Olmus catlama bence hadi hayirlisi olsunKızlar bıktınız benden ama bu çatlama olmuş mu demek (bugunu degerlendir dik)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmus catlama bence hadi hayirlisi olsunKızlar bıktınız benden ama bu çatlama olmuş mu demek (bugunu degerlendir dik)
11-12 agustos gibi basladi yumurtalamanin 9. Ve 10. Gunu yaniNe güzel rabbim sonunu hayırlı etsin ne zaman başladı acaba kasık batmalarınız
Daha olmamış ama yakınKızlar bıktınız benden ama bu çatlama olmuş mu demek (bugunu degerlendir dik)
Evett kuzumm hadii hayırlı uğurlu olsunnn bgünüde değerlendirmişin daha neKızlar bıktınız benden ama bu çatlama olmuş mu demek (bugunu degerlendir dik)
Vücutta lh hormonu her zaman var o yüzden silik de olsa çizgi mutlaka oluyor ovulasyon testlerindevalla 2.5 senedir evliyim hiç korunmadım ama hamile de kalmadım 1 kere gecikmem oldu hastane ye gittim yumurtaların yavas calısıyor dedi oyuzdn adeti gec oluyorsun dedi sadece ama 6 7 ay oluyor suan adetim 11 gun gecikti bizde deniyoruz ama olmuyo blmiyorum neden ovulasyonn testi ile baktım sureklı pozitif geliyor anlamadım yumurtlama olmaz sanırım bu ay var galıba ama eminde degilim tabiki
Amiiin inşallah yumurtlamadan 1-2 gün önce başladı sonrasında geçmeden devam etti
İlk başlarda yumurtlamadan kaynaklanıyordu sanırım ama devamını göreceğiz bakalım
Dayanamıyorum ama yarın sabah bi şansımı denemeyi düşünüyorum
Rabbim hayırlısyla nasip etsin hepimize inşallahhh B
Hıı benim sadece dün oldu bugün hiç yok kasıklarda bir belirti sanırım yine olmadı nasip değilmişAmiiin inşallah yumurtlamadan 1-2 gün önce başladı sonrasında geçmeden devam etti
İlk başlarda yumurtlamadan kaynaklanıyordu sanırım ama devamını göreceğiz bakalım
Dayanamıyorum ama yarın sabah bi şansımı denemeyi düşünüyorum
Rabbim hayırlısyla nasip etsin hepimize inşallahhh
Hiç öyle düşünmeyinHıı benim sadece dün oldu bugün hiç yok kasıklarda bir belirti sanırım yine olmadı nasip değilmiş
Kuzum tahlillerin falan her türlü testin yapıldı mı? Ayrıca sürekli pozitif gelmesi belki hamilelikle alakalıdır hiç gebelik testiyaptın mı?valla 2.5 senedir evliyim hiç korunmadım ama hamile de kalmadım 1 kere gecikmem oldu hastane ye gittim yumurtaların yavas calısıyor dedi oyuzdn adeti gec oluyorsun dedi sadece ama 6 7 ay oluyor suan adetim 11 gun gecikti bizde deniyoruz ama olmuyo blmiyorum neden ovulasyonn testi ile baktım sureklı pozitif geliyor anlamadım yumurtlama olmaz sanırım bu ay var galıba ama eminde degilim tabiki
Aaa iyi hadi kuzum yarında degerlendirmek lazım galiba dimiOlmus catlama bence hadi hayirlisi olsun
İnşaAllah yarın catlar o zaman bugunu ve sonraki 2 günü mü degerlendire yimDaha olmamış ama yakın
Yine de değerlendirin bu günü
Az önce Baska biri daha catlama mıs yakında catlar yazmıs kesin catlamıs mı sence kuzum. Amin kuzum bol bebişşşli bir ay gecirelim bu ay inşaAllahEvett kuzumm hadii hayırlı uğurlu olsunnn bgünüde değerlendirmişin daha ne
Tahlıl sadece kan verdim hormonlara bakıldı ultrasonla bakıldı okadar cnm işte test yaptım adetim 4 gın gecikince nekgatif cıktı amaKuzum tahlillerin falan her türlü testin yapıldı mı? Ayrıca sürekli pozitif gelmesi belki hamilelikle alakalıdır hiç gebelik testiyaptın mı?
Vücutta lh hormonu her zaman var o yüzden silik de olsa çizgi mutlaka oluyor ovulasyon testlerinde
Sizin ki belirgin çift çizgiyse ama gebelik olabilir
Peki doktor takviye vitamin vs verdi mi? Kuzum peki bu 2 bucuk senede eşin de gitti mi? Cok soru sordum ama sana Pco mu dediler adet düzenin nasılTahlıl sadece kan verdim hormonlara bakıldı ultrasonla bakıldı okadar cnm işte test yaptım adetim 4 gın gecikince nekgatif cıktı ama
Ayyyy heyecanlandım bence bi kan testi ver canımEki Görüntüle 3114591
Boyle cıkıyor cnm
İkinci çizgi en az kontrol çizgisi kadar belirgin olacak o zaman yumurtlama oluyor silikleştiğini zamanda çatlamış oluyorİnşaAllah yarın catlar o zaman bugunu ve sonraki 2 günü mü degerlendire yim
Tamam canım dün T cizgisi C den koyuydu. Bugun bu kadar silikleşti işte tamam canım inşaAllah bu ay hepimiz güzel haberi alırızİkinci çizgi en az kontrol çizgisi kadar belirgin olacak o zaman yumurtlama oluyor silikleştiğini zamanda çatlamış oluyor
Çatlama olduktan sonraki 1-2 güne kadar değerlendirin canım
Bayağı bir silinmiş kuzum bence çatlama olmuşş zatenn değerlendirme de olmuş tamamdır oyy aminn aminnn sevgitoşummAz önce Baska biri daha catlama mıs yakında catlar yazmıs kesin catlamıs mı sence kuzum. Amin kuzum bol bebişşşli bir ay gecirelim bu ay inşaAllah
Bence bir gebelik testini hak ediyor sanki canımmEki Görüntüle 3114591
Boyle cıkıyor cnm