- 27 Kasım 2024
- 104
- 12
- 25
-
- Konu Sahibi yenigelintoys
merhaba bende aynıyım adetiniz az mıydı kan geldi miKimse yok mu yardımcı olacak
üstüne görme de kanama nasıl oluyor bilginiz var mıKan testi yaptır canım netleştir , belki yeni yumurtladın değerlendir mutlaka birde gebelik testleri yanıltıyor kan testi en net olan
Açık pembe veya kahverengi bir pedi doldurmayacak şekilde gelen akıntılar genelde 1 ile 3 gün arasında süren bir dönem bebek yerleşmeye başlıyınca görülüyorüstüne görme de kanama nasıl oluyor bilginiz var mı
bende 2 gün kan geldi ama çok az, sonra kahverengi oldu ped bile dolmuyordu affedersiniz, bittiAçık pembe veya kahverengi bir pedi doldurmayacak şekilde gelen akıntılar genelde 1 ile 3 gün arasında süren bir dönem bebek yerleşmeye başlıyınca görülüyor
Gebelik olabilir kan testi vermeniz faydalı olur adetiniz geciktimi peki evde gebelik testiylede kontrol edebilirsinbende 2 gün kan geldi ama çok az, sonra kahverengi oldu ped bile dolmuyordu affedersiniz, bitti
Kan vermelisin bende de aynısı oldu bir gün sürdü benim oda kahverengi akıntı sadece çok olmadı hatta ben 5 gün boyunca erken gebelik testi yaptım hepsi çift çizgi cikmisti kan verdim kanda gorunmuyodu genel kan verdiğimde progeston hormonu yüksek olduğu için çift çizgi cikmisti senin anlattigin durum pko olabilir sen bı an önce kan ver cikmassa kadın doğuma gidip görün pko ise tedavi olursun en azından erkendenbende 2 gün kan geldi ama çok az, sonra kahverengi oldu ped bile dolmuyordu affedersiniz, bitti
ben adet olmadan 2 gün önce geciktiğim icin evde test yaptım silik çıktı gidip kan verdim 1.20 negatif, kan testinden 2 gün sonra ağrıyla böyle kanama oldu ama tuhaf geldi banadaGebelik olabilir kan testi vermeniz faydalı olur adetiniz geciktimi peki evde gebelik testiylede kontrol edebilirsin
evet pko var bende, hormondan kaynaklı mı gebelik testim evde pozitif çıktı yaniKan vermelisin bende de aynısı oldu bir gün sürdü benim oda kahverengi akıntı sadece çok olmadı hatta ben 5 gün boyunca erken gebelik testi yaptım hepsi çift çizgi cikmisti kan verdim kanda gorunmuyodu genel kan verdiğimde progeston hormonu yüksek olduğu için çift çizgi cikmisti senin anlattigin durum pko olabilir sen bı an önce kan ver cikmassa kadın doğuma gidip görün pko ise tedavi olursun en azından erkenden
Sen git kan testi ver geç döllenme olabilirben adet olmadan 2 gün önce geciktiğim icin evde test yaptım silik çıktı gidip kan verdim 1.20 negatif, kan testinden 2 gün sonra ağrıyla böyle kanama oldu ama tuhaf geldi banada
bu arada gecikmenin 2. günü kanda 1.20 çıktı, evde silik cıktı testim sonra hastalandım diye düşündüm ama aşırı az oldum ilk defa bi sorun oldu diye düşündümKan vermelisin bende de aynısı oldu bir gün sürdü benim oda kahverengi akıntı sadece çok olmadı hatta ben 5 gün boyunca erken gebelik testi yaptım hepsi çift çizgi cikmisti kan verdim kanda gorunmuyodu genel kan verdiğimde progeston hormonu yüksek olduğu için çift çizgi cikmisti senin anlattigin durum pko olabilir sen bı an önce kan ver cikmassa kadın doğuma gidip görün pko ise tedavi olursun en azından erkenden
Pko da yanıltabilir hamilelik belirtileri verir ama belki şansına olmuştur geç gebelik olmusturevet pko var bende, hormondan kaynaklı mı gebelik testim evde pozitif çıktı yani
acaba evde tekrar bi test mi yapsam önce diye düşündüm, belki pkodan kaynaklı az olmuşturPko da yanıltabilir hamilelik belirtileri verir ama belki şansına olmuştur geç gebelik olmustur
Bende tedavi görüyorum bugün 8 ci günüm 12 ci günü bekliyorum test için ayın 25 ide regl günüm ben de iki gündür test yapıyorum silik cikiyo bı kaç saat sonrada o çizgi siliniyobu arada gecikmenin 2. günü kanda 1.20 çıktı, evde silik cıktı testim sonra hastalandım diye düşündüm ama aşırı az oldum ilk defa bi sorun oldu diye düşündüm
Olabilir pko da düzensiz adet döngüsü olusuyoacaba evde tekrar bi test mi yapsam önce diye düşündüm, belki pkodan kaynaklı az olmuştur
insallah güzel sonuclar alırsınızBende tedavi görüyorum bugün 8 ci günüm 12 ci günü bekliyorum test için ayın 25 ide regl günüm ben de iki gündür test yapıyorum silik cikiyo bı kaç saat sonrada o çizgi siliniyo
Bence yapma en son ne zaman kan tahlili vermistinacaba evde tekrar bi test mi yapsam önce diye düşündüm, belki pkodan kaynaklı az olmuştur