- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
O neymiş ki anlatırmısın biraz. Ay ben hiç yatmıyorum oraya buraya bulasır birsey olur takıntısıyla direk Tualete kosuyorum geneldeArkadaşlar ilişkiden sonra sağ veya sol tarafa yatma şeyine inanan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O neymiş ki anlatırmısın biraz. Ay ben hiç yatmıyorum oraya buraya bulasır birsey olur takıntısıyla direk Tualete kosuyorum geneldeArkadaşlar ilişkiden sonra sağ veya sol tarafa yatma şeyine inanan var mı ?
Bir şallı demişti bunuO neymiş ki anlatırmısın biraz. Ay ben hiç yatmıyorum oraya buraya bulasır birsey olur takıntısıyla direk Tualete kosuyorum genelde
He bende hamile kalmaya yarayan birsey sandım saga sola yatmakla cinsiyet mi Belirlenir kız cogu insan hep aynı yöne yatarBir şallı demişti bunu
Sağ erkek
Sol kız
Ben mardinliyimHe bende hamile kalmaya yarayan birsey sandım saga sola yatmakla cinsiyet mi Belirlenir kız cogu insan hep aynı yöne yatar
Ah kuzu Mardinli ,ankaralı yada balıkesirli fark etmiyor bizdede neler var insan hem hurafe diyor hem de bir süre sonra inanıyor hele ben varya her saçma bulduğum seyi yapıyorum bu ara. Bırak şiddetli bir inançla heveslenşyorum sonra tekrar hevesim kaçıyo. Bşzdede bele kupa tutturma var benim bitkisel seylerden korkan evdeki bebege dair otları bulunca çöpe atan sürekli benle bu konuda tartısan canımm anam bile diyor ki ben kardeşine belime kupa tutturdugum ay hamile kaldım ne kadar sacma diye diye bu ay eşime zorla kavga ede ede belime kupa tutturdum adetimin 3. Günü illa 3. Günü olacakmış birde annem öyle dedi .Ben mardinliyim
Bizde öyle şeylere inanıyorlar
Ahahhahah çok iyi yaAh kuzu Mardinli yada balıkesirli fark etmiyor bşzdede neler var insan hem hurafe diyor hem de bir süre sonra inanıyor hele ben varya her saçma bulduğum seyi yapıyorum bu ara. Bırak şiddetli bir inançla heveslenşyorum sonra tekrar hevesim kaçıyo. Bşzdede bele kupa tutturma var benim bitkisel seylerden korkan evdeki bebege dair otları bulunca çöpe atan sürekli benle bu konuda tartısan canımm anam bile diyor ki ben kardeşine belime kupa tutturdugum ay hamile kaldım ne kadar sacma diye diye bu ay eşime zorla kavga ede ede belime kupa tutturdum adetimin 3. Günü illa 3. Günü olacakmış birde annem öyle dedi .
Bak onlar saçma işte çocuk yapmaya baglantısı yok ben vucuda yapılacak seylere inanıyorum bende sey duydum içinde ismi Mehmet olup yasayan evlerin 10 tanesine birsey borakıyprmussun cocugun oluyormus bez gibi bşrseydi kızzz iş atıyo derler hem o kadar Mehmeti Nerden bulcaz kupa tutmaya gelince beldeki kan akısını arttırır bel agrısı na iyi gelir vs bu Tar yararları var ama yumurtalıklarla bagdastıramadım ben pek bu durumu neyse içime fitne girmesin bu ay olucak Allahın izniyle daha piki göremedim ben ama inanıyorum onuda görücemAhahhahah çok iyi ya
Bizde çpk var öyle şeyler
Yada kocanın kirli atletini al mezarlıkların üstünde atlarsan kalırmışsın diyorlar
Kız bu aradaBak onlar saçma işte çocuk yapmaya baglantısı yok ben vucuda yapılacak seylere inanıyorum bende sey duydum içinde ismi Mehmet olup yasayan evlerin 10 tanesine birsey borakıyprmussun cocugun oluyormus bez gibi bşrseydi kızzz iş atıyo derler hem o kadar Mehmeti Nerden bulcaz kupa tutmaya gelince beldeki kan akısını arttırır bel agrısı na iyi gelir vs bu Tar yararları var ama yumurtalıklarla bagdastıramadım ben pek bu durumu neyse içime fitne girmesin bu ay olucak Allahın izniyle daha piki göremedim ben ama inanıyorum onuda görücem
Eger koyu cizgi C yani kontrol cşzgşsşyse hayır kuzum daha pik yapmamısKız bu arada
Soracaktım buraya
Sizce pik mi ?
