Hamile Kalmaya Çalışan Lakin Henüz Kalamayanlar Buraya

Anladim cnm. Cok gecmus olsun. Testlerde birsey cikmadiysa Allah in takdiri diyelim ama farkli doktora gittin mi, bazen farkli birinin gozu yardimci olabilir. Insallah hersey yoluna girer de hayirlisiula cocuk sahibi olabilirsin canim.
GİTTİM TATLIM.
2 DOKTORDA GÖRDÜ SONUÇLARI
ZATEN BEBEKLERİMİ KAYBETTİĞİM DOKTORA GİTMİYOM ARTIK.
BİRİ ARAŞTIRMA HASTENESİ
BİRİ ÖZEL HASTANEDE

GİTTİM TATLIM.
2 DOKTORDA GÖRDÜ SONUÇLARI
ZATEN BEBEKLERİMİ KAYBETTİĞİM DOKTORA GİTMİYOM ARTIK.
BİRİ ARAŞTIRMA HASTENESİ
BİRİ ÖZEL HASTANEDE

O zaman biraz sabir canim. Umarim bu kez daha guzel haberler gelir. Hamile kalabiliyorsun bu da guzel bir sey, insallah bu kez annesini birakmamak uzere tutunurbebisin.

Ne kadar zamandir istiyorsunuz canim. 1 yil beklemek dogal. Ben herhangi bir sey yapmadim. 3.ay oluverdi. Biraz bekleyip sonra doktora gitmek lazim. Hayirli zamanda olmasini dilemek lazim.
bizimde 6 ay oluyor canım ben degilde eşim acele ediyor neden olmuyor diyor henuz doktora gitmedik hayıtı kullanmaya başladım bakalım işe yarıyacak mı bu arada hayırlı olsun gebeliğin canım hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah

Allah razi olsun cnm. Darisi hayirlisiyla en kisa zamanda basina insallah. Esler oyle ya. Bizim de ilk iki ay olmadi ya hemen acaba olmayacak mi derdi esim. Onlar bu konuda cabuk telasa kapiliyor. Kafaniza cok takmamaya calisin. En guzeli bu ay olcak diye beklememek. Insallah Rabbim aratmasin.

Bende hamile kalmaya calisan ve kalamayanlardanim ama artik zamana biraktim hayirlisi ne zaman sa o zaman olur insallah

Insallah canim, hayirli zamanda hayirli ve saglikli bir evlat nasip etsin Allah size insallah. Kadin hastaliklarinda bi topik var oraya gel istersen canim bu basliga benzer bir baslik ve 600 kusurlu sayfada :)

4 aylik evliyim ama bende esimde cok istiyoruz cok stres yapiyoruz acaba ondanmi simdiden doktora gitmek istemiyorm erken diyolar.amin insallah canim

4 aylik evliyim ama bende esimde cok istiyoruz cok stres yapiyoruz acaba ondanmi simdiden doktora gitmek istemiyorm erken diyolar.amin insallah canim

Tatlim daha cok yeniymissiniz. Stres yapmayin hem. Her ay acaba oldu mu diye kendine stres yapma. Oyle dusinursen olmazmis. En buyuk etken annenin rahat olmasi. Pek xok ibsan bekler bekler olmaz. Beklemedigi bi ay hamile kalir. Umarim Allah aratmasin, bebisin olsun hayirlisiyla.

GİTTİ, BİŞİ ÇIKMADI
CANIM STRESTEN YADA SEBEBİ OLMAYAN DÜŞÜKLERDE DEDİ. ŞİMDİ BAŞKA DOKTORA GİDİCEM İNŞ
hayırlısı olsun..Ama 9 haftalık düşükler genelde plesanta kaynaklı beslenme bozukluğundan kaynaklı..Ben ebeyim..ve benim hemşire bir arkadaşım 2 defa düşük yaptı pıhtılaşma sorunu onda da çıkmadı ama o inatla 3.gebeliğinde kan sulandırıcı ve progesteron kullanrak oğluşunu kucağına aldı..Tedavi şekli doktordan doktora değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…