- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.177
- 248
Bencede git varmı yokmu bak, ona göre temkinli olursun. Yaparsan haber ver kesin merak ederim benO konuda savaş veriyorum. Çok koyu kıvamda beyaz akıntı gelince hamilelik belirtisi olduğunu bildiğim için bi gaza geldim. Belki giderim yarın fikirlerim çok değişken
Tamam mutlaka haber vericem inşallah. KorkuyorumBencede git varmı yokmu bak, ona göre temkinli olursun. Yaparsan haber ver kesin merak ederim ben
Benim tedavi en uygunlardan. Normalde daha fazla fiyatlar.
Ama ne acı. Bizim burdaki maaşlarla oranlayınca, sen gelip defalarca yaptırabiliyosun paranı bastırnan
Inan parami bastiramayip kendi vatanimda ozellikle bu Corona zamani ailemin yannda olmayi yasamayi tercih ederim imkanim olsa.mesela bugun amcam òldù yanlarinda olamadim.burda yasiyoruz da ,canimiz orda.Her telefon caldiginda kalbimiz cirpiniyo Korkudan kotu biseymi diyecekler diye.keske para biriktirseydim de orda yasasaydik.bu daha aci geliyo banaBenim tedavi en uygunlardan. Normalde daha fazla fiyatlar.
Ama ne acı. Bizim burdaki maaşlarla oranlayınca, sen gelip defalarca yaptırabiliyosun paranı bastırıp.
Tamam canım burda asgari ücret 3bin bile değil. Ne diyeyim senlik bi durum yok zaten umarım tez zamanda kurtulursunuz yadellerden. Her gurbetçinin hikayesi aynı ne yazık ki.Inan parami bastiramayip kendi vatanimda ozellikle bu Corona zamani ailemin yannda olmayi yasamayi tercih ederim imkanim olsa.mesela bugun amcam òldù yanlarinda olamadim.burda yasiyoruz da ,canimiz orda.Her telefon caldiginda kalbimiz cirpiniyo Korkudan kotu biseymi diyecekler diye.keske para biriktirseydim de orda yasasaydik.bu daha aci geliyo banahem bakma 3000 euro Tl cevirince cok,burdada 3000tl ayarinda .
Yoksa bozmasak mı? Sevdiysen kan testi yapma ama yinede folik asit kullan. Zaten doktorda 10 gün sonra gel diyor.Tamam mutlaka haber vericem inşallah. Korkuyorumböyle umut etmek regl gelmediği sürece güzel geldi ay iyice sıyırdım diyorum ya
Sagol gùlùm. Insaallah bebegin seninledir diyorum. ALLAH a emanet ol.Tamam canım burda asgari ücret 3bin bile değil. Ne diyeyim senlik bi durum yok zaten umarım tez zamanda kurtulursunuz yadellerden. Her gurbetçinin hikayesi aynı ne yazık ki.
Folik asit zaten 1 senedir kullanıyorum fix. Ovulasyon da kullandım 19 gün Önce yumurtlamıştımYoksa bozmasak mı? Sevdiysen kan testi yapma ama yinede folik asit kullan. Zaten doktorda 10 gün sonra gel diyor.
Sen yumurtlama tarihini biliyormusun? Bu ay Ovülasyon testi yaptın mı?
1 yıl mı? Bunun için En son ne zaman kan ölçümü yaptın? Folik asitin fazlasıda bebek için çok zararlı canım.Folik asit zaten 1 senedir kullanıyorum fix. Ovulasyon da kullandım 19 gün Önce yumurtlamıştım
Rutin yaptırdım canım aralarda hamilelik ve düşük yaşadığım için toplamı böyle1 yıl mı? Bunun için En son ne zaman kan ölçümü yaptın? Folik asitin fazlasıda bebek için çok zararlı canım.
Naptın seni merak ettim? Tekrar İdrar testi yaptın mı?5.gün gecikmedeyim ve kana gitmedimHafta sonu yasakta geçsin ptesiye 8 gün geçmiş olcak varsa da çıkmış olur diye düşünüyorum ama benim düşündüklerim genelde hiç olmuyo bu konularda neyse
Böyle olup pozitif gören hikayeler okudum bunu yakın zamanda yaşayan var mı arkadaşlarr
Canım 5.gün gecikmesinde kana gittim 0.1 negatif çıktı.Naptın seni merak ettim? Tekrar İdrar testi yaptın mı?
Benimde dediğim gibi oldu adet olmadım. Benim hiç gecikmez adetim. Ama idrar testide negatif. Ve başmağrım günlerdir sürekli hiç geçmeden ağrıyor. Bunun yanı sıra belirtim çok. Ama idrar testim negatif, kan da yapsam bence negatif çıkacak.Canım 5.gün gecikmesinde kana gittim 0.1 negatif çıktı.
7.güne girdim şimdi gecikmede hala gelen giden yok.
12.güne kadar bekleyeceğiz dedi doktor geç döllenme ihtimaline karşı, eğer hala gelmezse söktürücü kullanıcam mecbur. Sen ne yaptın?
Sen de bana katıldın deseneBenimde dediğim gibi oldu adet olmadım. Benim hiç gecikmez adetim. Ama idrar testide negatif. Ve başmağrım günlerdir sürekli hiç geçmeden ağrıyor. Bunun yanı sıra belirtim çok. Ama idrar testim negatif, kan da yapsam bence negatif çıkacak.
En korktuğum şey Yalancı Gebelik sendromuna yakalanmış olmak
Bide senin adete yakın ovulasyonun koyulaşmaya başlamıştı. Belki de o zaman yumurtladın??Benimde dediğim gibi oldu adet olmadım. Benim hiç gecikmez adetim. Ama idrar testide negatif. Ve başmağrım günlerdir sürekli hiç geçmeden ağrıyor. Bunun yanı sıra belirtim çok. Ama idrar testim negatif, kan da yapsam bence negatif çıkacak.
En korktuğum şey Yalancı Gebelik sendromuna yakalanmış olmak
Ovülasyon hala koyu canım ama pik gibi değil. Öyle bile olsa çatlamadan sonra o vakte kadar hiç ilişki olmadıBide senin adete yakın ovulasyonun koyulaşmaya başlamıştı. Belki de o zaman yumurtladın??
AnladımmOvülasyon hala koyu canım ama pik gibi değil. Öyle bile olsa çatlamadan sonra o vakte kadar hiç ilişki olmadı12 aralıktan sonra ilk ilişki 23 Aralıkta oldu. Yani o geç döllenme olayıda bende olmaz. En iyi ihtimalle spermin 10 gün yaşaması lazım sanırım bu da imkansız.
Yarın adet olmazsam, yarın kan testi yaptırsam iyi olacak, birdaha negatifi görürsem beynim belki algılarda adet gelir diye düşünüyorum. Bu ay çok boğuldum bu konu içinde vücut error veriyor
Tamam canım üzüntümü atlatıp öyle haber veririmAnladımmmutlaka kan testi yaptır o zaman canım bana da haber ver inşallah vardır
O error olayı fena. Ne yapacağını şaşırdı vücutlar
Canım nasılsın ne durumdasın merak ettimTamam canım üzüntümü atlatıp öyle haber veririm
İyi geceler
İyi güzelim adet oldum ben, sen nasılsın? Hala gecikme var mı?Canım nasılsın ne durumdasın merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?