- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
Amin canım. Her doktor cok farklı cidden ben cok doktora gittim inan bazıları cok yanıldı bazıları Olumsuz konustu bazıları asırı olumlu konustu ama sonu kötü bitti en son. En son Gittiğim doktor eşimi cok saglam şekilde, 1 sene dogal yoldan gebelik denememiz için ikna etti tedbir bizden takdir Allahtan. Doktora yumurta takibi yapalım diyorum yok sunu yapalım yok sinirlerim bozuldu. Eger içine sinmeyen birsey varsa hemen doktorunu değiştir cünkü ben bir kere direttim kötü seyler yasadım tabi o bir vesileydi ama cok psikolojimi bozdu. En son gittiğim doktora bir kez daha giderim mesela,hamile kalırsam ve bu seferde istediğim tahlilleri yapmazsa en başta Baska doktora gidicem. En son sinirlerim bozuldu eşim cok mantıklı buldu doktoru mantıklıda ama bir kayıp yasamıs ve bunu da doktor ihmalinden yasamıs birine dümdüz kan tahlili bile yapmadan dogal yoldan deneyin demek hiç mantıklı değil eşimin bu konudaki cevabı su orası özel hastane iyi niyetli olmasa para için bile birsürü test yapar diyo. Ama benim psikolojime giremiyor doktor tekrar en bastan başlamısken sorunun ne oldugunu arastırma yı reddetmek benim için mantıklı değil kısacası doktor cok önemli. Sonra insanın kafasını duvara vurası geliyo nasıl bunca huzursuzluk hissedip doktoru değiştirmedim diye. Allah işini meslegini seven profesyonel insanlara denk getirsin hepimizi.Ya benim gittiğim doktor bunlar yeni moda oldu herkes birbirinden duyup kullanıyor vs dedi ama birçok doktor da gerekli buluyor diye ben basladim kullanmaya. Allah büyük biz tedbirimizi alalım. Ne zaman vereceğini o bilir muhakkak. Sağlıkla, hayırlısı ile nasip etsin inşallah.