- 16 Haziran 2022
- 385
- 284
Ay heyecanlandım bende beklemedyim hala yarın adet günü hafif sızı vr kasıklardaKanda 9 günden sonra net çıkıyorda dur bakalım. Evde 3 tane test var. Sabah psikolojik durumuma göre bakıcam. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay heyecanlandım bende beklemedyim hala yarın adet günü hafif sızı vr kasıklardaKanda 9 günden sonra net çıkıyorda dur bakalım. Evde 3 tane test var. Sabah psikolojik durumuma göre bakıcam. :)
Ya ben uygulamayı kullanmaya henüz alışık değilim nereye yazacağımı bilemedim adetime daha 11 gün var test yaptım pozitif başka test yaptım negatif neye inanacağımı bilmiyorum göğüs uclarımda ağrı var hafif dahi dokunamıyorum genital bölgenin hemen üstü rahimde batmalar oluyor kafam alak bulak bundan 7 ay önce 2 aylık gebelikte boş kese çıktı sonraki gebelik kimyasal gebeliktiNeler yapıyorsunuz? Tedavi ilaç takviye vs neler kullanıyorsunuz? Hamilelik belirtileriniz var mı? Haydi sohbet edelim günler çabucak geçsin ve isteyen bekleyen herkes güzel haberleri alsınlar inşaAllah
Keşke olsa canım, beklemedeyimSende var herhalde bi şeylet canım
İnşallah yaa hepimiz güzel hayırlı haberler alırızAy heyecanlandım bende beklemedyim hala yarın adet günü hafif sızı vr kasıklarda
Teşekkür ederimm cevapladığınız içinCanım dün pik olmuş bugün çatlamış, hadi bakalım. Bugün ve 3 gün çalışmalar
Ayy canım benim bebiş büyüyor yavaş yavaş 4 gr bulmuş bile canım korkuların kaygıların gayet normal sonuçta kaybın var bende kaybımdan sonra hamileliğimde çok endişeliydim ama şimdi yanımda Allah Bi daha yaşatmasın canım Bi kere oldu diye Bi daha olucak değil sonuçta sen gebeliğin tadını çıkar kullandığın kan sulandırıcının adı ne acaba başka ilaç verdimi sanaÇok şükür halime idare ediyorum ama bazen hatta cogu zaman sabaha kadar diş agrısı cekiyorum özellikle aksam üzeri baslayıp gece yatana kadar bulantım oluyo bşrde ben kan sulandırıcı kullanıyorum ya oda cok bulantı yapıyo galiba. Ara ara çok stres ve korku hissediyorum ama böyle çok aşırı oluyo. Çok karısık duygular hissediyorum cogunlukla modum düşük ama bazen içime bir korku geliyo birsey olucakmış gibi stresimi yönetmekte zorlanıyorum Rabbim herkesin evlatlarını korusun. Evlatlarımıza bizi hayırlı saglıklı sagsalim vaktinde kavustursun. İsteyen herkese de tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin sen nasılsın nasıl gidiyo kuzum
8-9 benim de bulantim olmustu ama gecti sukur,seninde cok az kaldi ilk trimestirin bjtmesine sabret benim 2. Trimestire gectigim anda gercekten butun sikayetlerim bitti cok ilginc.. kalca agrim cok oluyodu oyle seylerde yasayabilirsinÇok şükür halime idare ediyorum ama bazen hatta cogu zaman sabaha kadar diş agrısı cekiyorum özellikle aksam üzeri baslayıp gece yatana kadar bulantım oluyo bşrde ben kan sulandırıcı kullanıyorum ya oda cok bulantı yapıyo galiba. Ara ara çok stres ve korku hissediyorum ama böyle çok aşırı oluyo. Çok karısık duygular hissediyorum cogunlukla modum düşük ama bazen içime bir korku geliyo birsey olucakmış gibi stresimi yönetmekte zorlanıyorum Rabbim herkesin evlatlarını korusun. Evlatlarımıza bizi hayırlı saglıklı sagsalim vaktinde kavustursun. İsteyen herkese de tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin sen nasılsın nasıl gidiyo kuzum
Ayy çok sevindim valla Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına al inşallahBat günüm kızlar dualarınıza muhtacım rabbim sağlıklı gebelik. Nasip etsin inşallah hepimize
Canım şuan adet döneminde misin bebek var sanırım hadi hayırlısıBat günüm kızlar dualarınıza muhtacım rabbim sağlıklı gebelik. Nasip etsin inşallah hepimize
Ben burdayım dedi artık süper yaaa hayırlı olsun canımBat günüm kızlar dualarınıza muhtacım rabbim sağlıklı gebelik. Nasip etsin inşallah hepimize
Ay inşaAllah canım. Bebiş saglıklı olsunda birsekilde geçiyor zaman inşaAllah hersey yolundadır8-9 benim de bulantim olmustu ama gecti sukur,seninde cok az kaldi ilk trimestirin bjtmesine sabret benim 2. Trimestire gectigim anda gercekten butun sikayetlerim bitti cok ilginc.. kalca agrim cok oluyodu oyle seylerde yasayabilirsin
İnşaAllah kuzum oksapar 0, 4 ve ekoprin kullanıyorum birde d vit ve folik asit şimdilikAyy canım benim bebiş büyüyor yavaş yavaş 4 gr bulmuş bile canım korkuların kaygıların gayet normal sonuçta kaybın var bende kaybımdan sonra hamileliğimde çok endişeliydim ama şimdi yanımda Allah Bi daha yaşatmasın canım Bi kere oldu diye Bi daha olucak değil sonuçta sen gebeliğin tadını çıkar kullandığın kan sulandırıcının adı ne acaba başka ilaç verdimi sana
Çok geçmiş olsun öncelikle. Testi cok erken yapmıssın canım adete 1-2 gün kala yapmalısınYa ben uygulamayı kullanmaya henüz alışık değilim nereye yazacağımı bilemedim adetime daha 11 gün var test yaptım pozitif başka test yaptım negatif neye inanacağımı bilmiyorum göğüs uclarımda ağrı var hafif dahi dokunamıyorum genital bölgenin hemen üstü rahimde batmalar oluyor kafam alak bulak bundan 7 ay önce 2 aylık gebelikte boş kese çıktı sonraki gebelik kimyasal gebelikti
Progestan vermedimi canım benim kaybımdan sonra 2. Gebelikte coraspin ve progestan vermişti 32. Haftaya kadar sonra onları bıraktırdı 32. Haftadan sonra kan sulandırıcı iğne vermiştiİnşaAllah kuzum oksapar 0, 4 ve ekoprin kullanıyorum birde d vit ve folik asit şimdilik
Bat ilk günü yavrum kaç gündür takipteyim silik cıkıyordu bugun daah belirginlesmiş salı gününe saglık ocagından randevu aldım carsamba günü sonuc cıkarCanım şuan adet döneminde misin bebek var sanırım hadi hayırlısı
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bat günüm kızlar dualarınıza muhtacım rabbim sağlıklı gebelik. Nasip etsin inşallah hepimize