Ne kadar oldu evleneli cnm yaşın kaç kusura bakma forumda çok kişi var karışıyor bazenAynen öyle canım benimde günüm işte bakalım oldum olacam
1 yıl oldu 6 ay korundukNe kadar oldu evleneli cnm yaşın kaç kusura bakma forumda çok kişi var karışıyor bazen
27 yaşımNe kadar oldu evleneli cnm yaşın kaç kusura bakma forumda çok kişi var karışıyor bazen
Gençmişsin kuzum en Kısa zamanda güzel haberler inşallah27 yaşım
Amin bakalım bekliyorum hala adetiGençmişsin kuzum en Kısa zamanda güzel haberler inşallah
Varmı belirtiAmin bakalım bekliyorum hala adeti
Hayır yok işteVarmı belirti
Ben yine geç yumurtladım galiba canım ya bugün olmam gerekiyordu30-35 arası canım
Eşin hep şehir dışında mı canım hemen umutsuz olma ummadığın anda tutarBen yine geç yumurtladım galiba canım ya bugün olmam gerekiyordubidaha da zaten eşimin olmadığı zamana denk geliyor
Merhaba kuzum yarım gdicem birtanemKelebegimx canım nasılsın bu arada gittin mi doktora
Hadi hayırlısı kuzum dikkat et kendine bebişe bizede haber verMerhaba kuzum yarım gdicem birtanem
Tabikide ederim balım.benimHadi hayırlısı kuzum dikkat et kendine bebişe bizede haber ver
Arada gidiyor canım bu ara başladı yoğun zamanı tam yumurtamama yakın gittiEşin hep şehir dışında mı canım hemen umutsuz olma ummadığın anda tutar
Ben ovulasyonla devam edicem tekrar canımBen yine geç yumurtladım galiba canım ya bugün olmam gerekiyordubidaha da zaten eşimin olmadığı zamana denk geliyor
Bende olsam yenisini sipariş edicem dk başı geldi gibi oluyor on kere bakıyorum ha geldi ga geldiBen ovulasyonla devam edicem tekrar canım
Daha erkense çıkmamıştır canımÇok erken olmasına rağmen test yaptım maalesef negatif çıktı belirtiler var diye yapmıştım hersey psikolojik demekki yine olmadı
Bilmiyorum sadece isteyince yapmak istedim çok erken ama yok galibaDaha erkense çıkmamıştır canım
Yumurtlamadan kaç gün geçti canımBilmiyorum sadece isteyince yapmak istedim çok erken ama yok galiba