- 16 Şubat 2019
- 59
- 23
- 8
- Konu Sahibi perimasali95
-
Bu hayalet çizgi hemen mi belirdi yolsa beş dk dan sonra mıMerhaba kızlar bir sorum var size..
Öncelikle kısaca bir özet geçeyim ; 10 Şubatta düşük yaptım 15 Şubata kadar kanamam sürdü.
Bunun üzerine adet düzenim haliyle biraz değişime uğradı
Normalde önceki aylarda 29-30 unda regl olurken düşük sonrası ilk regl 10 Martta oldum.
ve bu arada biz bi süre korunma kararı almıştık zaten doktorda 2 ay süre vermişti fakat biz daha uzun süre için karar vermiştik
Buraya kadar hersey normal :) Asıl sorunuma geliyorum
Reglim biteli 12 Gün oluyor benim yaklaşık 4-5 gündür yoğun bel ağrılarım ve hafifte baş dönme sorunum oldu , dün öylesine bir gebelik testi yapayım dedim kendi kendime ama olmadığına da emin olarak yaptım, çünkü hem korunduğumuzdan hemde ertelemeye karar verdiğimizden bu dönem içinde hem 1 seans lazer gördüm , hem saç boyadım hemde ağrı kesici vs. kullandım..herneyse asıl sorun şu ki dün yaptığım testte hayalet bir 2.çizgi belirdi , bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama siz de bir görün istedim.. cevaplarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 2251257 Eki Görüntüle 2251258 Eki Görüntüle 2251260
Birde terstin son kullanma tarihide önemli sabah ilk idrar ile tekrar denerseniz daha netlik kazanır hem varsa bile hamilelik adet bitiminden 12 gün sonra idrar testinde pek mümkünde değil umarım hakkınızda en hayırlısı olurBu hayalet çizgi hemen mi belirdi yolsa beş dk dan sonra mı
Bu hayalet çizgi hemen mi belirdi yolsa beş dk dan sonra mı
bir test daha yapıp öyle kan vereyim dedim şuan elimde fazla test yok sipariş ettim bekliyorum bakalımKan ver canım
Hayırlı olsun. İnş. sağlıkla devam eder
Birde terstin son kullanma tarihide önemli sabah ilk idrar ile tekrar denerseniz daha netlik kazanır hem varsa bile hamilelik adet bitiminden 12 gün sonra idrar testinde pek mümkünde değil umarım hakkınızda en hayırlısı olur
7haftalık olunca Dr.a gidersin. Kalp atışı duymadan gebelik kesinleşmiyor çünkü. Eczaneden folik asit alıp içmeye başla biran önce.teşekkür ederim güzel dileklerin içinvalla bende ne düşüneceğimi bilemiyorum umutlanmakta istemiyorum şuanlık
7haftalık olunca Dr.a gidersin. Kalp atışı duymadan gebelik kesinleşmiyor çünkü. Eczaneden folik asit alıp içmeye başla biran önce.
İnş sağlıkla ilerler
O zaman çok ümitlenmenmemeni öneririm inşaallah zamanı geldiğinde hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsınAslında testi yapıp bir kenara bırakmıştım 1 saat sonra baktım böyleydi
Benim 2 ay önce böyle oldu 3 adet test yaptım bekleyince hepsinde de hayalet cizgi oluştu ama 1 gün gecikme ile adet oldum. Moralinizi bozmak istemem ama muhtemel yumurtlama döneminizdesiniz şuan gebelik oluşsa bile idrara geçmesi pek mümkün değil, herşey gönlünüzce olsun
amin..hakkımızda hayırlısı olsun inşallahO zaman çok ümitlenmenmemeni öneririm inşaallah zamanı geldiğinde hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın
Aradan iki gün geçince test iki katı koyulaşıyor . Bayağı bir belli olması gerekirdi gebelik olsaydı. Örnekler var netteBugün tekrar test yaptım ama sabah idrarıyla değil ,
ilk 5-10 dk da hiç çıkmadı 2.çizgi bi 2 buçuk 3 saat sonra yine belli belirsiz hayalet çizgi göründü anlayamıyorum yani tamam ilk 5 dk önemli deniliyor ama çıkmayınca hiç çıkmıyor aslında.. sabah bir kez daha yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?