- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
-
- Konu Sahibi ELMALI turtam
Amin canim insallahh bakal stres yapmamaya calisacam artikk
zaten bende daha önce gitmedeğim bir doktora gidicem 05/8/2015 tarihinde. bakalım o dicekhayırlısı olsun..Ama 9 haftalık düşükler genelde plesanta kaynaklı beslenme bozukluğundan kaynaklı..Ben ebeyim..ve benim hemşire bir arkadaşım 2 defa düşük yaptı pıhtılaşma sorunu onda da çıkmadı ama o inatla 3.gebeliğinde kan sulandırıcı ve progesteron kullanrak oğluşunu kucağına aldı..Tedavi şekli doktordan doktora değişiyor.
rahim filmi cekildim temiz.Canim genwtik e gittiniz mi hic?
rahim filmi cekildim temiz.
smear testi temiz.
karyotip tayinine bakıldı eşimimle temiz.
beni genetiğede gönderdiler oda temiz
bide hormonlarıma bakıldı temiz.
hamile kaldığında hemen geliyosun hemen gözetim altına alıyoz. çalışıyom dedim.rapor vereriz belki o zaman hastanede yatırabilirim dedi..Hmm. O zaman, zamani degildir belki. En kisa surede kavusman dilegiyle canim. Tip cok ilerledi. Ozellikle genetikte yapilanlari duyunva cok sasirdim. Bi problem cikmamasi guzel birsey.
Canim stres yapiyosun ondan kafani rahat birak stres yaparsan daha zor olur4 aylik evliyim ama bende esimde cok istiyoruz cok stres yapiyoruz acaba ondanmi simdiden doktora gitmek istemiyorm erken diyolar.amin insallah canim
Tatlim onceden bende diyodum stres yapmadan yapamam diye ama hep negatif gordukce alistim ve bu ay pek takmiyorumElimde olsaa zaten yapmicam da iste elimde degil ama bu defa denicem stres yapmamayi canm
hamile kaldığında hemen geliyosun hemen gözetim altına alıyoz. çalışıyom dedim.rapor vereriz belki o zaman hastanede yatırabilirim dedi..
hamile bi kalalımda. gerçi bu ay çok temizlik falan yaptım. 4 agustosmuş yumurta günüm. ama hamile degilimdir. cok agır kaldırdım. 18 adetgünüm bakalım. hayırlısı.Simdi gordum canim uzun zamandir girmiyordum tarildeydim. Yatis isi raporla falan halledilir orasini dusunme sen.olsun da insallah gerekli islemleri yapar doktorlar.
aynı yaştayız. otuz olmadan istiyom bende. 30, yaş günümde hamiş olsam. çok takıyom ben kafaya. sende ölesin sanırım. aklına gelebilecek tüm testleri yaptırdım.Slm kızlar. Bende 2 yıllık evliyim ve geçen aralıktan beri korunmuyoruz ama bir türlü başaramadık maalesefgeçen yıl mayıs gibi doktora gitmiştim bebek düşünüyoruz diye oda alttan muayne etti kan testi flan yaptı yumurtalıklarım flan her şey yolunda görünüyor demişti. Bu ay yine hasta oldum sizce şimdi tekrar doktora gideyim mi daha erken mi ? Ya galiba çok istiyorum kafamdan atamıyorum... Bu arada yaşımda 29 oldu ne dersiniz napim ?
Slm kızlar. Bende 2 yıllık evliyim ve geçen aralıktan beri korunmuyoruz ama bir türlü başaramadık maalesefgeçen yıl mayıs gibi doktora gitmiştim bebek düşünüyoruz diye oda alttan muayne etti kan testi flan yaptı yumurtalıklarım flan her şey yolunda görünüyor demişti. Bu ay yine hasta oldum sizce şimdi tekrar doktora gideyim mi daha erken mi ? Ya galiba çok istiyorum kafamdan atamıyorum... Bu arada yaşımda 29 oldu ne dersiniz napim ?
hamile bi kalalımda. gerçi bu ay çok temizlik falan yaptım. 4 agustosmuş yumurta günüm. ama hamile degilimdir. cok agır kaldırdım. 18 adetgünüm bakalım. hayırlısı.
ELMALI turtam nasıl başarırım takmamayı bilmiyorum. Çok zor ya. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ancak yine dönüp dolaşıp geliyor aklıma dua edin bana olur mu
Galiba haklısın evden işe işten eve durumundayım. Beni meşkul edecek bir uğraş bulmalıyım. Duan içinde teşekkür ederim.