Hamile miyim bebek mi gelişiyor karnimda testi ne zaman yapmalıyım

Bu hafta bekle haftaya pazartesi tekrar kan ver varsa zaten bı hafta içinde kan oranın 100 lerde çıkar inşallah olumludur

Daha çok yeni ama sana tavsiyem kendini çok yıpratma daha yeni evlisin acele etme ama korunmadan ilişkiye gir kafan rahat olunca olma ihtimali yukseliyo cunku
ya ben aslında 1 yıl korunacaktım ama doktor pko olanlar hamile kalabilir ama zor oluyor korunma 1 yıl kendiliğinden olmasını bekleyelim diyince 2. ayda bıraktık

ya ben aslında 1 yıl korunacaktım ama doktor pko olanlar hamile kalabilir ama zor oluyor korunma 1 yıl kendiliğinden olmasını bekleyelim diyince 2. ayda bıraktık
Doğru söylemiş pko demek oluşan yumurtalıklarda oluşan küçük kucuk kistlerdir her yumurta döngüsünde yeniden oluşur

Bendede vardı ilk zamanlar ben 3 ay boyunca soğan kürü yaptım ve kilo verdim 3 ay sonunda gittiğimde doktorum şaşırdı nasıl olur üç ay önce pko vardı şimdi yok dedi kan tahlilleri aldı üçüncü gün ve 21 ci gün diye hepsi temiz çıktı hatta sonraki ay tekrar kendim yaptırdım sağlık ocağında doktoruma gönderdiğim de temiz pko kalmamış dedi bence sende yap ben tiroid hastasıyim hormonların dengesiz benim

Bendede vardı ilk zamanlar ben 3 ay boyunca soğan kürü yaptım ve kilo verdim 3 ay sonunda gittiğimde doktorum şaşırdı nasıl olur üç ay önce pko vardı şimdi yok dedi kan tahlilleri aldı üçüncü gün ve 21 ci gün diye hepsi temiz çıktı hatta sonraki ay tekrar kendim yaptırdım sağlık ocağında doktoruma gönderdiğim de temiz pko kalmamış dedi bence sende yap ben tiroid hastasıyim hormonların dengesiz benim
soğan kürünü nasıl ve ne kadar süre uyguladınız

Ben adetim bittikten hemen sonra sabah aç karnına bitanesini kaynatıp ilk sicakligini bıraktığı gibi iciyodum bunu sabah akşam yaptım tabi uyandigim gibi ilk isim soğani kaynatmak yatmadan öncede soğan kaynatmakti isim 10 gün boyunca kullandım 10 gün sonunda bıraktım tekrar adet bitince aynı şekilde tekrar yaptım asla 10 günü gecirmedim bunu 3 ay boyunca tekrarladim

Başlarda tadı iğrenç geliyo ama bı kaç gün boyunca içince gerçekten tadı çok güzel oluyo bide ben içine zencefil ve zerdecalda katardim yarım çay kaşığı kadar daha lezzetli oluyodu ve yumurtalıkların kalitesini artırıyo

Tarifide çok basit soğanın kabugunu soy ikiye veya 4 de böl kaynama geldikten 6 dakika sonra altını kapat süzgeçten gecir iç

Kan testi yaptır canım netleştir , belki yeni yumurtladın değerlendir mutlaka birde gebelik testleri yanıltıyor kan testi en net olan
Cuma günü gidicem kadın doğuma ayın 11 inde adet oldum 12 sinde kesildi bugün ayın 17 si hala kasik ağrısı mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum bebek bence kendine yer açıyor diye düşünüyorum test yapınca cikmiyo doktora gittiğimde ultrasonla baktırcam merak ediyorum

Cuma günü gidicem kadın doğuma ayın 11 inde adet oldum 12 sinde kesildi bugün ayın 17 si hala kasik ağrısı mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum bebek bence kendine yer açıyor diye düşünüyorum test yapınca cikmiyo doktora gittiğimde ultrasonla baktırcam merak ediyorum
Gittiniz mi doktora?

X