- 29 Ocak 2024
- 66
- 7
- 26
- Konu Sahibi yenigelintoys
Ayy inşallah inşallah 4 yıldır bekliyoruminsallah güzel sonuclar alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah inşallah 4 yıldır bekliyoruminsallah güzel sonuclar alırsınız
evet normalde benim düzenlidir bir de ilaç kullanmadan adet olurum ama bu ay aşırı belirtili tuhaf geçince acaba dedim kan negatif çıkınca evdeki testi önemsemedimOlabilir pko da düzensiz adet döngüsü olusuyo
perşembe günü ayın 12 sindeBence yapma en son ne zaman kan tahlili vermistin
inşallah size dua ediyorum bende daha 4 aylık evliyimAyy inşallah inşallah 4 yıldır bekliyorum
Daha çok yeni ama sana tavsiyem kendini çok yıpratma daha yeni evlisin acele etme ama korunmadan ilişkiye gir kafan rahat olunca olma ihtimali yukseliyo cunkuinşallah size dua ediyorum bende daha 4 aylık evliyim
ya ben aslında 1 yıl korunacaktım ama doktor pko olanlar hamile kalabilir ama zor oluyor korunma 1 yıl kendiliğinden olmasını bekleyelim diyince 2. ayda bıraktıkDaha çok yeni ama sana tavsiyem kendini çok yıpratma daha yeni evlisin acele etme ama korunmadan ilişkiye gir kafan rahat olunca olma ihtimali yukseliyo cunku
Doğru söylemiş pko demek oluşan yumurtalıklarda oluşan küçük kucuk kistlerdir her yumurta döngüsünde yeniden oluşurya ben aslında 1 yıl korunacaktım ama doktor pko olanlar hamile kalabilir ama zor oluyor korunma 1 yıl kendiliğinden olmasını bekleyelim diyince 2. ayda bıraktık
sizde pko hangi belirtiler var, nasıl bir tedavi uyguluyorlar eğer özel değilseDoğru söylemiş pko demek oluşan yumurtalıklarda oluşan küçük kucuk kistlerdir her yumurta döngüsünde yeniden oluşur
Bendede vardı ilk zamanlar ben 3 ay boyunca soğan kürü yaptım ve kilo verdim 3 ay sonunda gittiğimde doktorum şaşırdı nasıl olur üç ay önce pko vardı şimdi yok dedi kan tahlilleri aldı üçüncü gün ve 21 ci gün diye hepsi temiz çıktı hatta sonraki ay tekrar kendim yaptırdım sağlık ocağında doktoruma gönderdiğim de temiz pko kalmamış dedi bence sende yap ben tiroid hastasıyim hormonların dengesiz benimya ben aslında 1 yıl korunacaktım ama doktor pko olanlar hamile kalabilir ama zor oluyor korunma 1 yıl kendiliğinden olmasını bekleyelim diyince 2. ayda bıraktık
soğan kürünü nasıl ve ne kadar süre uyguladınızBendede vardı ilk zamanlar ben 3 ay boyunca soğan kürü yaptım ve kilo verdim 3 ay sonunda gittiğimde doktorum şaşırdı nasıl olur üç ay önce pko vardı şimdi yok dedi kan tahlilleri aldı üçüncü gün ve 21 ci gün diye hepsi temiz çıktı hatta sonraki ay tekrar kendim yaptırdım sağlık ocağında doktoruma gönderdiğim de temiz pko kalmamış dedi bence sende yap ben tiroid hastasıyim hormonların dengesiz benim
Direk doğum kontrol hapı veriyolar bide kilo ver siyolar bence doğum kontrol hapı çok kötü her kadına verilmemelisizde pko hangi belirtiler var, nasıl bir tedavi uyguluyorlar eğer özel değilse
Üç ay kullandimsoğan kürünü nasıl ve ne kadar süre uyguladınız
Pembe kandı kasık ağrısından kanamaya fazla aldırmadım en çok kasıklarım ağrıyordu çabuk bitti kanama bı daha da gelmedi yumurtaliklarimdq kist vs gibi sorun yok bı de pkos belirtisi de yok anlamadım neden öyle oldumerhaba bende aynıyım adetiniz az mıydı kan geldi mi
Cuma günü gidicem kadın doğuma ayın 11 inde adet oldum 12 sinde kesildi bugün ayın 17 si hala kasik ağrısı mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum bebek bence kendine yer açıyor diye düşünüyorum test yapınca cikmiyo doktora gittiğimde ultrasonla baktırcam merak ediyorumKan testi yaptır canım netleştir , belki yeni yumurtladın değerlendir mutlaka birde gebelik testleri yanıltıyor kan testi en net olan
Gittiniz mi doktora?Cuma günü gidicem kadın doğuma ayın 11 inde adet oldum 12 sinde kesildi bugün ayın 17 si hala kasik ağrısı mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum bebek bence kendine yer açıyor diye düşünüyorum test yapınca cikmiyo doktora gittiğimde ultrasonla baktırcam merak ediyorum