- 6 Temmuz 2022
- 2.265
- 1.596
Gercekten dogru dr secimini nasil yapicaz bilmiyorum. Aslinda cok kucuklermis ama senin o sekilde dogum yapip onlari gormen gercekten cok kotu olmus. Normal bir kurtaj olsan bu kadar etkilenmezdin emin ol. Ama iste onu da yasaman gerekiyormus. Sadece dedigimi unutma. Gercekten bu sekilde yasamasaydin su anda psikolojik olarak daha farkli plurdun. Burada da cok okuyorum kac aylikken bebeklerini kaybedenleri ama daha cabuk atlatabilmisler anlattiklarina gore. Sen artik dogacak cocuguna odaklan. Dunya hali bu ve her kadin hemen hemen yasayabiljyor maalesef bu dusuk durumunu. Onemli olan senin dunyaya gelecek cocugun. Onun omru uzun olsun sag salim kucagina alabil insallah annesiii insallahhÇok teşekkür ederim kuzum güzel duaların için . Amin Allah bir seyi yasatıyorsa vardır bir sebebi ben o Ama lar İstanbuldaydım öEl hastaneye gidiyordum ama doktor beni cok huzursuz ediyordu sürekli anlattım sikayetlermi sanki naz yapıyprmusum gibi davranıyordu sonra Baska bir doktora gideyim dedim bşr gittim ben şok meger ikizmiş doktorum o zamana kadar hiç görmemiş cocuk lar büyümüş eli kolu herseyi oluşmus o doktorda özEle gitme durumun karısık diyerek beni, dogum hastanesine yönlendirrdi. Yani nasibinde varsa denk geliyorsun iyi doktora. Bana bu yasadıklarım ne ögrettş diyorsan evlat dediğin hiç bir mülke hiç bir cana benzemiyor yeterki saglıklı olsunlar yeterki yasasınlar diyorsun. Simdi o benle hamile kalanların bebekleri büyüdü bile Rabbim hepsine uzun ömür versin ne zaman görsem aklıma bizimkiler geliyor sanki benim kalbimde büyüyor onlarla birlikle. İnsanın basına hersey geliyor ve alısıyorsun mesela acısı hep aynı ama alısıyorsun hiç azalmıyor cocugun olunca unutursun diyorlar evet daha az hatırlar insan mesguliyetten ama nasıl unutulur her evladın yeri ayrı bir tanıdıgım var onunki ler dogumda ölmüş üstüne ikizleri olmus 40 yasında suan o dogan ikizleri hala, dua ediyor namazlarından sonra o ilk ölen ikizlerine. İşin garibi ben rüyamda onların haberini almadan tam o kadarlıkken dpgdukşarını görmüştüm rüyamda cok korkmuştum sonra ögrendim ki onlar öleli karnımda cok olmus ve rüyamdaki haftada ölmüşler. Biri cocuk degince hep kactım bu zamana kadar ama simdi en bastan tekrardan düşünüyoruz biraz heyecanlı birazda korkuluyum ama bu ay olursa cok sevinicem Rabbim büyük