Hamile miyim? Bunlar belirti mi? Ne gibi belirtiler olur? Vakit kaybetmeyin hepsi burada!!!

Anladım, evet haklisiniz. Biz daha 4 aydır eşimle birlikte istiyoruz ama ben bir fiil 2 yıldır kendi kendime istiyordum. Çalışmalara başlayalı 4 ay oluyor ama ben tabi içten içe çok istediğim için stresime engel olamıyorum ilk aydan beri

Bende 1 senedir evliyim 10 aydır deniyoruz ilki kimyasal oldu ikincisi bu şekilde aralarında 5 ay var sadece
Sabır et Rabbim senin içini biliyor dua et bol bol inşallah O güzel duyguyu yasiycaksinve burda bizde seni dinliycez

Bende 1 senedir evliyim 10 aydır deniyoruz ilki kimyasal oldu ikincisi bu şekilde aralarında 5 ay var sadece
Sabır et Rabbim senin içini biliyor dua et bol bol inşallah O güzel duyguyu yasiycaksinve burda bizde seni dinliycez
Ne güzelsiniz , bu geceme umut oldunuz. Güzel anne yüreğinize teşekkür ederim, yazacağım inşallah. Iyi geceler dilerim ❤

Mide yanması 6 haftadan itibaren ortaya çıktı bende. Erken görülen bir belirti değildir onu dikkate almayın bence çünkü progesteron hormonu epey yükseldikten sonra gerçekleşiyor genelde ve hamileliğin son aylarında...
Adet belşrtileri ile birebir aynı belirtiler hamilelikte de görülüyor döllenme olup yerleşme olurken. Regl de gelebilir hamile de olabilirsiniz. Düzenli adetiniz geciktiyse test yapın. Kan testi kesin sonuç verir adet geçtikten sonra ama 3-5 gün daha bekleyin hep test kesin çıksın hem adet geç gelebilir boşa test yapmış olmayın. Madem istiyorsunuz inşallah belki bu ay ya da çok beklemeden hamilelik haberinizi alırsınız.

Merhaba benım adetlerım düzensiz ama mfk ürünlerini kullandık bu ıkıncı ay gecen ay 28 gunde adet oldum bu ay bugun 28 gun oldu ama normal tarıhıme 6 gun var gecıkme sayılır mı yumurtlama bu ayda oldu emınım testı neye gore yapıcam veya gecıkme sayılır mı sızce

Yazdıklarınıza %100 de 100 katılıyorum. Tüp bebek denemesiyle hamile kalan biriyim. İnanın o kadar çok okudum ki bu hamilelik belirtilerini psikolojiyi fena bozuyor. Hamile kaldığımı öğrenmeden önce sürekli beyaz akıntı aradım, göğüslerime baktım, göğüs halkalarım büyüyo mu? Karnımda çizgi oluştu mu? Falan filan.. Hepsi inananın boş. Çünkü ben de hiç biri olmadı akıntım sarı diye de ağladığımı bilirim meğer hamileymişim ama sonra o göğüs halkasının büyümesi renk değişimi ben de 30. Haftalarda oldu. Hele o göbek çizgisi 38. Haftada çıktı. 40. Hafta doğum yaptım. Demem o ki kızlar biraz sabredin ve adetinizin en az 3 gün geçmesini bekleyin sonra testinizi yapın. Bu platforma bu yüzden üye oldum. Herkes aynı değil demek için.Benim adetim gecikmesiyle doktorum dediği tarihte yaptırarak öğrendim. Yoksa başka hiç bir belirtim yoktu. Sizde de öyle olabilir. Allah herkese nasip etsin. Ben de çok çektim. Psikolojim bozuldu bu konularda ondan sizleri anladığımı bilmenizi de isterim.

