- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
Pazar günüAnladımm inşallah hamilesinizdir test ne zaman yapacaksınız
Anladım canım, acile gidip bi kan versen rahatlarsın aslında, hafta sonu rahat geçirirsin. Bu belirsizlik çozkötüKürtaj oldum 8 ay önce 3 arayla gecikme oluyordu bugün 5 gün oldu
sabah adet oldum bu ayda olmadı.Çıkar canım. 12.günden sonra genellikle çıkıyor
Adet oldumAnladım canım, acile gidip bi kan versen rahatlarsın aslında, hafta sonu rahat geçirirsin. Bu belirsizlik çozkötü
Çatlamadan sonra kaçıncı gününüzdü acabasabah adet oldum bu ayda olmadı.dediğin gibi oldu geç yumurtladığım için adette gecikti. :)
12 ayı tamamlamış bulunuyorum böylece :)
14. gündüÇatlamadan sonra kaçıncı gününüzdü acaba
Adet oldumçok yoruldum artik
Kızlar ben deneyeli 2 yıl oldu hala yoksabah adet oldum bu ayda olmadı.dediğin gibi oldu geç yumurtladığım için adette gecikti. :)
12 ayı tamamlamış bulunuyorum böylece :)
Benimde 15.günüm olmadım da belki sizinde geçip olmuşsunuzdur dedim14. gündü
Temmuz ayında adet olduğum gün kafamı yerden kaldıramadım ağlamaktan göz yaşım duruyordu fakat boğazım düğüm düğümdü. ağustos ayında da o şekilde dolandım. Allahım dedim vermek istemiyorsan verme kabulüm ama al kafamın içinden bu isteği hissizleştir beni soğut beni bu fikirden dedim. bu ay o kadar hırslı değildim üzülmedim de ama sorguluyorum ister istemez. neden diyorum ya neden. bu ay doktorlara koşturacağım en azından sebebini bileyim.Kızlar ben deneyeli 2 yıl oldu hala yok
Aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu
Artık adet olunca üzülemiyorum bile
Bi hissizlik geldi ağlayamıyorum hani
Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin anne olmayı
Ben olucam galiba adet ağrım başladıOlursanda olursun canım amanh önümüzdeki maçlara bakarızboşver stres yapma
Merhaba doğal yolla hiç oldu muKızlar ben deneyeli 2 yıl oldu hala yok
Aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu
Artık adet olunca üzülemiyorum bile
Bi hissizlik geldi ağlayamıyorum hani
Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin anne olmayı
Bizde herşey normalTemmuz ayında adet olduğum gün kafamı yerden kaldıramadım ağlamaktan göz yaşım duruyordu fakat boğazım düğüm düğümdü. ağustos ayında da o şekilde dolandım. Allahım dedim vermek istemiyorsan verme kabulüm ama al kafamın içinden bu isteği hissizleştir beni soğut beni bu fikirden dedim. bu ay o kadar hırslı değildim üzülmedim de ama sorguluyorum ister istemez. neden diyorum ya neden. bu ay doktorlara koşturacağım en azından sebebini bileyim.
Geçen sene kimyasal mı dış gebelik mi tam anlaşılmadan iğne oldum düşürüldüMerhaba doğal yolla hiç oldu mu
Bende 3senedir evliyim nisanda kürtaj oldum kalbi durdu 8 ay oldu olmadı gidiyorum muayene bile etmiyorlar neymiş 1 sene geçmesi lazım diyorlar yeter çok yoruldum her gece ağlamaktan napacam hiç bilmiyorum nasıl yol izlemem lazım bilmiyorum basım sağolsun canımGeçen sene kimyasal mı dış gebelik mi tam anlaşılmadan iğne oldum düşürüldü
Betam düzgün artmıyordu tam bi tanı konamadan iğneyle düşürdüler sonrasında bi daha olmadı
Canım ben ınstadan bi bayanla tanıştım, ınfertilete danışmanlığı yapıyor. Dün onla başladık. O kadar tatlı ve bilinçli ki... Tavsiye ederim.Ben olucam galiba adet ağrım başladı
herkes daha erken hemen yapmayın derdi şimdi düğün derneklerde hani kız yok mu bebek ne bekliyorsunuz bakın herkes doğuruyor demeye başladılarBizde herşey normal
Doktor bile bekleyin dedi biz aşılama istedik o da tutmadı sebep nedir bilmiyoruz
Yumurtalar da çok iyiydi 4 yumurta vardı hepsi de çatlamıştı
Çevremde hep hamile var insan içine çıkmak istemiyorum şu muhabbetleri duymamak için
Hala gelen giden de yok kasıklarım da ağrı oldu sabah göğüslerimde şiş gibi hassaslık yok da of sabah olsada yapsam testi olmazsam şayetCanım ben ınstadan bi bayanla tanıştım, ınfertilete danışmanlığı yapıyor. Dün onla başladık. O kadar tatlı ve bilinçli ki... Tavsiye ederim. Eki Görüntüle 3156764
Ben aylarca denerken etrafımda düşünmüyoruz diyen herkes hamile kaldı doğurdularherkes daha erken hemen yapmayın derdi şimdi düğün derneklerde hani kız yok mu bebek ne bekliyorsunuz bakın herkes doğuruyor demeye başladılar
söylemek istemiyorum ama içime bi kırgınlık geliyor hüzün sarıyor beni
Saol canım senindeBende 3senedir evliyim nisanda kürtaj oldum kalbi durdu 8 ay oldu olmadı gidiyorum muayene bile etmiyorlar neymiş 1 sene geçmesi lazım diyorlar yeter çok yoruldum her gece ağlamaktan napacam hiç bilmiyorum nasıl yol izlemem lazım bilmiyorum basım sağolsun canım