• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifkskl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
2.179
979
123
Merhaba ben bugün predictör marka erken gebelik testi yaptım bir de bebe time marka normal test yaptım normal de çıkmadı ama erken gebelikte 2 dakika da çizgi çıktı bugün yumurtlamanın 10. günü 23 mayıs regl tarihim ihtimal var mı sizce hamile miyim yardımcı olur musunuz
IMG-20200519-WA0068.jpg

Merhaba ben bugün predictör marka erken gebelik testi yaptım bir de bebe time marka normal test yaptım normal de çıkmadı ama erken gebelikte 2 dakika da çizgi çıktı bugün yumurtlamanın 10. günü 23 mayıs regl tarihim ihtimal var mı sizce hamile miyim yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 2637356
Canım çizgi var bi kaç gün bekle yine test ywp hayırlısı olsun 😊

Eki Görüntüle 2637356
Çizgi var canım

İnşallah bu marka testin yanılma payı var mı sizce bilginiz var mı
Canim ben hic erken gebelik testi yapmadim digerlerinden aldim ama onlarda adet gunu yada bir iki gun gecince cikiyo o yuzden beklemelisin kac dk da cikti bu suya tutulunca gecerse kuruma cizgisi vs diyolar ya oyle dene bi ama cikmis cizgi iki gun sonra tekrarla yada direk kan ver canim cok cok yenidir deger

Bence var benimkiler de hep böyle çıkmıştı hatta 5 6 saat sonra ikinci çizgi silik cikmisti

Hamilesin canim bende bu marka erken gebelik testiyle hamile olduğumu öğrenmiştim. 2 dakika da çıkmıştı 2. çizgi 🤗

Canim ben hic erken gebelik testi yapmadim digerlerinden aldim ama onlarda adet gunu yada bir iki gun gecince cikiyo o yuzden beklemelisin kac dk da cikti bu suya tutulunca gecerse kuruma cizgisi vs diyolar ya oyle dene bi ama cikmis cizgi iki gun sonra tekrarla yada direk kan ver canim cok cok yenidir deger
2 ci 3 cü dk çıktı canm

Eki Görüntüle 2637356
Canım bu cizgi ilk 10dkda cıktıysa var gibi sonra cıktıysa yoktur bence. Bence 2 gün sonra bi kan ver

Eki Görüntüle 2637356
Hadi inşallah 🤲 bnde gördüm kız hadi gözün aydın olsun regline kadar bekle diyecemde sabredemiyecen galiba 😊

Back