- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.123
- 133
- Konu Sahibi perimasali95
9gun cok erken canım dollenem olsuyda bile yerlesme ancak oluyordur.
Lutfen stres yapma ve sabirla bekle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan versem bişey çıkar mı acaba9gun cok erken canım dollenem olsuyda bile yerlesme ancak oluyordur.
Tahminince cikmaya bilir. Ama dene istersen.kan versem bişey çıkar mı acaba
eger gebelik olsaydi koyulasarak devam etmeliydi testler canim.kızlar son yaptığım testleri de sizlerle paylaşmak istedim , en üstteki buraya ilk attığım test 2. sıradaki cuma öğlen yaptığım, 3. cumartesi sabahı, en alttaki de bu sabah yaptığım.
hep bir silik 2.çizgi oluşuyor.. ne zaman oluştuğunu soracak olursanız hiçbiri ilk 10 dk içinde değil malesef birkaç saat sonra oluyor ama bazı başlıklarda okuduğum kadarıyla hamilelik yoksa günlerce beklese bile görünmek ikinci çizgi diyenler var. ne diyorsunuz ? bu arada adetime 9 gün var
Eki Görüntüle 2252998 Eki Görüntüle 2252999
Aslında Şubat ayında kimyasal gebelik yaşayıp düşük yaptım ilk denememiz oydu, ondan sonra kendi kararımızla 7-8 ay ertelemeye karar vermiştik ama çok fazla bel ağrım ve son günlerde mide bulantım artınca meraktan bir test yaptım silik çizgi çıkınca da kafamı karıştırdı9 gun cok erken teste cikmaz zaten. Ben kendimden biliyorum negatif olan testlerimr saatlerce bekledikten sonra baktigim silik bir cizgi hep belirdi. Testin uzerini okursan yazar zaten. Insallah hamilesindir ama hamile olsanda cikmaz zaten en erken 6 gun once erken gebelik testiyle cikar. Ama bence bekle. Ilk ay denemenmi bu senin?
bilgilendirmen için çok teşekkür ederim canım haklısın benim yaptığım testin markası da o , sanırım o markada böyle bir durum hep oluyor anladığım kadarıylaeger gebelik olsaydi koyulasarak devam etmeliydi testler canim.
laboquick diye bir marka var. 2 saat sonra pembe cizgi cikmisti. kan vermistim ve sinuc negatifti. yani olabiliyor bu sekilde.
sana simdiki gebeligimdekini atayim.
giderek artmasi gerekir bu sekilde.
Eki Görüntüle 2253074
3+1 (regl 1.ci gunden sayinca 22.ci gun. iliskiden sonraki 8.ci gun)...
3+2 (iliski sonrasi 9.cu gun)
4+4 (regl gecikmemin 4.cu gunu... iliski sonrasi 18.ci gun)....
Bence çok üzülmüşsün ve çok kafana takmışsın. Yaşadığın belirtiler psikolojik. Benim bulantılarım 6. Haftada başladı. Rabbim istediğin anda tekrar versin ama o kadar kafana takmaAslında Şubat ayında kimyasal gebelik yaşayıp düşük yaptım ilk denememiz oydu, ondan sonra kendi kararımızla 7-8 ay ertelemeye karar vermiştik ama çok fazla bel ağrım ve son günlerde mide bulantım artınca meraktan bir test yaptım silik çizgi çıkınca da kafamı karıştırdı
aslında öyle bir durum yok zaten biz kendi kararımızla yaz sonuna kadar ertelemiştik,Bence çok üzülmüşsün ve çok kafana takmışsın. Yaşadığın belirtiler psikolojik. Benim bulantılarım 6. Haftada başladı. Rabbim istediğin anda tekrar versin ama o kadar kafana takma
Nasıl ya ilişkiden 18 gün sonra net bir şekilde idrar da mı çıktı ne kadar erkennnnneger gebelik olsaydi koyulasarak devam etmeliydi testler canim.
laboquick diye bir marka var. 2 saat sonra pembe cizgi cikmisti. kan vermistim ve sinuc negatifti. yani olabiliyor bu sekilde.
sana simdiki gebeligimdekini atayim.
giderek artmasi gerekir bu sekilde.
Eki Görüntüle 2253074
3+1 (regl 1.ci gunden sayinca 22.ci gun. iliskiden sonraki 8.ci gun)...
3+2 (iliski sonrasi 9.cu gun)
4+4 (regl gecikmemin 4.cu gunu... iliski sonrasi 18.ci gun)....
3+2de kan degerim 18; 3+4te 95 idi. katlayarak devam ettigi icin 4+4te cok rahat deger 1000 i gecmistir. o zamanda net cikiyor.Nasıl ya ilişkiden 18 gün sonra net bir şekilde idrar da mı çıktı ne kadar erkennnnn
2-3 saat sonra ki sonuç yanlıştır . Em fazla 20 dk beklemelisinz. Tekrar yapın 10 dk içinde çıkmazsa yok gebelik falanDün adetime 6 gün varken pembe/kahve arası adete yakın kanamam geldi adet oluyorum sandım ama adet gibi değil benim normalde çok yoğun olur ve bugün hiçbirşey yok.. Test yaptım yine ve yine aynı şey oldu 2-3 saat sonra oluşan silik çizgi!!