• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? Hamile misin? Hamile 🤦🏼‍♀️

Dilhansah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
1.018
982
73
Merhaba arkadaşlar. 17 aydır çocuk istiyoruz. Bir kürtaj bir kimyasalım var, hazirandan beridir de deniyoruz gebelik oluşmuyor. Tüm genetik,hormonal testlerim normal. Kürler, yumurtlama zamanları, Ovulasyon testleri,ayak dikmeler, uzanmalar her şeyi denedim yani. Silik testler başımın belası oldu hep beni üzdü reglim gelmeden yapıyordum tam regl günümde de oluyordum şaşmazdı taa ki bu aya kadar. Bat 21 Aralıktı.
5 gün kala hayalet çizgi
3 gün kala gözle görülür silik çizgi
Regl günü negatif
4 gün gecikmede negatif gördüm.
Negatif görünce içimden kan testine gitmek gelmedi. Bu sırada
Regl öncesi her ay ağrıyan göğüslerim bu ay hiç ağrımamıştı 2 gün önce ağrımaya başladı. Kasıklarımda batmalar var. Reglden birkaç gün önce yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntı gördüm ve bugün yani 4 gün gecikmede krem kıvamında Süt beyazı yoğun bir akıntım var. Hiç regl olucakmış gibi hissetmiyorum. Geç yumurtlama/döllenme olabilir mi acaba. Testler yanlış sonuç veriyor olabilir mi? (Markalar farklıydı) kafamda deli sorular.
Kana gidince negatifin kesinleşmesi de işime gelmiyor galiba gecikme hoşuma gitti ama belirsizlikte canımı sıkıyor. Öyle işte bu yolda inşallah sıyırmam 😁😁😁

26.02.2021
Meğer enfeksiyonum varmış antibiyotik fitil tedavisi oldum. Geçen ay tam zamanında Regl olmuştum ama bu ay yine benzer gecikme yaşıyorum. 5.gün gecikmedeyim idrar/kan testleri negatif. Bakalım ne olacak.

Son düzenleme:
Benimde 2 gün gecikti kasık ağrım vardı ve ne hikmetse göğüsümde ağrımıyordu ama 2 saat önce kahverengi akıntı başladı😄 adet mi oluyorum sizce😄

Benimde 2 gün gecikti kasık ağrım vardı ve ne hikmetse göğüsümde ağrımıyordu ama 2 saat önce kahverengi akıntı başladı😄 adet mi oluyorum sizce😄
Kahverengi akıntı başkasa bende gam yemiycem oda yok.
Sizin reglde olabilir yerleşme kanaması da. Bu ikilem kırmızıları görene kadar peşimizi bırakmaz kardeşciğim🤭 inşallah bebiş vardır

Kahverengi akıntı başkasa bende gam yemiycem oda yok.
Sizin reglde olabilir yerleşme kanaması da. Bu ikilem kırmızıları görene kadar peşimizi bırakmaz kardeşciğim🤭 inşallah bebiş vardır
İnşallah sende vardır canım❤️😄 şimdilik ben düşünmüyorum Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah 🙏 herkesin istediği zamanda istediği gibi kalbinden geçirdiği gibi hayırlısıyla olur inşallah 🤷🏼‍♀️

Aşılama tüp gibi şeylere mi yönelsen artık?

Yapmak istiyorum ama işte duygular çok ön planda 🤦🏼‍♀️ Kayıplarda olunca sabırsızlık var fena halde
emin olun stres en buyuk dusmaniniz sebepsiz infertilitede.. ben de 2 yildir ayni durumdayim. test dahi almiyorum. ne zaman regl gecerse soyle 3-4 gun o zaman alacagim. zengin ettik ala ala firmalari..

Yılbaşından sonra doktor bir planlama yapacak. Köprüden önceki son çıkış bakalım 😬
Ben bebek çalışmalarına 2019 ocakta başladım 2 yılım dolmadı. 1 hafta önce tüp bebek transferi oldum. İnanılmaz stresli doğal denemek ya. Keşke bir yıl olmayınca hemen tüp yapsalarmış diyorum. Yani net bir sorun olmayabilir. Ama maalesef sebepsiz infertilite inanılmaz düzeyde artık. E şimdi çok şey biliyoruz bu da arttırıyo stresi. Herkese hemen tüp öneriyorum artık. Kafalar rahatlasın ya.

emin olun stres en buyuk dusmaniniz sebepsiz infertilitede.. ben de 2 yildir ayni durumdayim. test dahi almiyorum. ne zaman regl gecerse soyle 3-4 gun o zaman alacagim. zengin ettik ala ala firmalari..
Aynen artık gerçekten tahammülsüzleştim. Üzülmekten yoruldum. Doğru söylüyorsunuz gerçekten 😐

Ben bebek çalışmalarına 2019 ocakta başladım 2 yılım dolmadı. 1 hafta önce tüp bebek transferi oldum. İnanılmaz stresli doğal denemek ya. Keşke bir yıl olmayınca hemen tüp yapsalarmış diyorum. Yani net bir sorun olmayabilir. Ama maalesef sebepsiz infertilite inanılmaz düzeyde artık. E şimdi çok şey biliyoruz bu da arttırıyo stresi. Herkese hemen tüp öneriyorum artık. Kafalar rahatlasın ya.
Eskiler bilmezlermiş ya 3 aylık olmuş haberi yok. Hem sağlıklılar, hem bilmedikleri için mutlular tertemiz. Öyle olmak isterdim yıprandım gerçekten. Doktorum düşükten sonra 1 sene normal, bekleyelim demişti bugün doktoruma da yeter başlayalım bir planlama yapalım dedim patladım ona da 😂😂
İnşallah sizin transfer sonucunuz olumlu sonuçlanır 🌸

allah seni😊 profil resim degisince bilemedim ya 🙈🙈 hadi ins en guzel sonuclarla yazarsin. kalpten duacinim🙏

Eskiler bilmezlermiş ya 3 aylık olmuş haberi yok. Hem sağlıklılar, hem bilmedikleri için mutlular tertemiz. Öyle olmak isterdim yıprandım gerçekten. Doktorum düşükten sonra 1 sene normal, bekleyelim demişti bugün doktoruma da yeter başlayalım bir planlama yapalım dedim patladım ona da 😂😂
İnşallah sizin transfer sonucunuz olumlu sonuçlanır 🌸
Teşekkür ederim. 🥰 Tabi sizde düşük de var durum farklı olabilir beklemek gerekebilir onu bilmiyorum. Ama insanlar net sorun yok diye senelerce bekliyorlar üzülüyorum. Sorsan doğal yolla olur dedi doktor diyolar. E doğal yolla en olmaz denenlerin dahi olabiliyo elbette. Nasip işi bu. Ama çoğunlukla görüyorum herkes bunla kafayı sıyırmak üzere. E daha fazla doğal diye ısrara gerek yok. Ben sanırım bu gecelik söylemek istediklerimi söyledim. Bu da kamuoyuna duyurum olsun. :KK70: Allah hayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin. 🤲🏻

Oncelikle hayirli olsun insaallah 🤲nerede yaptirdim ve ucret ne kadar TURKIYE de?😊

Back