- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Tesekkur ederim bilgi icin. Cuma gecesi hurmetine musmutlu hamilelik saglikli bi minnakın olsun insaallahTeşekkür ederim.Ben rapor aldım, özelde yaptırdım. Taze transfer ilaçlarla onbin civarı tuttu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim bilgi icin. Cuma gecesi hurmetine musmutlu hamilelik saglikli bi minnakın olsun insaallahTeşekkür ederim.Ben rapor aldım, özelde yaptırdım. Taze transfer ilaçlarla onbin civarı tuttu.
Amin inşallah. Katılıyorum ben de size gerçektenTeşekkür ederim.Tabi sizde düşük de var durum farklı olabilir beklemek gerekebilir onu bilmiyorum. Ama insanlar net sorun yok diye senelerce bekliyorlar üzülüyorum. Sorsan doğal yolla olur dedi doktor diyolar. E doğal yolla en olmaz denenlerin dahi olabiliyo elbette. Nasip işi bu. Ama çoğunlukla görüyorum herkes bunla kafayı sıyırmak üzere. E daha fazla doğal diye ısrara gerek yok. Ben sanırım bu gecelik söylemek istediklerimi söyledim. Bu da kamuoyuna duyurum olsun.
Allah hayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin.
![]()
Tesekkur ederim bilgi icin. Cuma gecesi hurmetine musmutlu hamilelik saglikli bi minnakın olsun insaallah❣
![]()
Benimde yumurtlama günlerimden 6 gün sonra testim silik çıkmaya başladı, şimdi reğliye 1 kala silik fln çıkmıyor anlamadım neden öyle olmuştuMerhaba arkadaşlar. 17 aydır çocuk istiyoruz. Bir kürtaj bir kimyasalım var, hazirandan beridir de deniyoruz gebelik oluşmuyor. Tüm genetik,hormonal testlerim normal. Kürler, yumurtlama zamanları, Ovulasyon testleri,ayak dikmeler, uzanmalar her şeyi denedim yani. Silik testler başımın belası oldu hep beni üzdü reglim gelmeden yapıyordum tam regl günümde de oluyordum şaşmazdı taa ki bu aya kadar. Bat 21 Aralıktı.
5 gün kala hayalet çizgi
3 gün kala gözle görülür silik çizgi
Regl günü negatif
4 gün gecikmede negatif gördüm.
Negatif görünce içimden kan testine gitmek gelmedi. Bu sırada Regl öncesi her ay ağrıyan göğüslerim bu ay hiç ağrımamıştı 2 gün önce ağrımaya başladı. Kasıklarımda batmalar var. Reglden birkaç gün önce yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntı gördüm ve bugün yani 4 gün gecikmede krem kıvamında Süt beyazı yoğun bir akıntım var. Hiç regl olucakmış gibi hissetmiyorum. Geç yumurtlama/döllenme olabilir mi acaba. Testler yanlış sonuç veriyor olabilir mi? (Markalar farklıydı) kafamda deli sorular.
Kana gidince negatifin kesinleşmesi de işime gelmiyor galiba gecikme hoşuma gitti ama belirsizlikte canımı sıkıyor. Öyle işte bu yolda inşallah sıyırmam![]()
Evet değerlendirmiştik ama bilinçsizce oldu yani illa akıntı geldi hadi değerlendirelim diye değil. Acaba saat gibi işlerken şimdi gecikmesinin nedeni bu olabilir mi kiBenimde yumurtlama günlerimden 6 gün sonra testim silik çıkmaya başladı, şimdi reğliye 1 kala silik fln çıkmıyor anlamadım neden öyle olmuştu
Sen o akıntı geldiği gün keşke ilişkiye girip değerlendirseydin.. ben inanmıyorum bu duruma ama bir ihtimal 2. Yumurtlama dedikleri şeydi. Belki döllenme yeni yeni mi oluyor. Bekleyip görmek lazım.
Almanya da ,benim dr.4000 5000 euro dedi.ondan sordum.![]()
3000 euro. Ama, 10.000 euro da olsa da gelirim burda yaptirmam.Turkiye de kac defa denerim onun dedigi fiata. Tabiki Corona dan gelebilirsem korkudanAylık geliriniz kaç kaç yüro?
