Hamile miyim değil miyim ?

mir1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
16
-1
1
27
Merhaba arkadaşlar reglime 6 gün var. Bu sabah erken gebelik testi aldım miratechin. Negatif çıktı.. daha sonra elimde kaset test vardı onunla 14.30 gibi denedim başta bi şey yoktu.. şimdi böyle görünüyor yardım eder misiniz lütfen :)

Eklentiler

• CE386AC5-C828-4923-BDB5-658DB1002C6C.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 144
Canım anlamadım ben de erken gebelik testinde çıkmadı bunda nasıl böyle oldu şok oldum açıkçası..
Malesef testler bekletildiginde kuruma cizgisi oluyor T çizgisinde. Hamile olunca az da olsa ilk on dakikada pembelik goruluyor. Bir kaç gun sonra tekrarlayin. Benim hemen hemen her testimde kuruma cizgisi olurdu. Aldanmamak gerekir.

Canım anlamadım ben de erken gebelik testinde çıkmadı bunda nasıl böyle oldu şok oldum açıkçası..
ben sabah yapdim.neqativ aksam yaptim pozitiv cikti bozuk diyilse hamiş ola bilirsin o yuzden diyorum

Malesef testler bekletildiginde kuruma cizgisi oluyor T çizgisinde. Hamile olunca az da olsa ilk on dakikada pembelik goruluyor. Bir kaç gun sonra tekrarlayin. Benim hemen hemen her testimde kuruma cizgisi olurdu. Aldanmamak gerekir.
Evet olabilir ilk kez böyle bi şey başıma geldi önceki aylar kuruma çizgisi de olmuyordu o yüzden heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…