Hamile Kalmaya Çalışan Lakin Henüz Kalamayanlar Buraya

hayırlısı olsun..Ama 9 haftalık düşükler genelde plesanta kaynaklı beslenme bozukluğundan kaynaklı..Ben ebeyim..ve benim hemşire bir arkadaşım 2 defa düşük yaptı pıhtılaşma sorunu onda da çıkmadı ama o inatla 3.gebeliğinde kan sulandırıcı ve progesteron kullanrak oğluşunu kucağına aldı..Tedavi şekli doktordan doktora değişiyor.
zaten bende daha önce gitmedeğim bir doktora gidicem 05/8/2015 tarihinde. bakalım o dicek

rahim filmi cekildim temiz.
smear testi temiz.
karyotip tayinine bakıldı eşimimle temiz.
beni genetiğede gönderdiler oda temiz
bide hormonlarıma bakıldı temiz.

Hmm. O zaman, zamani degildir belki. En kisa surede kavusman dilegiyle canim. Tip cok ilerledi. Ozellikle genetikte yapilanlari duyunva cok sasirdim. Bi problem cikmamasi guzel birsey.

Hmm. O zaman, zamani degildir belki. En kisa surede kavusman dilegiyle canim. Tip cok ilerledi. Ozellikle genetikte yapilanlari duyunva cok sasirdim. Bi problem cikmamasi guzel birsey.
hamile kaldığında hemen geliyosun hemen gözetim altına alıyoz. çalışıyom dedim.rapor vereriz belki o zaman hastanede yatırabilirim dedi..

hamile kaldığında hemen geliyosun hemen gözetim altına alıyoz. çalışıyom dedim.rapor vereriz belki o zaman hastanede yatırabilirim dedi..

Simdi gordum canim uzun zamandir girmiyordum tarildeydim. Yatis isi raporla falan halledilir orasini dusunme sen.olsun da insallah gerekli islemleri yapar doktorlar.

Slm kızlar. Bende 2 yıllık evliyim ve geçen aralıktan beri korunmuyoruz ama bir türlü başaramadık maalesef :KK43: geçen yıl mayıs gibi doktora gitmiştim bebek düşünüyoruz diye oda alttan muayne etti kan testi flan yaptı yumurtalıklarım flan her şey yolunda görünüyor demişti. Bu ay yine hasta oldum sizce şimdi tekrar doktora gideyim mi daha erken mi ? Ya galiba çok istiyorum kafamdan atamıyorum... Bu arada yaşımda 29 oldu ne dersiniz napim ?

Simdi gordum canim uzun zamandir girmiyordum tarildeydim. Yatis isi raporla falan halledilir orasini dusunme sen.olsun da insallah gerekli islemleri yapar doktorlar.
hamile bi kalalımda. gerçi bu ay çok temizlik falan yaptım. 4 agustosmuş yumurta günüm. ama hamile degilimdir. cok agır kaldırdım. 18 adetgünüm bakalım. hayırlısı.

Slm kızlar. Bende 2 yıllık evliyim ve geçen aralıktan beri korunmuyoruz ama bir türlü başaramadık maalesef :KK43: geçen yıl mayıs gibi doktora gitmiştim bebek düşünüyoruz diye oda alttan muayne etti kan testi flan yaptı yumurtalıklarım flan her şey yolunda görünüyor demişti. Bu ay yine hasta oldum sizce şimdi tekrar doktora gideyim mi daha erken mi ? Ya galiba çok istiyorum kafamdan atamıyorum... Bu arada yaşımda 29 oldu ne dersiniz napim ?
aynı yaştayız. otuz olmadan istiyom bende. 30, yaş günümde hamiş olsam. çok takıyom ben kafaya. sende ölesin sanırım. aklına gelebilecek tüm testleri yaptırdım.

Selam hg canim. Eger tetkik sonucu bir problem cikmadiysa muhtemelen kafama takuyorum demissin ya onun etkisi vardir. Her ay oldu mu olmadi mi diye bekleyince olmuyor genellikle. Kafanin rahat baska seylerle mesgul olmasi lazim. Stres de cok etkiliyor. Dr konusunda tercih senin tabi. Ama oncelikle kafandan biraz da olsa atman sart. Umarim guzel haberler duyariz en kisa surede.

hamile bi kalalımda. gerçi bu ay çok temizlik falan yaptım. 4 agustosmuş yumurta günüm. ama hamile degilimdir. cok agır kaldırdım. 18 adetgünüm bakalım. hayırlısı.

Hayirlisi tabiki canim. Benim de oldugunda en beklemedigim aydi. Hep adet olucam diye beklerken oldu. Allah in mucizesi sonucta. Bakmissin olmustur belki de.

ELMALI turtam nasıl başarırım takmamayı bilmiyorum. Çok zor ya. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ancak yine dönüp dolaşıp geliyor aklıma dua edin bana olur mu :KK66:

Aslinda benimki tam tersine odaklanmak oldu. Ramazan ayiydi ve tatile cikacaktik. Tatile cikmadan adet olsam da temizlik yapsam diye kurmustum kafamda. O ay olmamistir zaten evi temizlesem de gitsem diye odakladim kendimi. Bekledim bekledim bekledim adet olamadim bir turlu :) meger hamileymisim. Yani kafayi rahat birakmaktan ziyade baska birseyle doldurmak gerekiyor. O dusunceyi ordan alip yerine birsey koymayinca da olmuyor. Olur ama insallah bak bi problem de cikmamis. Sabir gerektiren bir bekleyis. Dua edicem senin icin de :)

X