- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
O günde gelir sabret canım hayırla sonuçlansınDemekki yanlış biliyormuşum ben tee 4’ü de çok geç ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O günde gelir sabret canım hayırla sonuçlansınDemekki yanlış biliyormuşum ben tee 4’ü de çok geç ya
AmiiiiiiinnO günde gelir sabret canım hayırla sonuçlansın
Regle kaç gün varCanlar benimde 5 gün falan açık pembe akıntı oldu bugün de çok üşüyorum, kasigim ağrıyor, kahvemsi akıntı oldu, biraz da mide bulantim oldu, hiç bu kadar uzun süre pembe akıntı olmazdı, belirti sayılır mı sizce?
Test yaptın mı canım ?Canlar benimde 5 gün falan açık pembe akıntı oldu bugün de çok üşüyorum, kasigim ağrıyor, kahvemsi akıntı oldu, biraz da mide bulantim oldu, hiç bu kadar uzun süre pembe akıntı olmazdı, belirti sayılır mı sizce
Bat yarın, varsa şimdi çıkar mı sizce?Test yaptın mı canım ?
Çıkar test varsa yapınBat yarın, varsa şimdi çıkar mı sizce?
Tamamdır 1 tane vardı, sabah yapacağım, çok teşekkürlerÇıkar test varsa yapın
İnşallah güzel haberler alırsınTamamdır 1 tane vardı, sabah yapacağım, çok teşekkürler
Çok teşekkürler hepimiz alalım inşallah yaa beraber takip ederizİnşallah güzel haberler alırsın
Benim 28 veya 29 emin olamıyorum ama yarın sabah test yapıcam dayanamicamBat 30 31 Ekim olup gebeliğini öğrenen var mı kızlar?
Hayırlı haberler inşallahTamamdır 1 tane vardı, sabah yapacağım, çok teşekkürler
inşallah güzel sonuçlar alırsınBenim 28 veya 29 emin olamıyorum ama yarın sabah test yapıcam dayanamicam
Bu sabah regl ağrısıyla uyandım. Sırf evde var diye dayanamadım test yaptım negatif tabi ki. Ama gelen giden yok. Kasık sancısı zaten var ama bu bildiğiniz karın ağrısı. O yüzden kesin adet oldum dedim. Bakalım hayırlısı…Kızlar benim bata da 3-4 gün vardı cumartesi ve bugün predictor
inşallah güzel sonuçlar alırsın