- 18 Ağustos 2022
- 684
- 847
- 27
Yok denemedim satılıyor mu o sekilde ben mi aromalandırıcam bide aroma zararlı degil misinMesela elma aromalı tada kiraz aromalı su olur hafif kalori olur içinde ama su içmeye teşvik eder
Onu denedim mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok denemedim satılıyor mu o sekilde ben mi aromalandırıcam bide aroma zararlı degil misinMesela elma aromalı tada kiraz aromalı su olur hafif kalori olur içinde ama su içmeye teşvik eder
Onu denedim mi
Yok canım zararlı degil ki ben vegan beslenen biri olarak şuan 6 ay vegan beslenemeye başladimYok denemedim satılıyor mu o sekilde ben mi aromalandırıcam bide aroma zararlı degil misin
İnşaAllah kuzummSon regl olsunnnn sevgitoşummmm aminnn Sevgicik
Belirtin var mı kuzumBakalım kaçımız hamile
Ben hala aynıyım kuzum ufak tepek belirtilerim hariç bende baskın bir belirti yok sende var mı kuzumsabır sabırr yaaa sabır Sevgicik sen nee durumdasın fıstığım
Canım sadece ben adet öncesi ishal gibi olurdum ilk kez kabızım adetime kaldı 5-6 gün bu bir belirti midir sanmam ama rabbim büyükBelirtin var mı kuzum
Evet buda belirti kuzum inşaAllah bu ay hepimiz hamileyizdirCanım sadece ben adet öncesi ishal gibi olurdum ilk kez kabızım adetime kaldı 5-6 gün bu bir belirti midir sanmam ama rabbim büyük
Bu bende de olduEvet buda belirti kuzum inşaAllah bu ay hepimiz hamileyizdir
Doktora söyle sana bu konuda yardımcı olsun kuzum kabızlık zorBu bende de oldu
Siz hamile misiniz acabaBu bende de oldu
Ay inşallah canım benim yaEvet buda belirti kuzum inşaAllah bu ay hepimiz hamileyizdir
Bu bende de oldu
Evet dun ogrendim bende yaklasik 10 gun oncesinden basladiSiz hamile misiniz acaba
Benimde adetime 5 gün var yaklaşık 5-6 gündür kabızım peki sizce bu bir belirti olabilir mi mesela ben hep ishal gibi olurdum adetime yakın ilk kez kabızım hemde baya bayaEvet dun ogrendim bende yaklasik 10 gun oncesinden basladi
Bende ayni sekildeydim iste sizin gibi olabilir tabiki ama olmayadabilir en saglikli beklemek zaten az kalmis :) umarim hamilesinizdiirBenimde adetime 5 gün var yaklaşık 5-6 gündür kabızım peki sizce bu bir belirti olabilir mi mesela ben hep ishal gibi olurdum adetime yakın ilk kez kabızım hemde baya baya
İnşallah canım benimBende ayni sekildeydim iste sizin gibi olabilir tabiki ama olmayadabilir en saglikli beklemek zaten az kalmis :) umarim hamilesinizdiir