- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
Aslında bu dediklerim yumurtlama ve pik belirtisi gibi. Sen içini ferah tut canım Allah büyükDünden beri sol kasigim şiddetli ağrıyor canım akıntı var bilmiyorum endişeliyim gene yumurta buyumese diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında bu dediklerim yumurtlama ve pik belirtisi gibi. Sen içini ferah tut canım Allah büyükDünden beri sol kasigim şiddetli ağrıyor canım akıntı var bilmiyorum endişeliyim gene yumurta buyumese diye
O zaman ben 3 aydır aynı gün mü yumurtluyorum canım
Hayır benim çok düzenli 4 ay önce 30 günde bir oldum 3 aydır 31’inde oluyorum şaşmadı
Demekki öyle canımO zaman ben 3 aydır aynı gün mü yumurtluyorum canım
İnşallah kuzum Perşembe günü gel yumurtan bakcaz dediAslında bu dediklerim yumurtlama ve pik belirtisi gibi. Sen içini ferah tut canım Allah büyük
Bol bol dua et canım kalbini de ferah tut inşaAllah güzel haberle geliceksinİnşallah kuzum Perşembe günü gel yumurtan bakcaz dedi
Neden olmasın test kullanıyor muydun. Reglin düzensiz değilse bu ay say yumurtlama üzerine 14 günO zaman ben 3 aydır aynı gün mü yumurtluyorum canım
Mesela ben birkaç ay önce senin gibi döngünün 21.günü yumurtlamışım test yapmıyordum o zamanlar. Baktım reglim 1 hafta gecikti hamileyim sandım doktora gittim test negatif doktordan gelince regl oldum yani geç yumurtlamıştım. Bunu bizler söylemiyoruz düzenli olan döngülerde yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyor.Hayır benim çok düzenli 4 ay önce 30 günde bir oldum 3 aydır 31’inde oluyorum şaşmadı
İnşallah kuzm beklemedeyimBol bol dua et canım kalbini de ferah tut inşaAllah güzel haberle geliceksin
Ben 16 ay evliyimNeler yapıyorsunuz? Tedavi ilaç takviye vs neler kullanıyorsunuz? Hamilelik belirtileriniz var mı? Haydi sohbet edelim günler çabucak geçsin ve isteyen bekleyen herkes güzel haberleri alsınlar inşaAllah
Allah birdaha yasatmasın ama düştükten kısa süre sonra yine hemen olur diyorlar inşaAllah bu sefer saglıklı hayırlı uzun ömürlü evladın olurBen 16 ay evliyim
Bir kimyasal ardından 4+5 haftalık ken düşük yaşadım şuan beklmekteyim 2 ay oldu. Bakalım
Şimdilik fobiol kullanıyorum sadece
İnşallah Rabbim hayırlısını versin isteyenlere de inşaallahAllah birdaha yasatmasın ama düştükten kısa süre sonra yine hemen olur diyorlar inşaAllah bu sefer saglıklı hayırlı uzun ömürlü evladın olur
Benim 28 i her an olabilir Allah tan umudumu kesmiyorum inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bebişimiz olurNeler yapıyosunuz kızlar Bayadır yazamadım bat ne zaman ne durumdasınız benim bat 5 Kasım şimdilik belirti falan yok bu ay pek umudumda yok değerlendirmelerimiz oldu ama bakalım hayırlısı olsun sizde durumlar ne konuşalım biraz
İnşallah canımBenim 28 i her an olabilir Allah tan umudumu kesmiyorum inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bebişimiz olur
Demekki yanlış biliyormuşum ben tee 4’ü de çok geç yaMesela ben birkaç ay önce senin gibi döngünün 21.günü yumurtlamışım test yapmıyordum o zamanlar. Baktım reglim 1 hafta gecikti hamileyim sandım doktora gittim test negatif doktordan gelince regl oldum yani geç yumurtlamıştım. Bunu bizler söylemiyoruz düzenli olan döngülerde yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyor.
Bende 12 Ekim'de 5 gün boyunca açık renkli pembe ve açık kahverenkli akıntım oldu sonra doktora gittim erken olabilir dedi kadın doğuma yönlendirdi ve 2 haftalık gözüküyor dedi kan tahlili ver dedi artıkça anlaşılır hamile olup olmadığın 2 günde 2 kat artması lazım dedi bende artmadı ama bakalım hayırlısı olsunYa ben bir şey sormak istiyorum. Yumurta çatladığında kahverengi akıntı olur mu bir bilginiz var mı? İnternette bu tarz bir şey okudum da merak ettim. Ben de döngümün hemen hemen ortasındayım, kahverengi akıntım ve kasıkta sızlama var bugün. Acaba dedim yumurtlama döneminde miyim, internetten baktım yumurta çatlayınca olabilir gibi yazılar okudum ne kadar doğrudur bilemedim.