- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
Canım doktorum pıhtılaşma olabilir kromozom bozukluk olabilir bunlardan kaynaklı kalbi durmuştur dedi. Bende direk testlerini yaptırmak istediğimi söyledim. Normalde 2. Düşükten sonra yapıyoruz ama sen istiyorsan yaparız dedi çünkü benim 1 seneye yakın korunmamamıza rağmen olmuyordu. Bende pazar günü devlet hastanesinde öğrendim kalbinin durduğunu kürtaj yapalım dediler ama kabul etmedim. Kendi doktorumda kürtaj olmak istediğim için. Özeldeki ücreti 4500 dü ben Malatyada yaşıyorum İstanbul Ankara'da fiyatlar daha farklı olabilir. Ama devlet Hastaneside bana narkoz verip kürtaj yapacağını söylemişti ben sadece tedavi gördüğüm doktorda yine sürecin devam etmesini istediğim için kendi doktoruma oldum. İlk 2 gün hiç kanamam yoktu 2 gündür kanamam var oda çok fazla değil yani 1 ped ancak doldurur. Genelde kürtaj başarılı ve kolay olmuşsa zaten doktorlar 1 adet gör öyle diyorlar. Ama ben 1 adet görmeyi bile beklemek istemiyorum çok zor olmuştu çünkü ara verdiğim her gün süreç uzayacak gibi hissediyorum. Yinede doktoru dinlicem. İnşallah 28-30 gün sonra adet olurum da biran önce denemeye başlarız hemensenın adına cok üzüldüm her gün ınsan kaç haftalık olursa olsun bağlanıyor yavrusuna tanı olatak ne konuldu bılhınız varmı yanı neden kabı durmuş bende pıhtışlaşma testi yaptrmak istiyorum ama nerde nasıl yaptıracagım hıcbır bılgım yok umarım benım doktorumda bana beklemene gerek yok der ben kendımıhazır hıssettıgımde beklerım beni uyuşturmadan temızlediler çam sakutrada oldum devlette alttan ilaçla önce düşük yaptrdılar sonra uyusturmadan plesentasını temızlediler psikolojım bozuldu resmen normalde ben özele giidiyordum ama amıyosentez ıcın oradakı perınatolıjıye kontrol randevum esnasında öğrenınce orda yatıs verdiler hemen kalbı durmuş die tesadüf normal ilk defa gittimde öürendim yani özelde kürtaj ücreclerı cok pahalımı acaba orda boş yete psıkolojımı bozdum