Hamile Kalmaya Çalışan Lakin Henüz Kalamayanlar Buraya

canım bende 6 aydır uğraşıyorum. sen yine iyi sabretmişsin. ben sanırım çok aceleciyim. sperm testi. rahim filmi olmak üzere her şeyi yaptım. hepsi temiz ama yine de tutturamıyoruz. filmi de bu ay çektirdim her şey yolunda tüplerim açık yumurtlamam düzgün. eşimin sonuçları güzel. ovulasyon testıylede takıp etmeme rağmen 6 aydır denk gelemedı maalesef. bıdahakı ay 2 sene olcak bende evleneli . 30 yaşıma girdim gecen hafta :)
Bence gitmende yarar var. en azından bısey varsa erken ogrenmıs olursunuz.bızım cıkmadı sorun cok sukur. bakalım kafamız rahatladı artık. ıns bebekte gelır

Canım benim çok yakın arkadaşım iki yıl uğraştılar gittikleri tüm doktorlar hiç bir şeyiniz yok dediler her şey normal aşılama flan yapanlar oldu yok yani. Sonunda sürekli gittikleri doktora zorla tüp bebek tedavisi yaptırmaya karar verdiler. Adet ol gel dedi doktor hep birlikte adet olmasını bekledik. Bekliyoruz bekliyoruz adet olmadı bir türlü. Sonra gittim ben aldım hatta eczaneden gebelik testini eve getirdim yaptık. Çift çizgi inanamadık kalktık hemen aynı gün doktora gittik ve sonuç hamile :) hatta doktor da dedi rahatladın bak oldu diye. Yani onun bana da şimdi sürekli söylediği bu kafaya takmamak en önemlisi gerçekten.
Benim eşim bu ay doktora gideyim ben istersen dedi. Bende biraz daha deneyelim dedim. Bilmiyorum ya şu an hastayım. Okuyorum kızlardan incir kürü havuç kürü yapıp hamile kalanlar var. Hastalığım biter bitmez doktora gideceğiz eşimle birlikte. Şayet her şey temiz çıkarsa artık elimizden geleni yapıp dua etmekten başka bir çaremiz kalmıyor. Yinede ben hayırlısı diyorum. İnşallah isteyen herkese napis eder Rabbim...

Kismet galiba bu isler. Ben stresli bi insanda degilim ama dusunmemekte elde degil tabi.. bizimde biseyimiz yok. Beklemedeyiz. Yumurtlama gunum bugun yarin. Ins bu ay olur.

Bakin gorun hivbir problem de yokmus, en beklemediginiz bir ayda oluverir

Bakin gorun hivbir problem de yokmus, en beklemediginiz bir ayda oluverir
Ben her ay beklemiyorum ama hic acaba demedim. Hep adet bekledim. Hamile olursam eger kesin anlarmisim gibi geliyor. Huc umutlanmadim yani. Bilmiyorum sogukkanliyim ama muhakkak tabi beklentim oluyodur derinlerde :)

5 aylik evliyim en basindan beri istiyoz cocuk ama daha olmadi galiba cok sabirsiz davraniyoruz

Eveet cok yenisiniz daha gercekten ama hazirsaniz tabi en iyi siz bilirsiniz :) olur o zaman diyelim en kisa zamanda insallah :)

Ben her ay beklemiyorum ama hic acaba demedim. Hep adet bekledim. Hamile olursam eger kesin anlarmisim gibi geliyor. Huc umutlanmadim yani. Bilmiyorum sogukkanliyim ama muhakkak tabi beklentim oluyodur derinlerde :)

ben ilk iki ay bekledim olmadi. Ucuncu ay da islerim vardi hep bi adet olsam diye baktim. Ha oldum olucam derken bi baktim hamileymisim :) Adet belirtisi gibi oluyor gebelik de. Sanki adet olacakmissin gibi karninda agri, ara ara da kasik agrisi oluyor.

darisi basiniza ikinizin de insallah. Rabbim aratmasin.
guzel haberlerinizi aliriz burda umarim :)

Iste bende o yuzden hemen anlarim diyorum. Cunku benim adet agrim olmuyor . Agri olursa tek nedeni bebek olur. He bebekte agrisiz mi gelir bilmiyorum. Bakicaz. Sagol canim darisi basimiza

ben ilk iki ay bekledim olmadi. Ucuncu ay da islerim vardi hep bi adet olsam diye baktim. Ha oldum olucam derken bi baktim hamileymisim :) Adet belirtisi gibi oluyor gebelik de. Sanki adet olacakmissin gibi karninda agri, ara ara da kasik agrisi oluyor.

darisi basiniza ikinizin de insallah. Rabbim aratmasin.
guzel haberlerinizi aliriz burda umarim :)[/QUOTE]

[/QUOTE]
Aminnn insallahh canimm

[/QUOTE]

Hadi bakalim olsin da hayirlisiyla, belirti olur olnaz farketmez :))

ben dee varım ıkı hafta sonra bır yıl olacak evlenelı ama ben gec evlenenlerdenım yaş 37. kasıma kadar bıraz surae tanıdıktan sonra kasım aralık gıbı calısmalara basladık.basladık ama benım esım ayda bır hafta bazen ıkı hafta sehır dısı calısıyor .oyle boyle derken oldu altı ay hala tık yok.tabı bu arada benım stresten prolaktın hormonum yukseldı ılac falan derken yıne olan yok.hazıranda esım doktora gıttı varıkosel cıktı ve amelıyat oldu sonuclar ıcın sımdı eylulu beklıyoruz.bu arada ben belden aşagı kısımla kafayı bozunca yirmi yıldır tıkır tıkır ısleyen adetım sapıttı ve sonucunda nur topu gıbı bır kistim olustu adet olamadım.neyse ki gecen hafta kontrole gıttıgımde kist kendılıgınden kaybolmus ve adetım yavas yavas gelmeye basladı.bıtse de tekrar calısmalara baslasam

6 ay henyz erken sayilabilecek bi surec. Gecmis olsun cok. Umarim en kisa surede hersey yoluna girer ve bebek sahibi olursunuz. En başta umutlu gordum sizi, en guzeli de bu umutlu olmak. tabi stres yapmamak da lazim. Guzel haberlerinizi aliriz insallah :)

Herhangi bir tedavi sureciniz oldu mu?
oldu canım önce klomen + çatlama iğnesi bi kaç ay denedik sonra olmayınca 1.5 sene gecti tabi bu arada sonra rahim filmi çekildim tüpler kapalıydı açıldı film sırasınra sonra yine bastan klomen + göbekten destek için iğne + çatlama iğnesi dedik bi kaç ay daha olmadı 3 aydır gitmiyorum bu ay 25 temmuzda adet oldum 8 gün gecikmeli sonra adetin 16. gününde 2 3 gün pembe lekeler geldi durdu mesela simdi wc ye girdim afedersin azıcık zorlama olunca pembe akıntıyla kan geliyor bilmiyorum rabbim hayırlı salih evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…