- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maksimum 4 canımKaç gün sürüyor regl 8. Veya 9.gün başlasan iyi olur @sezens07
Süt hormonu değil mi o bana bir doktor ilaç vermişti dostinex mi ne haftanın 2 günü şimdi içmiyorum yeni taşındığım yerdeki doktor ona bakmadıKızlar merhaba prolaktinim yüksek çıktı testere dişli Aslan pençesi içmeye başladım düzenlesin diye bugun testte yumurtlama gördüm çayı içmeye devam etmelimiyim bilginiz var mı ?
Normal canımkızlar bugün reglimin 3.günü normalde 5 gün sürer 5.gün lekelenme olarak bitiyor. Sabah baktığımda normal devam ediyordu akşama doğru azalmıştı. Şimdi baktım hiç yok. Bu kadar kısa sürmesi normal mi ya ilk defa yaşıyorum garip oldum
Normal de lekelenmeler bazen 6.gün bile devam ediyordu kısa sürmesi garibime gitti Daha önce yaşamadım çünküNormal canım
Yarın gelir belki tekrar. Yerleşme kanaması mı diye düşünüyorsan bikaç gün bekle sonra test yap.Normal de lekelenmeler bazen 6.gün bile devam ediyordu kısa sürmesi garibime gitti Daha önce yaşamadım çünkü
Benim de lekenlenmeyle birlikte bazen 5, bazen 6 gün süren reglim birkaç ay önce ilk defa gerçekten ilk defa (çünkü senelerdir takvim kaydı tutuyorum böyle bir şey hiç ama hiç olmamış) 4 gün sürdü 4. gün çok az leke vardı ve bitti, aşırı evhamlı biri olarak soluğu doktorda aldım. Doktor çok normal olduğunu bazen gecikme, beklenenden erken âdet olma, miktarda ve günde değişikliğin stres, mevsim değişikliği, hava değişikliği vs. sebebiyle olabileceğini, gayet normal olduğunu söylemişti.kızlar bugün reglimin 3.günü normalde 5 gün sürer 5.gün lekelenme olarak bitiyor. Sabah baktığımda normal devam ediyordu akşama doğru azalmıştı. Şimdi baktım hiç yok. Bu kadar kısa sürmesi normal mi ya ilk defa yaşıyorum garip oldum
Yok yerleşme kanaması değil regl oldum biliyorum böyle yerleşme olmaz kısa sürmesi beni düşündürdü bir sorun olmaz inşallahYarın gelir belki tekrar. Yerleşme kanaması mı diye düşünüyorsan bikaç gün bekle sonra test yap.
Aynen bende hiç yaşamamıştım günün kısa sürdüğünü 2.5 gün sürdü 3 bile değil bende randevu alıp gitmeyi düşünüyordum çünkü regl olduğumdn beri bunu ilk defa yaşıyorum. İyi bari canım çok saol rahatladımBenim de lekenlenmeyle birlikte bazen 5, bazen 6 gün süren reglim birkaç ay önce ilk defa gerçekten ilk defa (çünkü senelerdir takvim kaydı tutuyorum böyle bir şey hiç ama hiç olmamış) 4 gün sürdü 4. gün çok az leke vardı ve bitti, aşırı evhamlı biri olarak soluğu doktorda aldım. Doktor çok normal olduğunu bazen gecikme, beklenenden erken âdet olma, miktarda ve günde değişikliğin stres, mevsim değişikliği, hava değişikliği vs. sebebiyle olabileceğini, gayet normal olduğunu söylemişti.
