Hamile miyim? Hamile misin? Hamile 🤦🏼‍♀️

İyi güzelim adet oldum ben, sen nasılsın? Hala gecikme var mı?
Canını sıkma umudumuzu asla kaybetmiyoruz İnşallah en doğru ve hayırlı zamanda gelecek
Ben hala olamadım. 8. Gün bitiyor.
Perşembe günü tekrar kan testine giderim belki. Hiç böyle olmazdı ya. Acaba gerçekten geç döllenme midir? Doktor bekleyelim dedi ilaç kullanma dedi

Bence kesinlikle ilaç kullanma, inşallah geç döllenmedir seni takipteyim. Perşembe günü güzel haberlerle gel

Bence kesinlikle ilaç kullanma, inşallah geç döllenmedir seni takipteyim. Perşembe günü güzel haberlerle gel
Ben zaten ağrı kesici bile kullanmayı sevmiyorum, söktürücü yerine bitkisele yönelirim regl gelmemeye devam ederse diye plan yapıyordum. Hayırlısı inşallah pozitifi görürğm. Beyaz ıslak akıntım var, bel ağrım ve göğüslerim neredeyse patlayacak gibi şiş ve çok ağrıyor

Hiç gecikmeyen adetin gecikti, ve göğüslerinin bukadar ağrımasın altında büyük ihtimal gebelik çıkacak gibi hissediyorum

Dilhansah canım sana umut olsun diye bunları sana gönderiyorum. Allahın işine akıl sır ermez. Çok heveslenme tabi ya sonra Olumsuz olursa üzülmemek adına ama umudunuda kaybetme

Ay bu ay duygularım o kadar karmakarışık olduki ne var diye sevinebiliyorum ne de yok diye üzülebiliyorum. Çok teşekkür ederim inşallah vardır

Bunlarin hepsini sanki benim icin yazmissiniz ilk kelimeden son kelimeye kadar. Benim icin hazir acilmis paylasim gibi. Ellerinize saglik

Bunlarin hepsini sanki benim icin yazmissiniz ilk kelimeden son kelimeye kadar. Benim icin hazir acilmis paylasim gibi. Ellerinize saglik
Ahh ortak derdimiz
Ben bugün kontrola gittm rahim ağzı enfeksiyonum varmış. Gebeliğe engel olabilir dedi doktor fitil ve antibiyotik verdi. Her ihtimale karşı adeti bekle dedi zor ama belki bebek varsa diye adet bitince başla dedi. Bir kaç aydır garip akıntılarım vardı ve kokuluydu. Son birkaç aydır bebek olmamasının sebebi buymuş yani

Rabbim acil sifa versin beklemek zor , heleki kaybettikleri olunca insana daha bi koyuyo dimi?benim de yarin yumurta kontrol um var.insaallah buay enfeksiyonun biter, bittigi gibi hamile kalirsin.

Rabbim acil sifa versin beklemek zor , heleki kaybettikleri olunca insana daha bi koyuyo dimi?benim de yarin yumurta kontrol um var.insaallah buay enfeksiyonun biter, bittigi gibi hamile kalirsin.
Amiiinn Allah razı olsun ne güzel dua ettiniz inşallah siz de güzel haberler alırsınız. Kesinlikle beklemek çok zor

Merhaba arkadaşlar.Geçen haftaki rutin kontrolümde alttan muayenede rahim ağzı enfeksiyonum olduğunu söyledi doktorum. Yumurtlama dönemini de değerlendirdiğim için, ultrasonda da yumurtamın çatladığını gördüğü için ilacı yazdı ama regl olursan bitince kullan dedi. Tamam dedim o zaman bir belirtim yoktu tabi gelin görün ki son iki gündür çokk fenayım alev topu var sanki içimde, küçük ihtiyacımı yapmak kabus gibi geliyor. Doktorum ilaç kullanamazsın gebelik ihtimalien karşı karbonatlı suyla yıka dedi. Çok sıkıntıdayım başına bu şekilde gelen oldu mu bir yöntem varsa bildiğiniz ne olur yardım edin resmen acı çekiyorum

Nasıl oldun canım? Antibyotik kullanman şart sanırım, kullandın mı ilaçları? Nasıl oldun. Umarım çoktan düzelmişsindir Allahım acil şifa versin.
Bak en azından enfeksiyon geçince, birkaç aya umudun var. Allahım sağlıklı evlatlar versin hepimize

Antibiyotikle fitil kullandım canım ilaçların bitimi yumurtlama dönemine denk gelicek değerlendirin demişti doktor öncesinde korunun demişti. Değerlendirdik bekliyorum şimdi. Regle 5 kala birkaç damla kan noktacığı gördüm ardından açık kahve akıntım oldu. İki gündür sadece akşamları görüyorum lekelenmeyi gündüz kupkuru. Anlayamadım acaba gebelik mi adet baslangıcı mı. Testte yaptım dün damlatır damlanmaz silik çizgi belirdi ama doğruluğuna güvenemiyorum

Dün adete 6 gün kala testini atsana canım benim, bende göreyim, ayy hadi inşallah hamilesindir. orada iltihap varken hamile kalmak çok zor, iltihap yok olunca şıp diye tanıdığım birsürü insan var, bu sitede de birsürü arkadaşım antibiyotikten sonra hamile kaldı. Hadi sanada nasip olmuştur inşallah. Belliyorum fotoyu

Yarın sabah test yapcam yarın 2 gün kalmış olucak elimde normal kaset test Var. Lekelenmeleri görünce adet olcam sandım hep çok karmakarışık içim inşallah vardır yaa yarın testi yapınca atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…