Merhaba benim bugun gecikmemin 15. Gunu son adet gunumun ilk tarihi 30 ocak iki gun once kan verdim 2.30 cikti bugun sabah kaset test yaptim negatif gec döllenme olabilirmiki diye suphedeyim cunku gecen ay depremden dolayi pskolojikmen etkilendik biraz en fazla iki defa iliskiye girmisizdir o zaman tutunma olsa cikardi kanda diye dusunuyorum ama adetimin gecikme gununden itibaren ya cok afedersiniz bunlarida soylemek istemiyorum ama gec dollenmeyi merak ediyorum
Adetimin gecikme gununden itibaren bende aşırı derecede cinsel istek artti eşimi gorunce dayanamiyodum resmen olduysa orda oldu diye dusunuyorum aceba o zaman mi tutunma olmaya basladı diye de düşünmüyor değilim
Agrilarim oluyor ayni anda belim ve kasiklarima 10 sn agri giriyor tamam oldum diyorum qma yok hala bisey yok
Sizce gec dollenme olabilir mi
Bide benim bu ay hayatimda ilk defa 2 defa su gibi pantolonuma kadar islatan akintim oldu

Bende hamileyim Allah nasip ederse kucağımıza almayı inşAllah ama anlamadığım şu var benim regl takvimime göre 5 hafta 3 günlük ama doktorun söylemesine göre 6 + 4 kesede embriyoda görülmediği için tekrar kan isetedi verdim yükselmişti salı günü bir daha kontrol var bakalım ne olacak inşAllah hayırlu sonuç alırım dua edermisiniz

Belirtileri nelerdi canım söyler misin ben 13 gün kala kan verdim negatif çıktı bugün 10 günüm var ama halsizlik uyku isteği kasık ağrısı

Hiç korkma canim gözükür Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin.benimde kontrol de karından gözükmedi Kendi hesabıma göre 5 haftalikti ozaman alttan gözüktü gecen haftada kalp atışı görüldü Rabbim sağlıkla kucağımıza aldirsin bende cok heyecanlı yim ilk gebeliğim de 6. Haftada kalbi durmuştu şükür aynı haftayı atlattım.doktor banada geç döllenme dedi geriden geliyor mesela ondan gözükmemis ilk başta icini ferah tut hic bir sey olmaz Allah'ın izniyle

İnşAllah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah benim yarın için kontrolüm var nasip diyoruum artk verende Allah alanda hakkımda hayırlı olanı en iyi bilen rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah

Belirtileri nelerdi canım söyler misin ben 13 gün kala kan verdim negatif çıktı bugün 10 günüm var ama halsizlik uyku isteği kasık ağrısı
Merhaba canm belirtilerim pek yoktu ama mide ekşimesi ki benim ilk oğlumdada öyle oldu hafif hafif kasık sancıları aralıklı sürekli yorgun bitik ve uyku hali bide bende ne alakaysa kalp çarpıntısı oluyor ama tabi her kadında farklı farklı belirtiler oluyo mesela benim gögüsümde ağrı olmadı aralıklı ucunda dokununca oluyo başka öyle şiddetli bir belirti görmedim ben hakkında hayırlı olanı iste canım nasibinde varsa zaten olur benim ilk oğlum 8 yaşında ve çok istemiştik çocuk birtane daha ama nasibi bu seneyeymiş işte hayırlısı olsun inşAllah canım rabbim muradına erdirsin inşAllah

Merhaba, test yaptınız mı? Yaparsanız ya da regliniz gelirse haberdar eder misiniz? Ben de bu ay bi farklıyım , 1 hafta var daha reglime. Bekliyorum...
Canim daha yeni gördüm bu hamilelikte belirtilerini yazdığım vakit gerçekten hamileymişim şuan 7+3 um çok şükür ALLAH isteyen annelere babalara nasip eder inşallah

Birincisi kocakarı kocakarı deyip durmuşşun ama büyüklerin her daim bir bildigi vardir boşa konusmazlar. İkincisi hamilesin hayirli olsun. Hamile olasiya uzman kesilmissin. Hadi onuda gectim. Kendinde yasadigin seyleri nasil herkeste ayni olacakmis gibi kaniya vardin hadi onuda gectim üstüne görme diye birsey var. İlk oglumu uc aylikken 10bin uzeri degerle ögrendim. İki ay dolu dolu adet gördüm yani senin oyle dedigin gibi bir iki damlacik deil. Hamile olmadan once kocakari inaclarina bel baglamissin ama olduktan sonra işin şekli degismis. Bukadar emin konusamazsin.
Saglicakla al kucagina

Merhaba yorumunuzu gördüm okudum bende pco hastasıyım kilom var veremiyorum versem hamile kalırmıyım gerçekten doktorlarda diyor kilo ver ..aşılama yaptıracakdım ara verdim şuan kilolu kadınlarda hamile kalabiliyor neden doktorlar bukadar kiloya takıl 3 yıldır uğraşıyoruz bizde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…