Sabah değerlendirme yaptık
Ama şimdi yeni güne geçtik
Sizce sabahı mı bekleyeyim
Eki Görüntüle 3112991
Yarını beklesem daha iyi çünkü kalite için daha iyimişEger koyu cizgi C yani kontrol cşzgşsşyse hayır kuzum daha pik yapmamıs
Daha pik değill kuzum sperm kalitesi düşmesin bence pik olmasını bekleeKız bu arada
Soracaktım buraya
Sizce pik mi ?
Eki Görüntüle 3112991
Yarını beklesem daha iyi çünkü kalite için daha iyimiş
Bele kupa tutturmanin bilimsel yönü olabilir yalnız 3. Günü ilk defa duydum ama genelde kuru kupa tedavisi ile kan akımını arttırıyorlar. Tek başına yeterli değil tabi ama. Rahime kan akışı da önemli olduğu için orda bir hareketlilik sağlanıyor olabilir. Ama dediğim gibi adetin 3. Gününü ilk defa duydum ben de deneyeyim merak ettimAh kuzu Mardinli ,ankaralı yada balıkesirli fark etmiyor bizdede neler var insan hem hurafe diyor hem de bir süre sonra inanıyor hele ben varya her saçma bulduğum seyi yapıyorum bu ara. Bırak şiddetli bir inançla heveslenşyorum sonra tekrar hevesim kaçıyo. Bşzdede bele kupa tutturma var benim bitkisel seylerden korkan evdeki bebege dair otları bulunca çöpe atan sürekli benle bu konuda tartısan canımm anam bile diyor ki ben kardeşine belime kupa tutturdugum ay hamile kaldım ne kadar sacma diye diye bu ay eşime zorla kavga ede ede belime kupa tutturdum adetimin 3. Günü illa 3. Günü olacakmış birde annem öyle dedi .
Lh yükselişe geçmiş pazar ve pazartesini değerlendirin derim, yakında çatlarKız bu arada
Soracaktım buraya
Sizce pik mi ?
Eki Görüntüle 3112991
Ne bileyim annem illa 3. Günü en azından kesin adetliyken olucak dedi ben bşr ara duyunca hemen yapıcak oldum da yumurtlama süreci adetin ilk günü baslıyor ya belki kan atkısını hızlandırıp birseyler yapıyordur benim dediğim kuru kupa zaten. Tabi biz eşimle acemice yaptık kupa tutma işini daha bilgili biri yapmalı ama ben gördüğüm kadarıyla yaptırdım bu arada omiriliğe asla dokunmuypruz yapmıyoruz videoları var internetteBele kupa tutturmanin bilimsel yönü olabilir yalnız 3. Günü ilk defa duydum ama genelde kuru kupa tedavisi ile kan akımını arttırıyorlar. Tek başına yeterli değil tabi ama. Rahime kan akışı da önemli olduğu için orda bir hareketlilik sağlanıyor olabilir. Ama dediğim gibi adetin 3. Gününü ilk defa duydum ben de deneyeyim merak ettim
Dünden zaten askerleri göndermişin canım yeterince vardır takip et gene istersen havuç yiyebilirsin çatlamayla birlikte değerlendirKızlar şimdi hergün yaptığım saate test yaptım ve sanırım pik
Ne zaman değerlendirme yapsam yeterli
Dün gece değerlendirme oldu
Bu sonuç 3 dk sonra bile değil çıktı Eki Görüntüle 3113211