Hamile Kalmaya Çalışan Lakin Henüz Kalamayanlar Buraya

oldu canım önce klomen + çatlama iğnesi bi kaç ay denedik sonra olmayınca 1.5 sene gecti tabi bu arada sonra rahim filmi çekildim tüpler kapalıydı açıldı film sırasınra sonra yine bastan klomen + göbekten destek için iğne + çatlama iğnesi dedik bi kaç ay daha olmadı 3 aydır gitmiyorum bu ay 25 temmuzda adet oldum 8 gün gecikmeli sonra adetin 16. gününde 2 3 gün pembe lekeler geldi durdu mesela simdi wc ye girdim afedersin azıcık zorlama olunca pembe akıntıyla kan geliyor bilmiyorum rabbim hayırlı salih evlatlar nasip etsin

Anladim cnm zor bir surec. Allah sabir versin. Yumurtlama gunlerini takip ediyor musun.. kanin sebebini bilemeyiz pek cok sebebi olabiliyor. Belki de bakarsin kendiliginden oluverir. Ama vok kafaya takmamaya stres yapmamaya bak. Insallah guzel haberlerini aliriz.

Anladim cnm zor bir surec. Allah sabir versin. Yumurtlama gunlerini takip ediyor musun.. kanin sebebini bilemeyiz pek cok sebebi olabiliyor. Belki de bakarsin kendiliginden oluverir. Ama vok kafaya takmamaya stres yapmamaya bak. Insallah guzel haberlerini aliriz.
inşallah canım sana da hayırlı doğum nasip etsin allah bi avazda sağsalim

X