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallah
Amiin cok tesekku ediyorum hepinize isteyen herkese nasip olsun insallahAllah analı babana büyütsün darısı isteyen herkesin basına benimle beraber sağlıklı bebişler
Endişelenmene gerek yok, bence seninki de böyle bir şeydir.Aynen bende hiç yaşamamıştım günün kısa sürdüğünü 2.5 gün sürdü 3 bile değil bende randevu alıp gitmeyi düşünüyordum çünkü regl olduğumdn beri bunu ilk defa yaşıyorum. İyi bari canım çok saol rahatladım
Bizde 15 aydır deniyoruz, ben karar vermeden önce doğum kontrol hapı kullanmıştım ama tüm östrojen dengemi düzenimi bozdu malesef. Bir süre onun düzelmesini bekledik. Sonra vajinit oldu, ilaç kullandım iki kez geçmedi, özele gittim ama doktor hiç ilgilenmedi. Hacamat oldum üç ay önce bildiğiniz hacamat kanında iltihap çıktı kuyruk sokumu bölgesinden. Geçmeyince sülük yaptırdım, bu ay ikinci seansı oldum. İlk seans çok ciddi aktı gitti içimden birseyler temizledim resmen, ikincisinde daha az aktı ama iltihap neredeyse geçti. Hiç ağrım kalmadı. Rabbim hayırlı zamanda en güzel şekilde nasip etsin inşallah...Neler yapıyorsunuz? Tedavi ilaç takviye vs neler kullanıyorsunuz? Hamilelik belirtileriniz var mı? Haydi sohbet edelim günler çabucak geçsin ve isteyen bekleyen herkes güzel haberleri alsınlar inşaAllah
Endişelenmene gerek yok, bence seninki de böyle bir şeydir.
10 gün içinde gittiğinde ücret alınmıyor diye biliyorum canım zaten doktorun yönlendirir.Adetin 3.günü başlanıyor.Genelde 5 gün kullanılıyorArkadaşlar merhaba. Ben 2 yıldır deniyorum. Doğal olsun istedim fakat hiç gebelik geçirmedim. Artık tedaviye başlayacağız. Özel bir kliniğe gideceğim. Özelde sistem nasıl işliyor? Örneğin bana klomen vs verip tekrar kontrol için çağırdığında da muayene ücreti alıyor mu
Aminn canım. İnşaAllah tez vakitte güzel haberler alırsın bol bol dua et inşaAllah tez vakitte güzel haberler alırsınBizde 15 aydır deniyoruz, ben karar vermeden önce doğum kontrol hapı kullanmıştım ama tüm östrojen dengemi düzenimi bozdu malesef. Bir süre onun düzelmesini bekledik. Sonra vajinit oldu, ilaç kullandım iki kez geçmedi, özele gittim ama doktor hiç ilgilenmedi. Hacamat oldum üç ay önce bildiğiniz hacamat kanında iltihap çıktı kuyruk sokumu bölgesinden. Geçmeyince sülük yaptırdım, bu ay ikinci seansı oldum. İlk seans çok ciddi aktı gitti içimden birseyler temizledim resmen, ikincisinde daha az aktı ama iltihap neredeyse geçti. Hiç ağrım kalmadı. Rabbim hayırlı zamanda en güzel şekilde nasip etsin inşallah...
Diğer ay klomen kullandım kist yaptı bu ay gene kullandım bugün bitti bekletmedeyim canım belirtim hiç yok yumurta büyüse nasıl anlarım acabaNeler yapıyorsunuz? Tedavi ilaç takviye vs neler kullanıyorsunuz? Hamilelik belirtileriniz var mı? Haydi sohbet edelim günler çabucak geçsin ve isteyen bekleyen herkes güzel haberleri alsınlar inşaAllah
Aminn inşallah hepimiz için Rabbim lütfetsin, ikram etsin hepimize SevgicimAminn canım. İnşaAllah tez vakitte güzel haberler alırsın bol bol dua et inşaAllah tez vakitte güzel haberler alırsın
Hiç bilmiyorum canım ama normal yumurtlama belirtileri olurr diye düşünüyorum kasık agrısı bel agrısı vs gibiDiğer ay klomen kullandım kist yaptı bu ay gene kullandım bugün bitti bekletmedeyim canım belirtim hiç yok yumurta büyüse nasıl anlarım acaba