Hamile miyim? Bunlar belirti mi? Ne gibi belirtiler olur? Vakit kaybetmeyin hepsi burada!!!

ben yuzumde hafifi cillenme seklinde lekelerle şüphelenmiştim. diğer belirtiler zaten her ay adet belirtileri olarak yaşanan şeyler. bulantılarım safra kusmalarımda 6-7 de başladı. gecikmeden sonra yani. ben çiilendim diye uzulurken cevremdekiler guzelleştin diye iltifat edıyordu. sonradan da hemen gectı çiller.

Kızlar merhaba benimde adetime 11 gün var ama bugün tuhaf oldum sanki adet olmuşum gibi birsey akti kasıklarıma keskin ağrı girdi zaten 1 veya 2 gündür bel ağrım vardı o da bütünleşti diyebilirim
Ayağa kalktım sanki birşey akiyomus gibi oldu sıktım kendimi tutmaya çalıştım böyle bi elim ayağım boşaldı sonra toparlandım biraz mide yanmalarim oluyo bende adet oldum falan sandım baktım hicbir şey yok 2 yıldır da bebek istiyoruz acaba yerlesme agrisi falan olabilir mi diye dusundum test yapmak istiyorum ama erken negatif cikabilir

Aynısını ben de yaşıyorum. Sizin bat ne zaman ?

Çok detaylı bir açıklama olmuş şimdi okudum ilgimi çekti. Baya faydalı olur bilgi edinmek isteyenlere.

Merhaba benimde adetim 3 gün geçikti yumurtlamadan üç gün önce birliktelik oldu burde adetten 8 gün önce hiç geçikmez benim adetim ama bu ay 3 gün gecikti belirti sadcee bel agriis ve kasik agriis var başka birşey yok sizce hamile olabilirmiuim

Alıntı Yoruml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…