Merhaba arkadaşlar reglime 6 gün var. Bu sabah erken gebelik testi aldım miratechin. Negatif çıktı.. daha sonra elimde kaset test vardı onunla 14.30 gibi denedim başta bi şey yoktu.. şimdi böyle görünüyor yardım eder misiniz lütfen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım anlamadım ben de erken gebelik testinde çıkmadı bunda nasıl böyle oldu şok oldum açıkçası..bir tane daha yap cikarsa hamissin![]()
Malesef testler bekletildiginde kuruma cizgisi oluyor T çizgisinde. Hamile olunca az da olsa ilk on dakikada pembelik goruluyor. Bir kaç gun sonra tekrarlayin. Benim hemen hemen her testimde kuruma cizgisi olurdu. Aldanmamak gerekir.Canım anlamadım ben de erken gebelik testinde çıkmadı bunda nasıl böyle oldu şok oldum açıkçası..
bir tane daha yap cikarsa hamissin![]()
Evet ilk 10 dk değildi 1 saat fln geçtiİlk 10dkda cikmadiysa negatif olabilir.
ben sabah yapdim.neqativ aksam yaptim pozitiv cikti bozuk diyilse hamiş ola bilirsin o yuzden diyorumCanım anlamadım ben de erken gebelik testinde çıkmadı bunda nasıl böyle oldu şok oldum açıkçası..
Kuruma çizgisidir canım o.. Bana da olmuştu öyleEvet ilk 10 dk değildi 1 saat fln geçti
Evet olabilir ilk kez böyle bi şey başıma geldi önceki aylar kuruma çizgisi de olmuyordu o yüzden heyecan yaptımMalesef testler bekletildiginde kuruma cizgisi oluyor T çizgisinde. Hamile olunca az da olsa ilk on dakikada pembelik goruluyor. Bir kaç gun sonra tekrarlayin. Benim hemen hemen her testimde kuruma cizgisi olurdu. Aldanmamak gerekir.
Yarın sabah tekrar edeyim :)ben sabah yapdim.neqativ aksam yaptim pozitiv cikti bozuk diyilse hamiş ola bilirsin o yuzden diyorum
InseAllah bebek habercisidir. Erken yapmiş da ola bilirsin. Hayirljsi canimEvet olabilir ilk kez böyle bi şey başıma geldi önceki aylar kuruma çizgisi de olmuyordu o yüzden heyecan yaptım
Bakalım inşallah canım sağol güzel dileğin için..InseAllah bebek habercisidir. Erken yapmiş da ola bilirsin. Hayirljsi canim
İnş canım hayırlısı olsun :)insallah pozitiv olur
aminİnş canım hayırlısı olsun :)