- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
İnşaAllah kuzumEvet kuzum gayet iyi anlıyorum seni inşallah seni anlayan bir doktorla karşılaşırsın önemli olan bu bence daha önceki gebelik kaybını da söylersen yazabilir diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah kuzumEvet kuzum gayet iyi anlıyorum seni inşallah seni anlayan bir doktorla karşılaşırsın önemli olan bu bence daha önceki gebelik kaybını da söylersen yazabilir diye düşünüyorum
Ooo. Desene bşr gebe adayımız daha gelmiş
Kız unutmadım ama bat tarihleri karısıyo kafamda cok kişiyle konustugum için 28-29-30 daki bat ları olanlar cogaldı eger hepimiz Allah izin verirse gebeysek bu 3 gün topik hamile dolucak anlamında dedimBen buraya önceden de gelmistim unuttun mu beni
Normalde hic oyle takip etmedim ama yumurtlamam baslayinca hissedip iki defa kullandim ve gercektem de yumurtluyormusum. O esnada yumurtam da catladiBen de geçen ay olmuş gibi hissediyordum adet olunca moralim çok bozuldu sonra da umutsuzluğa kapıldım sen yumurtlama testi yapıyor musun yoksa iki günde bir mi
Kız unutmadım ama bat tarihleri karısıyo kafamda cok kişiyle konustugum için 28-29-30 daki bat ları olanlar cogaldı eger hepimiz Allah izin verirse gebeysek bu 3 gün topik hamile dolucak anlamında dedim
Benimde bat 29 kızlarKız unutmadım ama bat tarihleri karısıyo kafamda cok kişiyle konustugum için 28-29-30 daki bat ları olanlar cogaldı eger hepimiz Allah izin verirse gebeysek bu 3 gün topik hamile dolucak anlamında dedim
Harika gitgide cogalıyoruzBenimde bat 29 kızlar
Kıskandım siziiiiiiHarika gitgide cogalıyoruz
Sneşn bat ne zamandı ki olsun, kız önden Allahın izniyle biz gebelik haberi veririz sende ardımızda yetişirsinKıskandım siziiiiii
Oy kuzumm inşAllah 6 Eylülmüş şimdi baktım onu bile bilmiyormuşum önden siz gidin sonrs bizz gelecezSneşn bat ne zamandı ki olsun, kız önden Allahın izniyle biz gebelik haberi veririz sende ardımızda yetişirsin
Benimde gerçekte 1 i olabilir döngüm sastıgı için tam emin olamasamda bizden 1 hafta sonrada sen gelirsin kuzumOy kuzumm inşAllah 6 Eylülmüş şimdi baktım onu bile bilmiyormuşum önden siz gidin sonrs bizz gelecez
Son regl olsunnnn sevgitoşummmm aminnn SevgicikBenimde gerçekte 1 i olabilir döngüm sastıgı için tam emin olamasamda bizden 1 hafta sonrada sen gelirsin kuzum
Benimde bat 29 kızlar
Bakalım kaçımız hamileHarika gitgide cogalıyoruz
Benim adete 5 gun kala yaptigim erken gebelikte cikmadi kuzum.Adet gunumde kaset test yaptim onda cikti ama hep adet olcakmis gibiydim oylesine yaptim elden ciksin diyeKızlar üç tane gebelik testi aldım dün sizce hangi günler kullanayım bi kere aldım ya gımcıklıyooo 3 güne böleyim diyorum
Aynen öyle keseyi ve kalp atısını duyunca bu halinden eser kalmıcak korkmaaaaKizlar selamm nedir durumlariniz var mi belirtiler? Benim icimi korku sardi asiri ani oldugu icin cok hazirliksiz yakalandim sanirim duygularim alinmis gibi.. Umarim haftaya keseyi gorurumde biraz olayin gercekligine adapte olabilirim
Benimde gögüslerim iyice böyle büyüdü gibi dolgunlastı bide kasık agrısı ara ara geliyor ya yemek yiyince geciyor mide eksimesi gibi bisey geliyor arada tabi bunlar benim hayal dunyamda olbilir bunlar için degil de ben yaklasıyor ya adet günü duramıyorum yaaaaaa hecanlanıyorumBenim adete 5 gun kala yaptigim erken gebelikte cikmadi kuzum.Adet gunumde kaset test yaptim onda cikti ama hep adet olcakmis gibiydim oylesine yaptim elden ciksin diye