• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? Hamile misin? Hamile 🤦🏼‍♀️

Ay inşallah Koyulaşırr canımm beni heyecanlandırdıın🥳🥳 sen nasılsın nasıl gidiyor?
Ben aynı devam bi değişiklik yok canım, adetim bugün yada yarın. Dün test yapmıştım. Tertemiz negatif😐 başka ay inşallah, adeti bekliyorum.

Merhaba hanımlar bata 2 gün var testimde gözle çok silik görünüyor resimde net belli olmuyor filtre yaptım o yüzden ihtimal var mı emin olamadım acaba rica etsem benim testimede bakar mısınız? Şimdiden teşekkür ediyorum 🙋‍♀️

Eklentiler

• IMG_20210219_173005.webp
    IMG_20210219_173005.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba hanımlar bata 2 gün var testimde gözle çok silik görünüyor resimde net belli olmuyor filtre yaptım o yüzden ihtimal var mı emin olamadım acaba rica etsem benim testimede bakar mısınız? Şimdiden teşekkür ediyorum 🙋‍♀️
Ben beyaz bir gölge gördüm negatif gibi canım😢İki gün sonra tekrarla bence regl gününde

Napıyosun canım. Benim iki gündür hiç lekelenmem yok. Resmen 3 gün sürdü ve bitti yarın regl günüm. Ayy yerleşme kanaması mıydı ki acaba Sencee🥰
İyi canım film izliyordum, dedim kk dan biraz uzak durayım:) inşallah yerleşme kanamasıdır. Yarın kan mı versen acaba😊

Back