Ben 2 gün önce kan testinde negatif gördüğüm halde, ya belki erken kan vermişimdir, belki geç döllenmedir diye hafiften kafamda kurdumEvet değerlendirmiştik ama bilinçsizce oldu yani illa akıntı geldi hadi değerlendirelim diye değil. Acaba saat gibi işlerken şimdi gecikmesinin nedeni bu olabilir mi kiher şeyden umut çıkarıyoruz
![]()
Benim tedavi en uygunlardan. Normalde daha fazla fiyatlar.3000 euro. Ama, 10.000 euro da olsa da gelirim burda yaptirmam.Turkiye de kac defa denerim onun dedigi fiata. Tabiki Corona dan gelebilirsem korkudan![]()
Yalnız olmadığımı bilmek ne güzel. Yoksa delirdiğimi düşünücem gerçekten. Geç döllenme hikayelerine dur bende bi daliyim da uyuşturayım beynimiBen 2 gün önce kan testinde negatif gördüğüm halde, ya belki erken kan vermişimdir, belki geç döllenmedir diye hafiften kafamda kurdumDüşün bak kan testi adete 3 gün kala negatif ama hala umudum bitmedi
çünkü adetime 1 gün var ve hiç adet olacak gibi değilim, normalde 2-3 gün önceden sancılar olur ama sancım yok, göğüs ağrım olmaz ama var, bunun gibi çok şey var, not:adetim bu güne kadar hiç gecikmedi, kısaca bize küçücük umutlar bile büyük geliyor
Bugün çok yazı okudum, geç döllenme hakkında, senin normalde adetin hiç gecikmiyorsa böyle birşey olma ihtimali inanki var. Çok kişi okudum böyle. İnşallah öyle olur.
Yokkk canım yalnız olurmusun hiç kk nın yarısı böyleYalnız olmadığımı bilmek ne güzel. Yoksa delirdiğimi düşünücem gerçekten. Geç döllenme hikayelerine dur bende bi daliyim da uyuşturayım beynimi
inşallah vardır sende de yaa bakalım regl gelicek mi oyyy gecikse yine negatif çıkması da dert günlerdir çıldırcsm inadına kana da gitmiyorumKorkuyorum negatiften
![]()
Test işine girmek mantıklı geldi şuanYokkk canım yalnız olurmusun hiç kk nın yarısı böyleDiğer konuda bunu göndermiştim gördün mü bilmiyorum.
Bi kadın bunu Yazmış burda birçoğumuz bunu yapıyoruz
Eki Görüntüle 2747283![]()
İlk zamanlar adete bir günden başlanıyor, sonra adete 2 gün kala derken bu erken yapma işi doz doz artıyorTest işine girmek mantıklı geldi şuangerçekten doğru yaa her ay ev negatif test mezarlığı. Eşime garip geliyo ben de ona tek olmadığımı izah etmeye çalışıyorum ama benim dellenmiş hallerim üzüyo onuda. Başlarda test almam hayır bekle diyodu baktı iş kötüye gidiyo beni üzmeden testlerime mani olmamaya başladı ama yine dertliyim
![]()
Bu arada istediğim gibi işime gelen bi geç döllenme hikayesi bulamadım henüzTest işine girmek mantıklı geldi şuangerçekten doğru yaa her ay ev negatif test mezarlığı. Eşime garip geliyo ben de ona tek olmadığımı izah etmeye çalışıyorum ama benim dellenmiş hallerim üzüyo onuda. Başlarda test almam hayır bekle diyodu baktı iş kötüye gidiyo beni üzmeden testlerime mani olmamaya başladı ama yine dertliyim
![]()
Ben eğer yarında umudu kesmezsem okumaya devam ederim kesin, sana uygun bulursam seni etiketlerim.Bu arada istediğim gibi işime gelen bi geç döllenme hikayesi bulamadım henüz![]()
Yaa vallahi aynı yaa ayyyynıİlk zamanlar adete bir günden başlanıyor, sonra adete 2 gün kala derken bu erken yapma işi doz doz artıyorabartıyoruz, adete 8 gün kala gebelik testi mi yapılır, ben yaptım
Benim kocam pes etti artık, gebelik testleri ve ovülasyon testlerim bittiğinde sipariş veriyor. Ne yaparsan yap silikmi çıktı görüyomusun çizgi varmı yokmu deme bana istediğin testleri alırım yeterki sorma demişti
En son paket geldiğinde eşim mesaj yazmış bana "oyuncakların gelmiş, istersen postaneye git al"![]()
Onların görmesi için kıpkırmızı 2 çizgi olması lazımYaa vallahi aynı yaa ayyyynı
silik gösterme bana diyo bakmıyo sonra yine de bi bakıyo ama![]()
Evet diyoki Allah rızası için şu heyecanı yaşat bi bana bırakta siliklerle uğraşmayalım ikinciyi koyu koyu göreyim hehh diyim sevineyim diyo garibim.Onların görmesi için kıpkırmızı 2 çizgi olması lazım![]()
Ee yarında gelmezse kan testi yapmayacak mısın?Evet diyoki Allah rızası için şu heyecanı yaşat bi bana bırakta siliklerle uğraşmayalım ikinciyi koyu koyu göreyim hehh diyim sevineyim diyo garibim.
inşallah nasip olur ikimize de hayırlısıyla. Çok gecikirse regl olursam bitince kontrol için doktoruma gidicem
O konuda savaş veriyorum. Çok koyu kıvamda beyaz akıntı gelince hamilelik belirtisi olduğunu bildiğim için bi gaza geldim. Belki giderim yarın fikirlerim çok değişkenEe yarında gelmezse kan testi yapmayacak mısın?