz stresli doğal denemek ya. Keşke bir yıl olmayınca hemen tüp yapsalarmış diyorum. Yani net bir sorun olmayabilir. Ama maalesef sebepsiz infertilite inanılmaz düzeyde artık. E şimdi çok şey biliyoruz bu da arttırıyo stresi. Herkese hemen tüp öneriyorum artık. Kafalar rahatlasın ya.Yılbaşından sonra doktor bir planlama yapacak. Köprüden önceki son çıkış bakalım
Aynen artık gerçekten tahammülsüzleştim. Üzülmekten yoruldum. Doğru söylüyorsunuz gerçektenemin olun stres en buyuk dusmaniniz sebepsiz infertilitede.. ben de 2 yildir ayni durumdayim. test dahi almiyorum. ne zaman regl gecerse soyle 3-4 gun o zaman alacagim. zengin ettik ala ala firmalari..
Eskiler bilmezlermiş ya 3 aylık olmuş haberi yok. Hem sağlıklılar, hem bilmedikleri için mutlular tertemiz. Öyle olmak isterdim yıprandım gerçekten. Doktorum düşükten sonra 1 sene normal, bekleyelim demişti bugün doktoruma da yeter başlayalım bir planlama yapalım dedim patladım ona daBen bebek çalışmalarına 2019 ocakta başladım 2 yılım dolmadı. 1 hafta önce tüp bebek transferi oldum. İnanılmaz stresli doğal denemek ya. Keşke bir yıl olmayınca hemen tüp yapsalarmış diyorum. Yani net bir sorun olmayabilir. Ama maalesef sebepsiz infertilite inanılmaz düzeyde artık. E şimdi çok şey biliyoruz bu da arttırıyo stresi. Herkese hemen tüp öneriyorum artık. Kafalar rahatlasın ya.
allah seniBen bebek çalışmalarına 2019 ocakta başladım 2 yılım dolmadı. 1 hafta önce tüp bebek transferi oldum. İnanılmaz stresli doğal denemek ya. Keşke bir yıl olmayınca hemen tüp yapsalarmış diyorum. Yani net bir sorun olmayabilir. Ama maalesef sebepsiz infertilite inanılmaz düzeyde artık. E şimdi çok şey biliyoruz bu da arttırıyo stresi. Herkese hemen tüp öneriyorum artık. Kafalar rahatlasın ya.
Teşekkür ederim.Eskiler bilmezlermiş ya 3 aylık olmuş haberi yok. Hem sağlıklılar, hem bilmedikleri için mutlular tertemiz. Öyle olmak isterdim yıprandım gerçekten. Doktorum düşükten sonra 1 sene normal, bekleyelim demişti bugün doktoruma da yeter başlayalım bir planlama yapalım dedim patladım ona da
İnşallah sizin transfer sonucunuz olumlu sonuçlanır
Seviyorum seni.allah seniprofil resim degisince bilemedim ya hadi ins en guzel sonuclarla yazarsin. kalpten duacinim
bende seni canimSeviyorum seni.
29u inşallahbende seni canimsonuc ne.zaman belli olur ki gece gece heyecan oldu
Oncelikle hayirli olsun insaallahBen bebek çalışmalarına 2019 ocakta başladım 2 yılım dolmadı. 1 hafta önce tüp bebek transferi oldum. İnanılmaz stresli doğal denemek ya. Keşke bir yıl olmayınca hemen tüp yapsalarmış diyorum. Yani net bir sorun olmayabilir. Ama maalesef sebepsiz infertilite inanılmaz düzeyde artık. E şimdi çok şey biliyoruz bu da arttırıyo stresi. Herkese hemen tüp öneriyorum artık. Kafalar rahatlasın ya.
Teşekkür ederim.Oncelikle hayirli olsun insaallahnerede yaptirdim ve ucret ne kadar TURKIYE de? ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?