Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çizgi var bi kaç gün bekle yine test ywp hayırlısı olsunMerhaba ben bugün predictör marka erken gebelik testi yaptım bir de bebe time marka normal test yaptım normal de çıkmadı ama erken gebelikte 2 dakika da çizgi çıktı bugün yumurtlamanın 10. günü 23 mayıs regl tarihim ihtimal var mı sizce hamile miyim yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 2637356
Teşekkür ederim inşallah vardırCanım çizgi var bi kaç gün bekle yine test ywp hayırlısı olsun![]()
Çizgi var canımMerhaba ben bugün predictör marka erken gebelik testi yaptım bir de bebe time marka normal test yaptım normal de çıkmadı ama erken gebelikte 2 dakika da çizgi çıktı bugün yumurtlamanın 10. günü 23 mayıs regl tarihim ihtimal var mı sizce hamile miyim yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 2637356
İnşallah bu marka testin yanılma payı var mı sizce bilginiz var mıCanim var gorunuyo ama daha cok yeni 23 de netlesir gun asiri testin varsa yenile hayirli olsun
Canim ben hic erken gebelik testi yapmadim digerlerinden aldim ama onlarda adet gunu yada bir iki gun gecince cikiyo o yuzden beklemelisin kac dk da cikti bu suya tutulunca gecerse kuruma cizgisi vs diyolar ya oyle dene bi ama cikmis cizgi iki gun sonra tekrarla yada direk kan ver canim cok cok yenidir degerİnşallah bu marka testin yanılma payı var mı sizce bilginiz var mı
2 ci 3 cü dk çıktı canmCanim ben hic erken gebelik testi yapmadim digerlerinden aldim ama onlarda adet gunu yada bir iki gun gecince cikiyo o yuzden beklemelisin kac dk da cikti bu suya tutulunca gecerse kuruma cizgisi vs diyolar ya oyle dene bi ama cikmis cizgi iki gun sonra tekrarla yada direk kan ver canim cok cok yenidir deger
Tamam canim testi tekrarla yada icin rahat etsin yarin kan ver test stokla koyulasmasini izle 4 sokaga cikma yasagi geliyo2 ci 3 cü dk çıktı canm
Canım bu cizgi ilk 10dkda cıktıysa var gibi sonra cıktıysa yoktur bence. Bence 2 gün sonra bi kan verMerhaba ben bugün predictör marka erken gebelik testi yaptım bir de bebe time marka normal test yaptım normal de çıkmadı ama erken gebelikte 2 dakika da çizgi çıktı bugün yumurtlamanın 10. günü 23 mayıs regl tarihim ihtimal var mı sizce hamile miyim yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 2637356
2 dk içinde çıktıCanım bu cizgi ilk 10dkda cıktıysa var gibi sonra cıktıysa yoktur bence. Bence 2 gün sonra bi kan ver
Yumurtlama adetin kacıncı günü oldu canım? Birde nasıl degerlendirdin sadece yumurtlama gününü mü2 dk içinde çıktı
Adetin 15 günü pik oldu 15 16 17 günü değerlendirdimYumurtlama adetin kacıncı günü oldu canım? Birde nasıl degerlendirdin sadece yumurtlama gününü mü
Hadi inşallahMerhaba ben bugün predictör marka erken gebelik testi yaptım bir de bebe time marka normal test yaptım normal de çıkmadı ama erken gebelikte 2 dakika da çizgi çıktı bugün yumurtlamanın 10. günü 23 mayıs regl tarihim ihtimal var mı sizce hamile miyim yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 2637356
Çatlama günü ne zaman di pekiAdetin 15 günü pik oldu 15 16 17 günü değerlendirdim
18 ci gün çatladıÇatlama günü ne zaman di peki